www.Photoshopiha.com
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۳۳
#
نوشته شده: ۱۲ سال پیش
۴ آبان ۱۳۹۱ - ۰۱:۳۴
سلام به همه
من یه مشکلی دارم اونم اینه که تو قسمت ادامه مطلب وقتی که نظر رو ارسال میکنی ارسال میشه و به قسمت مدیریت وردپرس / دیدگاه ها میاد ولی زیر اون مطلب اون نظر رو نشون نمیده لطفا کمکم کنید
برای نمایش نظرات ارسال شده برای یک مطلب زیر همون مطلب چیکار کنم ؟
www.Photoshopiha.com
آفلاین
عضو
#
۴ آبان ۱۳۹۱ - ۱۴:۳۵
چرا اینجا کسی جواب آدمو نمیده ؟ این چه انجمنیه آخه
best designer
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵۵۲
#
۴ آبان ۱۳۹۱ - ۲۲:۳۴
دوست من برای این که تایپکتون رو 10 بار و توی بخش های مختلف زدین بنده خودم به یکیشون جواب دادم اینجاهم میگم .
فایل comments.php بصورت درست بارگذاری نشده . باید از اول نوشته بشه . میتونید از یه قالب دیگه کپی بگیرید . فقط استایلش رو قسمت های مربوطش رو کپی کنید و قرار بدید
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
طراحان نوین
www.Photoshopiha.com
آفلاین
عضو
#
۴ آبان ۱۳۹۱ - ۲۳:۰۳
city-sound گفت:
دوست من برای این که تایپکتون رو 10 بار و توی بخش های مختلف زدین بنده خودم به یکیشون جواب دادم اینجاهم میگم .
فایل comments.php بصورت درست بارگذاری نشده . باید از اول نوشته بشه . میتونید از یه قالب دیگه کپی بگیرید . فقط استایلش رو قسمت های مربوطش رو کپی کنید و قرار بدید
سلام دوست عزیز
من این کاری که شما فرمودید رو انجام دادم ولی درست نشد واقعا نمیدونم چیکار کنم تورو خدا کمکم کنید ممنون
best designer
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵۵۲
#
۵ آبان ۱۳۹۱ - ۱۰:۴۹
ممکنه مربوط به functions.php هم باشه . لطف کن یه بار پوسته رو تغییر بده و امتحان کن اگه درست نشد همینجا تاپیک بزن
www.Photoshopiha.com
آفلاین
عضو
#
۵ آبان ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۳
city-sound گفت:
ممکنه مربوط به functions.php هم باشه . لطف کن یه بار پوسته رو تغییر بده و امتحان کن اگه درست نشد همینجا تاپیک بزن
سلام
من پوسته رو تغییر دادم و به همون صفحه ی ادامه مطلبی رفتم که قبلا کامنت گذاشته بودم ، اینجا اون کامنت ها رو نشون داد دوست عزیز مشکل از قالبه البته باید بگم که قالب من آماده نبوده و صفحه کامنت قالبم رو خودم کدنویسی کردم ولی الان مشکل داره ممنون میشم کمک کنید