سلام افزونه ای برای عضوگیری هست که ظاهر یه مقدار از اطلاعات ورود و خروج قالب پیشفرض حرفه ای تر باشه؟ یا افزونه ای که طوری تنظیم بشه هنگام ثبت نام و درخواست رمز عبور گم شده اتومات عمل کنه
سلام افزونه ای برای عضوگیری هست که ظاهر یه مقدار از اطلاعات ورود و خروج قالب پیشفرض حرفه ای تر باشه؟ یا افزونه ای که طوری تنظیم بشه هنگام ثبت نام و درخواست رمز عبور گم شده اتومات عمل کنه
بله دوست عزیز
افزونه register plus رو از بالای همین سایت و قسمت افزونه ها دریافت و استفاده کن. فوق العاده هست.
shadmehrmobile گفت:
بله دوست عزیز
افزونه register plus رو از بالای همین سایت و قسمت افزونه ها دریافت و استفاده کن. فوق العاده هست.
شما خودتون هم امتحان کردین؟
آره دوست عزیز. توی سایتمم دارم استفاده میکنم. روی عکسم کلیک کن و قسمت ثبت نام سایتمو ببین که با این افزونه ایجاد کردم.
shadmehrmobile گفت:
آره دوست عزیز. توی سایتمم دارم استفاده میکنم. روی عکسم کلیک کن و قسمت ثبت نام سایتمو ببین که با این افزونه ایجاد کردم.
سلام من نصب کردم ولی یوزر برای مدیر نمایش داده نمیشه از دیتابیس کدوم فیلدهای رو به unicodeبزنم بیاد بعدش ورژن دیتابیس من قدیمیه unicode نداره چیز دیگه ای نوشته
ufft8 persian
یا چیز دیگه
آقا من تصمیم گرفتم که اصلا ثبت نام و ورود کاربرو وردارم حالا دوستان سوال کردن کنجکاو شدم امتحانش کنم این register plus که گفتین بالای همین سایت تو افزونه ها جستجو کردم چیزی نمیاد