به نظر من سايتت هم رنگش بده هم خيلي آشغاله آخه يه چندتا موضوع جنجالي و يا يه جامعه مجازي يه چيزي؟آخه تبليغات كردي؟بنر براي سايتب درست كردي؟
كسي از شما خواست كه در مورد رنگ سايت نظر بديد ؟ يا در مورد آشغال بودنش نظر بديد ؟ اين ها فكر نكنم تو سئو ربطي داشته باشه كه بخواهيد مد نظر قرار بديد . در ضمن
آدرس سايتتون رو بديم با سليقه شما آشنا بشيم . من با اين قالبم مشكلي ندارم و از نظر ظاهر هم قبولش دارم كه البته اين نسخه يكش .
ديروز هم تا يك مقدار قابل توجهي قالب سايت رو بهينه كردم ، الان هم سعي مي كنم بيشتر از سئو سر در بيارم
انشاءالله وقت اجازه بده ، ( ديگه درس دانشگاه و اينجور چيزها )
بعضي موقع ها ميگن اگر ديدي دشمن داري نترس بدون كه ارزشت بالاست . البته اين طور برداشت نشه كه نسبت به قالب سايتم مغرورم نه . من نظر همه رو دريافت مي كنم بعد پالايش مي كنم
، ولي با حرف هر كسي هم كه بخواد به يك روش نادرست به اصطلاح دلسوزي كنه هم ناراحت نميشم
در مورد جامعه مجازي و اينجور چيزها هم بايد بگم كه دوست خوب ، يك راه طولاني با قدم اول آغاز ميشه و همچنين يك سانت يك سانت راحتره تا يك متر يك متر
من اول بايد بتونم با همين مطالب سايتم رو تو گوگل به يك رتبه خوب برسونم بعد كه بازديدم زياد شد برنامه هاي ديگه رو اجرايي مي كنم
" البته اميد وارم از حرفم ناراحت نشي "
از حرف تو ناراحت شم ؟!!! اگر بخوام با حرف هر كسي ناراحت شم كه كارم در اومد
" قای ahmadrezabibi شما به زودی بلاک میشی! :-P
شما گزارش شدید! :-o "
از آقاي پارسي بنر متشكرم
واقعا حقشونه ، آخه اينجور افراد با اينجور به اصطلاح مشورت دادن ميزنن برجك روحيه يه نفر ديگه كه بنده خدا ساده هم هستش رو خراب ميكنن .