Amin_Arab گفت:
دلیلش اینه که کسی اینجا انگیزه ی تجاری نداره، شما سوالاتتون رو وقتی تو انجمن هایی مثل وب هاستینگ تاک مطرح می کنید، فروشنده های هاست برای اینکه جلب توجه کنن خیلی سریع میان و جواب میدن، حالا فقط فروشنده های هاست هم نه، خیلی کسای دیگه که از فعالیتشون توی انجمن ها نیت فروش دارن!
درود .
اول اینکه این تاپیک قدیمی شده و بالا آوردنش نیازی نیست .
دوم:
اینجا انجمن پشتیبانی هست و اونا انجمن جداگانه هستند . در انجمن وردپرس نمیشه که اجازه داد هر کسی به فروش خودش بپردازه . چون کلاهبرداری های زیادی در اینترنت میشه و فروشنده ی هاست و قالب و تامین کننده ی امنیت و ... یک فعالیت تجاری هستند .
در صورتی که در این انجمن این خدمات انجام بشه و در نهایت به کلاهبرداری منجر بشه ، این وظیفه ی انجمن وردپرس خواهد بود که اون موضوع رو پاسخ گو باشه . چون در این انجمن این معاملات انجام شده .
این انجمن فقط جنبه ی پشتیبانی از مشکلات و کاربرانش رو داره ، کسانی هم که وردپرس رو نصب میکنند ، برای رفع مشکلاتشون میان اینجا .
در انجمن هایی که خودتون مثال زدین برای آگاهی پیش از نصب وردپرس هست . که مثلا از کجا هاست بخرند و ...
در اونجا هم به علت تجاری بودنشون ، معاملات انجام میشه و مدیرانش هم پاسخ گو نیستند . چون در اونجا خریداران و فرشندگان گرد هم اومدن و هر کی کار خودش رو میکنه و در نهایت هم هر چی شد کاربر خودش مسئوله نه مدیر انجمنش . چون کاربر حق انتخاب داره .
اما انجمن پشیبانی وردپرس فارسی ، یک سایت رسمی هست و امکان هیچ گونه تبلیغاتی درش نیست .
تا جایی هم که وقت داشته باشم ، شخصا پاسخ گوی مشکلات کاربران هستم و خواهم بود ...
موفق باشید