انجمن


یه ادرسی پایین سایتم نوشته شده نمی تونم پاکش کنم .....!  (۱۶ نوشته)

  • farsizirnevis

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۹۱ - ۲۱:۴۹

    با سلام

    دوستان این ادرس سایتم هستش

    http://www.electro-bargh.ir/

    تو قالب سایتم یه ادرسی نوشته شده

    به این صورت نوشته شده .... : Copyright 2011-2012 , All Rights Reserved
    Design By dlsa.ir

    دوستان اینو هر کاری کردم نتونستم پاک کنم ....... به ویرایشگر سایت هم رجوع کردم تمامی گزینه ها : ایندکس . پیج . لاین 1 . لاین 2 ...... خلاصه همه رو چک کردم همچین نوشته ای نبود ... که پاکش کن ...

    خواهشا کمک کنین...

    با تشکر

  • پویا آنلاین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۵
    تشکر شده: ۳۳۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۹۱ - ۲۱:۵۵

    توی فانکشن دنبالش گشتی؟
    اگه اون جا هم نبود, به صورت جاوا اسکریپت درش اوردن.موفق باشی :-)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    farsizirnevis
  • farsizirnevis

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۹۱ - ۲۲:۰۰

    بله اونجا هم گشته ام //////// هیچی نبود

    اونی که شما میگن به صورت جاواسکریپت .... چجوری ..اخه من چکار کنم

    خواهشا کمک کنید

  • abdan.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۹
    تشکر شده: ۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۹۱ - ۲۲:۱۷

    توی فایل های js پوسته هات دنبال کلمه "eval" بگرد. اگر وجود داشت، اینو بدون که اون آدرس توسط رمز گذاری ایجاد شده است نمیشه حذفش کرد. اگرم بخوای حذف کنی جند ماه طول میکشه فقط رمزشو دربیاری دوست عزیز

  • farsizirnevis

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۹۱ - ۲۲:۲۹

    ا

    shadmehrmobile گفت:
    توی فایل های js پوسته هات دنبال کلمه "eval" بگرد. اگر وجود داشت، اینو بدون که اون آدرس توسط رمز گذاری ایجاد شده است نمیشه حذفش کرد. اگرم بخوای حذف کنی جند ماه طول میکشه فقط رمزشو دربیاری دوست عزیز

    اخه چطوری نمیشه پاک کرد .... دوست من اگه می تونی بیا یاهو .... خواهشا من ایمیل شما رو اد کرده ام
    shadmehrmobile@yahoo.com

    ایمیل بنده
    electro_bargh@yahoo.com

    منتظرم

    با تشکر

  • پویا آنلاین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۵
    تشکر شده: ۳۳۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۹۱ - ۲۲:۴۶

    چرا. میشه حذف کرد. کار که نشد نداره!
    شما فقط یه کلمه از همون متن یا لینکی که نمیشه حذفش کرد رو توی فایل های js. سرچ کنید, توی هرکدوم که بود همون فایلو حذف کنید و تست کنید.

    اما برای حفظ و گسترش قانون کپی رایت, این کار را به شما توصیه نمی کنیم. چون اسم این کار دزدی هست.

  • abdan.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۹
    تشکر شده: ۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۰۱:۱۱

    poyagh گفت:
    چرا. میشه حذف کرد. کار که نشد نداره!
    شما فقط یه کلمه از همون متن یا لینکی که نمیشه حذفش کرد رو توی فایل های js. سرچ کنید, توی هرکدوم که بود همون فایلو حذف کنید و تست کنید.

    اما برای حفظ و گسترش قانون کپی رایت, این کار را به شما توصیه نمی کنیم. چون اسم این کار دزدی هست.

    تابع eval به این راحتیا نیست که تو بیای جستجو کنی و پاک کنی داداش.
    برو یه سرچ بزن درباره تابع eval تا حساب کار دستت بیاد

  • پویا آنلاین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۵
    تشکر شده: ۳۳۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۰۴:۳۶

    پس چی فک کردی؟!!!
    واسه مبتدیا حدود 1 ماه طول می کشه! اما ما چیزیو که می گیم بلدیم!

  • محمدرضا

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۸
    تشکر شده: ۴۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۰۷:۳۹

    با سلام دوست خوبمون آقای shadmehrmobile درست فرموندن این متن که حق کپی رایت هستش با برنامه ای رمز شده و شما نمیتونید بفهمید که چی هستش و کجا.پس باید دنبال تابع eval باشید و اون تابع رو به کل حذف کنید مگر اینکه با بقیه قسمت های سایت رمز شده باشه که کارتون فوق العاده سخت میشه.
    در ضمن اگر قالب اختصاصی باشه و حق کپی رایت رو رعایت نکنید میتونه براتون مشکل قانونی ایجاد کنه پس مراقب باشید دوست خوبم.
    موفق باشید

  • farsizirnevis

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۰

    اخه یکی کمک کنه ...

    دوستان خواهشا بگین چجوری میتونم پاکش کنم

    ایمیل بنده
    electro_bargh@yahoo.com

    منتظرم

    با تشکر

  • محمدرضا

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۸
    تشکر شده: ۴۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۹:۱۴

    دوست خوبم شما قسمت فوتر سایتتون رو بدید در همین جا تا براتون اوکی کنیم؟؟؟

  • farsizirnevis

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۹:۲۶

    با سلام

    اینم footer.php

    </body></html></div>
    
    </div>
    
    </div>
    
    <div class="footer">
    
      <div id="footer-center">
    
        <div class="footer-a">
    
          <h4>ارتباط با ما</h4>
    
    Email : electro_bargh@yahoo.com
    
          <div class="host">
    
          </div>
    
        </div>
    
        <div class="footer-b">
    
          <h4>مشترک شوید</h4>
    
          <img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/socical/google64.png" alt="گوگل" width="64" height="50" border="0" /><a href="http://electro-bargh.ir/feed/"><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/socical/rss64.png" alt="خبر خوان" width="64" height="50" border="0" /></a><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/socical/twitter64.png" alt="تویتر" width="64" height="50" border="0" /><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/socical/gmail64.png" alt="جی میل" width="64" height="50" border="0" /><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/socical/yahoo64.png" alt="یاهو" width="64" height="50" border="0" /><a href="" target="_blank"><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/socical/facebook64.png" alt="فیس بوک" width="64" height="50" border="0" /></a></div>
    
        <div class="footer-c">
    
          <h4> درباره الکترو برق </h4>
    این سایت با هدف افزایش سطح علمی دانشجویان و مهندسان برق و الکترونیک کشورمان ، با فراهم کردن نرم افزار ها جزوات و پروژه های روز دنیا به کاربران سرویس دهی می کند . باعث افتخار ماست که با ارسال مقالات و پروژه های خود ، ما را در این پروژه عظیم یاری کنید تا قدمی در راستای پیشرفت سطح علمی کشور عزیزمان ایران برداشته باشید . همانا نظرات سازنده شما باعث بهتر شدن سایت خواهد شد.
    <br>
    
    با تشکر — مدیریت  الکترو برق
    
    </br>
    
     </div>
    
        <div class="footer-d">
          <h4> اطلاعات سایت </h4>
    <br>
    <center>
    اسم سایت : الکترو برق
    </br><br>
    
    تاریخ تولد : 8 آبان ۱۳۹۰
    </br><br>
    مدیر سایت : سلیمان همتی
    </br><br>
    زیر نظر : وردپرس
    </center>
        </div>
    
          <div class="cler-footer"></div>
    
          <center>
    
        </div>
    
      </div>
    
    </div>
    
    <?php wp_footer();?>
    
    </body></html>
  • محمدرضا

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۸
    تشکر شده: ۴۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۲۱:۳۹

    دوست خوبم اینجا دوباره فوتر فراخوانی شده <?php wp_footer();?> اگر مشکلی نداری رمز مدیریت وردپرست رو بده تا برات نگاهی کنم ببینم کجا هستش؟؟

  • abdan.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۹
    تشکر شده: ۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۲۳:۱۹

    poyagh گفت:
    پس چی فک کردی؟!!!
    واسه مبتدیا حدود 1 ماه طول می کشه! اما ما چیزیو که می گیم بلدیم!

    پارسی بنر عزیز ناراحت نشی اما باید بدونی وقتی من سایت طراحی می کردم شما ریاضی حل می کردی
    پس نمیخواد برا ما کلاس بیای.
    بازم معذرت اگه ناراحتت کردم.

  • پویا آنلاین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۵
    تشکر شده: ۳۳۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۹۱ - ۰۰:۱۸

    ما که بلدیم! حالا شما هر چی می خوای فکر کن! :-P
    ما که هر وقت هر کی خواسته واسش حذف کردیم. پوسته های سایت
    http://newwpthemes.com
    از همین نوع اند که ما قلقشون دستمون اومده.
    حالا می خواستی بگی ما هم طراحیم؟ باشه فهمیدیم!
    (راستی تا منو از نزدیک ندیدی, درباره من قضاوت نکن!)

  • محمدرضا

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۸
    تشکر شده: ۴۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۹۱ - ۰۱:۳۵

    سلام دوستان
    شما اومدید اینجا مشکل دوستمون رو حل کنید یا با هم کلاس بذارید و دعوا کنید؟؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    پویا آنلاین

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.