انجمن


افزودن پرونده چندرسانه‌ای  (۸ نوشته)

  • imebi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۷
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۰ بهمن ۱۳۹۱ - ۲۱:۱۵

    با سلام.

    به یک مشکل جدی بر خوردم دکمه "افزودن پرونده چندرسانه‌ای" کار نمیکند.
    http://up.downloadkral.com/uploads/13603454371.jpg
    زمانی که دکمه افزودن پرونده چندرسانه‌ای رو میزنم هیچ چیز نمیاد.

    بروز رسانی هم کردم نشد.
    خواهشا. دوستان کمک کنید باید چی کار کنم
    تشکر ...

  • ایران وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۲۹
    تشکر شده: ۹۵۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۱ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۵

    درود .

    از حالت تمام صفحه خارج کنید .

    بعد تست کنید .

    از مرورگر فایرفاکس یا کروم استفاده کنید .

    اگر نشد ، افزونه های مرتبط با مطلب ، رسانه ها و تصاویر رو پاک کنید ( ادیتور نیز شامل میشه ) و دوباره تست کنید .

    کش ها رو یه بار پاک کنید کاملا . بهتره که کش کلی رو پاک کنید :

    روی درایو C ( ویندوز) کلیک راست کنید ، Peroperties رو بزنید و Disk Cleanup رو بزنید . تمامی گزینه ها رو تیک بزنید و اوکی کنید و کش ها رو حذف کنید .

    بهتره یک بار هم سیستمتون رو Log Off کنید تا نتیجه ی بهتری بگیرید .

    البته این موارد شامل حال وردپرس نمیشه و تست کردنشون هم خالی از لطف نیست .

    اگر این موارد جواب ندادن باید از طریق منوهای پیشخوان ، رسانه رو انتخاب کنید و سپس آپلود کنید و لینک رو وارد کنید . (از افزونه ی ادیتور CK editor استفاده کنید )

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    imebi
  • imebi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۷
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۱ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۴

    همه موارد رو تست کردم حل نشد.جر آخری
    از وردپرس 3.6-alpha-23386 استفاده می‌کنم. این آلفا که نوشته برا چیه؟
    همچنین وقتی که دکمه افزودن پرونده چندرسانه‌ای رو میزنم.هیچ چیز نمی آد بعد که میخوام از صفحه خارج شم.
    همچین چیزی می آد.به عکس زیر توجه کنید.
    http://up.downloadkral.com/uploads/13604057712.jpg
    که فکر کنم میکه صفحه تغییر کرده.
    چند روز بیش هم برخی جداول دیتابیس برنامه وردپرس (mysql) خراب شده بودن که سرویس دهنده هاست تعمیرش کردن.از اون نباشه.؟
    تشکر

  • ایران وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۲۹
    تشکر شده: ۹۵۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۲ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۰:۰۷

    خیر بنده هم سایتم با همین نسخه هست اما نمیدونم چرا بنده هیچ مشکلی ندارم !!!!!!

    نمیدونم مشکلات کاربران با این نسخه چیه !!!

    این ارور هم وقتی میاد که توی ادیتور چیزی نوشته باشید . واسه اینه که یهویی ناخواسته از پیج نرید بیرون و مطالبتون به فنا بره !! :D

    از افزونه ی ادیتوری که گفتم استفاده کنید . بلکه فرجی شد :D

  • amiro38

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۷:۵۹

    IMDe گفت:
    درود .

    از حالت تمام صفحه خارج کنید .

    بعد تست کنید .

    از مرورگر فایرفاکس یا کروم استفاده کنید .

    اگر نشد ، افزونه های مرتبط با مطلب ، رسانه ها و تصاویر رو پاک کنید ( ادیتور نیز شامل میشه ) و دوباره تست کنید .

    کش ها رو یه بار پاک کنید کاملا . بهتره که کش کلی رو پاک کنید :

    روی درایو C ( ویندوز) کلیک راست کنید ، Peroperties رو بزنید و Disk Cleanup رو بزنید . تمامی گزینه ها رو تیک بزنید و اوکی کنید و کش ها رو حذف کنید .

    بهتره یک بار هم سیستمتون رو Log Off کنید تا نتیجه ی بهتری بگیرید .

    البته این موارد شامل حال وردپرس نمیشه و تست کردنشون هم خالی از لطف نیست .

    اگر این موارد جواب ندادن باید از طریق منوهای پیشخوان ، رسانه رو انتخاب کنید و سپس آپلود کنید و لینک رو وارد کنید . (از افزونه ی ادیتور CK editor استفاده کنید )

    با سلام .من هم همین مشکل را دارم ولی با انجام دادن تمام این موارد مشکلم برطرف نشده. از طریق منوهای پیشخوان و رسانه فایل را میشه آپلود کرد، ولی مشکل اینجاست که من تعدادی عکس را در یک برگه میخواهم به صورت گالری و ... نمایش دهم. و دکمه برای بارگذاری کار نمیکند !! لطفا راهنمایی بفرمایید
    با تشکر

  • ایران وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۲۹
    تشکر شده: ۹۵۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۲

    amiro38 گفت:

    با سلام .من هم همین مشکل را دارم ولی با انجام دادن تمام این موارد مشکلم برطرف نشده. از طریق منوهای پیشخوان و رسانه فایل را میشه آپلود کرد، ولی مشکل اینجاست که من تعدادی عکس را در یک برگه میخواهم به صورت گالری و ... نمایش دهم. و دکمه برای بارگذاری کار نمیکند !! لطفا راهنمایی بفرمایید
    با تشکر

    این افزونه رو نصب کنید و کش سایت و مرورگر رو پاک کنید و تست کنید :

    http://wordpress.org/extend/plugins/use-google-libraries/

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amiro38 -
  • amiro38

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۳

    افرونه رو نصب کردم ،کش سایت و مرورگر را هم پاک کردم .مشکل پابر جاست! دقیقا الان نمیدونم باید چه کار کنم این پلاگین نمیدونم چطور میتونه مشکل منو حل کنه !؟

  • ایران وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۲۹
    تشکر شده: ۹۵۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۵

    amiro38 گفت:
    افرونه رو نصب کردم ،کش سایت و مرورگر را هم پاک کردم .مشکل پابر جاست! دقیقا الان نمیدونم باید چه کار کنم این پلاگین نمیدونم چطور میتونه مشکل منو حل کنه !؟

    این افزونه کارش اینه که جی کوئری ( js ) هایی که نیازه رو در ادمین و سایت فعال میکنه . کار نکردن اون دکمه ها هم از جی کوئری هست و با نصب این افزونه رفع میشه . چند مورد قبلا مشابه شما با نصب این افزونه برطرف شده مشکلشون .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.