انجمن


نیاوردن ایندکس دات پی اچ پی  (۱۸ نوشته)

  • alireza174

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱ آذر ۱۳۸۷ - ۱۲:۴۲

    سلام
    وردپرسی جدید نصب کردم اما مثل اینکه ایندکسش نمیاد و باید دستی وارد بشه ، میشه یه راهنمایی کنید ؟

    http://music.greatpars.com نمیاد و باید به این صورت وارد بشه : http://music.greatpars.com/index.php

  • 2lesag

    آفلاین
    بلوکه شده
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۶
    تشکر شده: ۶۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱ آذر ۱۳۸۷ - ۱۵:۰۵

    سلام
    داخل پوشه Public_html رو بررسی کنید و ببینید که فایلی شبیه به این ها نیست
    index.html , index,htm
    اگر هم نبود سطح دسترسی فایل index.php را به 0644 تغییر دهید و در صورت لزوم دوباره بارگزاری کنید
    :-)

  • alireza174

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱ آذر ۱۳۸۷ - ۲۱:۰۱

    سلام
    متاسفانه سطح دسترسیش 0644 هست ! چه کنم استاد ؟ :?

  • 2lesag

    آفلاین
    بلوکه شده
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۶
    تشکر شده: ۶۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ آذر ۱۳۸۷ - ۱۴:۱۹

    دوست عزیز مستندات را بخوانید و به طور استاندارد دوباره وردپرس را نصب کنید, :-?
    این قسمت رو بخونید: http://codex.wp-persian.com/index.php?title=%D9%86%D8%B5%D8%A8_%D8%AF%D8%B1_%DB%8C%DA%A9_%D9%BE%D9%88%D8%B4%D9%87

    شما باید توی این آدرس وردپرستان را نصب کنید درسته ؟
    http://greatpars.com/music.

  • alireza174

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ آذر ۱۳۸۷ - ۱۷:۳۱

    راستش من توی ساب دامین نصب کردم سیستم رو مشکلی هم نداشته ‌چون این الان داره کار میکنه : http://blog.greatpars.com ولی فقط اینه که ایراد میگیره : http://music.greatpars.com ، لازمه که حتما سیستم رو حذف کنم ؟

  • 2lesag

    آفلاین
    بلوکه شده
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۶
    تشکر شده: ۶۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ آذر ۱۳۸۷ - ۱۷:۴۹

    یا ورد پرس را از اول نصب کنید یا باید تغییراتی در کدها بدهید که متاسفانه من به این مشکل شما بر نخوردم
    درخواست کمک از مدیران بگیر ;-)

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۴ آذر ۱۳۸۷ - ۲۰:۱۹

    احتمال ميدم مشکل از فايل index.php شماست، اين فايل رو دوباره بارگزاري کنيد

  • alireza174

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۵ آذر ۱۳۸۷ - ۱۵:۵۷

    index.php هم بارگزاری شد ، محتویاتش رو بدم ؟
    ایندکسه سالمه ، فقط ریدایرکت نمیشه و باید دستی ایندکس رو اضافه کنیم به آدرس تا بالا بیاد !

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۵ آذر ۱۳۸۷ - ۱۷:۵۶

    به فایل به نام index.html بساز، مهم نیست محتویاتش چی باشه ! تو شاخه وردپرس کنار index.php بارگزاری کن، س‍پس فایل index.php رو تغییر نام دهید، اگر index.html باز شد که مشکل از چیز دیگه‌ای اگر باز نشد از تنظیمات هاست شماست !

  • biparva

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۸
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۱ مهر ۱۳۸۸ - ۲۰:۳۰

    منظورتون از تغییر نامindex.php چیه؟به چی تغییر نام بدیم؟منظور از تنظیمات هاست کدوم تنظیمات هست؟

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۱ مهر ۱۳۸۸ - ۲۱:۱۳

    منظورتون از تغییر نامindex.php چیه؟به چی تغییر نام بدیم؟منظور از تنظیمات هاست کدوم تنظیمات هست؟

    الان شما توی ریشه‌ی اصلی سایت‌تون٬ index.html دارین؟

  • biparva

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۸
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۱ مهر ۱۳۸۸ - ۲۳:۰۸

    اگر منظورتون در وب روت هست نه ایندکس.پی اچ پی دارم فقط

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۱ مهر ۱۳۸۸ - ۲۳:۲۸

    راه‌حل‌های توی این صفحه رو هم بخونین: http://www.velvetblues.com/web-development-blog/my-wordpress-blog-is-blank/

  • biparva

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۸
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۱ مهر ۱۳۸۸ - ۲۳:۵۸

    روش۳-۵-۶-۷ رفتم اما با اطلاعاتی که داشتم جواب نگرفتم ممنون میشم دوستان کمک کنند

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۲ مهر ۱۳۸۸ - ۰۰:۲۶

    این سه خط رو توی پرونده‌ی wp-config.php قرار بدین٬ قبل از علامت <? پایانی:

    ini_set(’display_errors’,'1′);
    ini_set(’display_startup_errors’,'1′);
    error_reporting (E_ALL);

    ببینین چه پیغامی دریافت می‌کنین هنگام مراجعه به‌صفحه‌ی اصلی.

    یه سوال دیگه٬ شما وقتی به index.php هم مراجعه می‌کنین صفحه‌ی سفید می‌بینین؟

  • hadi.safiaghdam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۳

    Gonahkar گفت:
    این سه خط رو توی پرونده‌ی wp-config.php قرار بدین٬ قبل از علامت <? پایانی:

    ini_set(’display_errors’,'1′);
    ini_set(’display_startup_errors’,'1′);
    error_reporting (E_ALL);

    ببینین چه پیغامی دریافت می‌کنین هنگام مراجعه به‌صفحه‌ی اصلی.

    یه سوال دیگه٬ شما وقتی به index.php هم مراجعه می‌کنین صفحه‌ی سفید می‌بینین؟

    فایل من فقط اولش علامت <? داره و آخرش نداره. چیکار کنم؟

  • hadi.safiaghdam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۰ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۳:۵۴

    hadi.safiaghdam گفت:

    فایل من فقط اولش علامت <? داره و آخرش نداره. چیکار کنم؟

    جسارتاً سوال من جواب نداره؟

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۱ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۹:۰۰

    hadi.safiaghdam گفت:

    فایل من فقط اولش علامت <? داره و آخرش نداره. چیکار کنم؟

    فايل wp-config تگ بسته php رو نداره
    پس ميتوانيد در انتهاي اين فايل قرار دهيد

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.