سلام
دوستان من قصد دارم سه تا افزونه دیگه رو هم برای وردپرس پارسی ( همون فارسی شما !! ) ترجمه کنم ! اینجا مطرح میکنم به دلایل زیر :
اول : مطمئن بشم که قبلاً توسط تیم یا دیگر دوستان پارسی نشدن ! تیم وردپرس پارسی لطفاْ رودمپاش رو منتشر کنه! و بگه که چه افزونه های ترجمه میشن و ....
دوم : در صورت نیاز به همکاری تیم وردپرس پارسی ، کمکم میکنه یا نه ؟ ( منظور از کمک هم توی هر گزینه توضیح میدم ! )
و اما افزونه ها :
simple-forum : با کمک این افزونه به راحتی میشه یک انجمن ( تالار گفتمان ) به وردپرس اضافه کرد . اشتباه نکنید ! یک کادر برای گفتگو یا چت منظورم نیست ! یک انجمن کامل و درست و حسابی به وردپرس میده و دیگه نیازی به اسکریپتهای دیگه هم نیست ! ! برای این افزونه نیاز دارم تا یکی از دوستان تقویم جلالی رو بهش اضافه کنه و دیگری شیوهنامههاش رو مناسب زبان پارسی کنه ! کجاست یاری دهندهای که مرا یاری کند ؟
backupwordpress : با استفاده از این افزونه میتونید یک بخش برای گرفتن اتوماتیک نسخه پشتیبان از اطلاعات و دیتابیس سرور خود در وردپرس قرار بدهید ! از امکانات این افزونه میشه به این اشاره کرد که فایل پشتیبان رو حتی به ایمیل شما ارسال میکنه ! و امکان دیگه اش آرشیو کردن فایلهای پشتیبان هستش ! برای این افزونه هم نیازی به کمک دیگران نیست !
podpress : یک افزونه که یک سیستم پادکست قوی و کامل رو به وردپرس اضافه میکنه ! یعنی کاربران به راحتی آب خوردن میتونن رادیو بلاگ یا ویدئوبلاگ برای خودشون راه بندازن ! با یک پلیر اختصاصی ! و همینطور فایل های با پسوند pdf و ... رو به راحتی منتشر میکنن ! اینجا هم فکر نکنم نیازی به کمک تیم وردپرس پارسی باشه !
یادآوری : این رو هم بگم که افزونه nextgen-gallery کارش تموم شده و داره مراحل تصحیح لغات رو میگذرونه ! در صورتی که میخواید کارش سریعتر تموم شه از اینجا کمکم کنید :
http://forum.wp-persian.com/topic/271
ارادتمند : مرتضی بهمنی