hamid49
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۴۲
#
نوشته شده: ۱۲ سال پیش
۹ مهر ۱۳۹۱ - ۲۳:۵۳
سلام
من بر روی هاستم وردپرس رو نصب کردم و تمام مراحلش رو هم انجام دادم و وردپرس هم بدون مشکل نصب شد و ادمینش بدون هیچ مشکلی باز میشه اما صفحه ی سایت باز نمیشه و این ارور رو میده :
Welcome to the home of hamidmashayekhi.com
To change this page, upload your website into the public_html directory
در ضمن هاست من لینوکس و با پنل دایرکت ادمین هست .
مشکل از کجاست ؟؟
می تونید خودتون ملاحظه کنید :
http://www.hamidmashayekhi.com/
وطن میزبان
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۹۲
#
۱۰ مهر ۱۳۹۱ - ۱۴:۳۰
سلام
این پیغام ارور نیست بلکه صفحه پیشفرض کنترل پنل دایرکت ادمین می باشد. لطفا فایل index.php موجود در هاست خود را حذف کنید و بعد فایل index.php در بسته وردپرس رو برروی هاست خود آپلود کنید.
hamid49
آفلاین
عضو
#
۱۱ مهر ۱۳۹۱ - ۱۵:۰۹
wpkids گفت:
سلام
این پیغام ارور نیست بلکه صفحه پیشفرض کنترل پنل دایرکت ادمین می باشد. لطفا فایل index.php موجود در هاست خود را حذف کنید و بعد فایل index.php در بسته وردپرس رو برروی هاست خود آپلود کنید.
فایل index.php در کجای هاست قرار داره ؟؟ و کدوم یک از index.php های وردپرس رو باید جایگزین کنیم و در چه فایلی باید جایگزین کنیم ؟؟
چون همین طوری داخل وردپرس 3 تا فایل index.php در فولدر های مختلف هست !
طراحان نوین
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵۱۵
#
۱۱ مهر ۱۳۹۱ - ۱۵:۵۴
hamid49 گفت:
فایل index.php در کجای هاست قرار داره ؟؟ و کدوم یک از index.php های وردپرس رو باید جایگزین کنیم و در چه فایلی باید جایگزین کنیم ؟؟
چون همین طوری داخل وردپرس 3 تا فایل index.php در فولدر های مختلف هست !
در پوشه ی public_html قرار داره. شما باید index.php هاستتون رو پاک کنید و بعد وردپرس رو آپلود کنید.
hamid49
آفلاین
عضو
#
۱۱ مهر ۱۳۹۱ - ۱۷:۱۴
mehdi370 گفت:
در پوشه ی public_html قرار داره. شما باید index.php هاستتون رو پاک کنید و بعد وردپرس رو آپلود کنید.
یعنی الان چون اول فایل رو پاک کردم باید وردپرس رو کامل پاک کنم و دوباره اپلود و نصب کنم ؟؟ نمیشه همین الان اون فایل رو پاک کرد ؟؟
hamid49
آفلاین
عضو
#
۱۱ مهر ۱۳۹۱ - ۱۷:۲۲
در ضمن نگفتید این فایل تو کدوم فولدر وردپرس قرار داره که باید اپلودش کرد چون وردپرس چند تا index.php داره
طراحان نوین
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵۱۵
#
۱۱ مهر ۱۳۹۱ - ۱۸:۲۹
hamid49 گفت:
یعنی الان چون اول فایل رو پاک کردم باید وردپرس رو کامل پاک کنم و دوباره اپلود و نصب کنم ؟؟ نمیشه همین الان اون فایل رو پاک کرد ؟؟
نمی خواد دوباره پاک کنید. در پوشه ی public_html چندتا index.php هست؟ یکی که بیشتر نیس پاکش کنید.(اگه index.html هم بود پاکش کنید). index.php وردپرس هم تو پوشه ی خاصی نیس. همون پوشه ای که فایل wp-config.php توش هست.
hamid49
آفلاین
عضو
#
۱۱ مهر ۱۳۹۱ - ۲۱:۵۳
mehdi370 گفت:
نمی خواد دوباره پاک کنید. در پوشه ی public_html چندتا index.php هست؟ یکی که بیشتر نیس پاکش کنید.(اگه index.html هم بود پاکش کنید). index.php وردپرس هم تو پوشه ی خاصی نیس. همون پوشه ای که فایل wp-config.php توش هست.
ممنون
حل شد...
واقعا تشکر
atefeh68
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱
#
نوشته شده: ۶ سال پیش
۱۸ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۵
با سلام و خسته نباشید.
هاستم رو دریافت کردم و تمام مراحل نصب رو انجام دادم ولی الان صفحه خوش آمد گویی وردپرس برام باز نمیشه و بعد از باز شدن پیغام Server not found نوشته میشه الان باید چه کاری انجام بد،. تا مشکل حل شود؟
آدرس سایتم:http://www.avayedelnevisan.ir
اخبار
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۷
#
۲۳ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۱
atefeh68 گفت:
با سلام و خسته نباشید.
هاستم رو دریافت کردم و تمام مراحل نصب رو انجام دادم ولی الان صفحه خوش آمد گویی وردپرس برام باز نمیشه و بعد از باز شدن پیغام Server not found نوشته میشه الان باید چه کاری انجام بد،. تا مشکل حل شود؟
آدرس سایتم:http://www.avayedelnevisan.ir
لطفاً برای مشکل تان تاپیک جدید باز کنید تا دوستان بهتر بتونند کمکتون کنند.
rozbano
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱
#
۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۳
wpkids گفت:
سلام
ممنون عالی بود
رزبانو پرتال جامع بانوي ايراني
http://www.rozbano.com
آپ
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۲
#
۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۵
قالبت فایل index نداره حتما
دانلود سروش