چجوری میتونم کاری کنم که در برگه های جداگانه ای که ساختم، خواننده هام بتونن نظر بدن؟
برگه ها رو ساختم و قسمت قبول دیدگاه ها رو هم چک زدم اما فرم مربوط به گذاشتن دیدگاه نمیاد.
(من از سرویس بلاگها.کام استفاده میکنم)
چجوری میتونم کاری کنم که در برگه های جداگانه ای که ساختم، خواننده هام بتونن نظر بدن؟
برگه ها رو ساختم و قسمت قبول دیدگاه ها رو هم چک زدم اما فرم مربوط به گذاشتن دیدگاه نمیاد.
(من از سرویس بلاگها.کام استفاده میکنم)
به /wp-admin/options-discussion.php بروید به بینید دریافت دیدگاه ها را به درستی تنظیم کرده اید؟
شاید اشکال از قالبی باشه که انتخاب کردید. در قالب اون احتمالا فایل comments.php به درستی در فایل page.php فراخوانی نمیشود.
قالبتون رو عوض کنید ببینید مشکل همچنان باقی میمونه؟
اگر کدی رو مصطفی معرفی کرده در فایل page.php قرار دهید، در تمام برگههای شما فرم نظرات اعمال میشود، اما اگر فقط برای یک برگه میخواهید فرم نظرات داشته باشید، داستان یکم فرق میکنه
باید اول یک فایل مانند page.php بسازی و در ابتدای این فایل کد زیر رو قرار دهید
<?php
/*
Template Name: name
*/
?>
سپس کد نظرات را در این فایل قرار دهید و با هر نامی که دوست داشته باشید آن را ذخیره کنید، این فایل باید در شاخه پوسته شما قرار داشته باشد، بعد از این مراحل به قسمت ساختن برگه رفته در بخش صفحات از منوی باز شوي قالب پوستهای رو که تنها برای این برگه ساختهای رو انتخاب کنید
a blockquote br code em strong ul ol li <?php comments_template(); ?> a blockquote br code em strong ul ol li
این کد رو در جای دلخواه قرار دهید س\س برگه های شما مثل مطلب شما خواهند بود که می تونید نظر بدید
با سلام
من به تازگی سایت خود را بر روی هاست شخصی پیاده کرده ام. ولی قسمت نظرات برای سایت فعال نیست. (نشان داده نمی شود.)
لطفا اگر می شود برای حل این مشکل راهنمائیم کنید.
با تشکر
http://www.hesarzirak.com
برید تنظیمات سایت بگردید تا اون بخشی که نربوط به نظره رو تیک بزنید :
برید اینجا : /wp-admin/options-discussion.php
پذیرفتن بازتاب از دیگران (بازتاب فرستادن)
پذیرفتن دیدگاه برای این نوشته
تیک رو بزنید اگه فعال بود و نمی شد نظر بدید احتمالا در مطلبی که ارسا لمی کنید تیک می زنید که امکان نظطر دادن وجود نداشته باشد
در غیر اینصورت این کد رو بزارید تو قالبتون<?php comments_template(); ?>
برید تنظیمات سایت بگردید تا اون بخشی که نربوط به نظره رو تیک بزنید :
برید اینجا : /wp-admin/options-discussion.php
پذیرفتن بازتاب از دیگران (بازتاب فرستادن)
پذیرفتن دیدگاه برای این نوشته
تیک رو بزنید اگه فعال بود و نمی شد نظر بدید احتمالا در مطلبی که ارسا لمی کنید تیک می زنید که امکان نظطر دادن وجود نداشته باشد
در غیر اینصورت این کد رو بزارید تو قالبتون<?php comments_template(); ?>
ببخشید من متوجه نشدم.
این کد رو باید توی فایل page بذارم یا index ؟
آیا کد بدون هیچ تغییری باید قرار داده بشه؟
بعد کجای صفحه؟
اگه امکان داره بیشتر توضیح بدید.
در ضمن پذیرفتن بازتاب از دیگران (بازتاب فرستادن) و پذیرفتن دیدگاه برای این نوشته و همچنین امکان نظر دادن فعاله.
hesarzirak در یک پست دیگه من جواب شما را دادم. شما تنظیمات سرورت درست نیست. مثلا شما می تونید این صفحه را ببینید؟
آقا مصطفی این صفحه هم باز نمی شود.
خطای 404 میده.
باید چه کار کنم؟
hesarzirak شما در شاخه اصلی سایت بروید و ببینید که آیا فایل ".htaccess" هست یا نه؟ راستی شما از چه نوع سروری استفاده می کنید؟لینوکس؟
بله فایل Htaccess. وجود دارد.
سرور هم لینوکس است.
این رو داخل اون فایل بزارید
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
ممنون آقا مصطفی مشکل حل شد.
انشاالله که بتونم جبران کنم.
بسیار عالی
پس موضوع را به حل شده تغییر دهید
از پوسته میمبو استفاده می کنم اما متاسفانه برای برگه ها فرم دیدگاه نمایش داده نمیشه
سلام
من تونستم نظرات را فعال کنم ولی به هم ریخته هست
مثلا اول باکس هست و زیر باکس نام نوشته نام:
و...
چه کنم که درست بشن؟
ببین باکس نظرات در قالب اول از فایل کامنت موجود در قالب خونده میشه و بعد از فایل کامنت هسته ودرپرس
چک کنید ببینید همچین فایلی در قالب دارین و اون رو ویرایش کنید
مرسی
سلام
من یه پوسته دارم ک اصلا کامنت نداره چطور باید ایجاد کنم؟
arsalan71 گفت:
سلام
من یه پوسته دارم ک اصلا کامنت نداره چطور باید ایجاد کنم؟
دوست عزیز برای طرح سوالاتتون لطفا خودتون یک تاپیک جداگانه در بخش مرتبط ایجاد کنید .
تاپیک ماله 4 سال پیشه .
شما یک تاپیک ایجاد کنید بنده شخصا پیگیر میشم :)
موفق باشید
سلام به اساتید
در ورد فارسی در قسمت پاسخ به نظرات کسی که پاسخ به نظر کسی میدهد اسمش رو همراه با می گه مثلا حسن می گه......
می خوام این می گه رو حذف کنم بجاش گفت رو بذارم مثل همین قسمت نظرات از اساتید یکی کمک کنه
تمام راهها رو هم رفتم اسمه انگلیسش رو هم پیدا نکردم
با تشکر