انجمن


فراخوانی یک فایل در php  (۸ نوشته)

  • control

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۶:۵۱

    سلام
    من یک فایل رو توی index.php سایتم به صورت زیر فراخوانی کردم
    require_once( dirname(__FILE__) . '/wp-content/toolb/abc.html' );
    فایل abc.html توی هاست من آپلود شده ولی من میخام یه فایلی که توی یه هاست دیگه آپلود شده رو فراخوانی کنم باید چیکار کنم مثلا آدرس اون فایل هم اینه:
    http://mysite.ir/toolb/abc.html

  • پویا آنلاین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۵
    تشکر شده: ۳۳۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۷

    آدرس دقیق همون فایل رو بهش بده.
    موفق باشی :-)

  • control

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۷:۲۸

    poyagh گفت:
    آدرس دقیق همون فایل رو بهش بده.
    موفق باشی :-)

    اگه منظورتون اگه اینه که به این صورت بنویسم باید بگم که انجام دادم ولی نشد:
    require_once( dirname(__FILE__) . 'http://mysite.ir/toolb/abc.html' );

  • محمدرضا

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۸
    تشکر شده: ۴۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۹:۴۹

    سلام دوست خوبم
    اینجوری فکر نمیکنم بتونی انجام بدی میتونی از روش iframe استفاده کنی.

  • control

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۰:۱۴

    funiweb گفت:
    سلام دوست خوبم
    اینجوری فکر نمیکنم بتونی انجام بدی میتونی از روش iframe استفاده کنی.

    ميشه بيشتر توضيح بدين آخه من iframe نميدونم چيه

  • shapoor

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۳
    تشکر شده: ۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۹۱ - ۲۰:۱۶

    فرمت کلی ایفریم میشه این

    <p align="center">
    <iframe name="ab" width="435" height="201" src="address file.php">
    </iframe>

    بجایaddress file.php آدرس فایلت بذار

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    محمدرضا
  • محمدرضا

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۸
    تشکر شده: ۴۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۹۱ - ۰۳:۱۲

    shapoor گفت:
    فرمت کلی ایفریم میشه این

    <p align="center">
    <iframe name="ab" width="435" height="201" src="address file.php">
    </iframe>

    بجایaddress file.php آدرس فایلت بذار

    بله همین شکلی که دوست خوبم shapoor گفتن به این صورت هستش.
    که میاد اطلاعات اون لینک رو به نمایش میذاره در سایت.
    موفق باشید..

  • abdan.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۹
    تشکر شده: ۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۳:۴۱

    اینطوری بنویس دوست عزیز
    require_once( 'http://mysite.ir/toolb/abc.html' );

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.