چطوری میشه چند تا پست رو به صورت افقی در کنار هم قرار داد و همین زوری به صرت عمودی هم ادامه پیدا کنه دو ردیف عمودی سه ردیف افقی میشه اصلا این کار رو بدون افزونه انجام داد
چطوری میشه چند تا پست رو به صورت افقی در کنار هم قرار داد و همین زوری به صرت عمودی هم ادامه پیدا کنه دو ردیف عمودی سه ردیف افقی میشه اصلا این کار رو بدون افزونه انجام داد
اگر با استفاده از سی اس اس فضای هر پست رو به عرض خاصی محدود کنی ، بسته به نسبت فضایی که پست ها قراره درش جا بگیرن ابتدا با اولویت افقی و سپس عمودی پست ها چیده می شن . مثلا اگه عرض صفحه 600 باشه و عرض هر پست رو به 200 محدود کرده باشی ، سه پست اول به صورت افقی پیده می شن و سه پست بعدی به همون ترتیب زیر سه پست اول قرار می گیرن . در نهایت بسته به تعداد پست در هر صفحه ای که در تنظیمات منظور کردی این شیوه تا پایین ادامه پیدا می کنه
سلام می شه کمی راجع به دستورات سی اس اسی که باید بکار برد توضیح بدید؟
دوست عزیز شما یک مقدار width میدید و همینطور هم به دیو پستهاتون مقدار اندازه width دادید سپس خاصیت float:right را بدید کناره هم قرار میگیره و بعد میاد پایین.
نکته: شما باید با css اشنایی داشته باشی.
oshgool جان امکان داره یه مثالی چیزی بزنی؟ می تونید خودتون برام این امکان رو بسازید؟
می شه یه منبع آموزشی بهم معرفی کنید؟
جستجو کنید CSS Grid یا 960 CSS به نتایج خوبی میرسید.
بهرنگ عزیز جستجو کردم اما حقیقتش چیزی دستگیرم نشد...
می شه با یه مثال بهم توضیح بدید؟
بهروز عزیز متاسفانه شما باید برای استفاده از گرید و ۹۶۰ باید با این زبان آشنایی داشته باشید .
سلام بچه ها
ببخشید که زیرخاکی آوردم بیرون
من همین مشکل رو دارم پست ها رو کنار هم قرار دادم ولی بین دو تا پست فاصله نداره و پست ها می چسبن به هم .
چطور می تونم بین دو تا پست یا فاصله بندازم .
لطفا یه جواب درست و حسابی و عملی بدین .
<?php if(have_posts()) : ?>
<?php while(have_posts()) : the_post(); ?><div class="content"><div class="content-t"> <h2><b>
<?php the_title(); ?>
</b></a></h2></div><div class="content-text"><div class="content-thumb"><?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?></div><?php the_content(); ?></div><div class="content-b"> <?php the_author(); ?> :نام نویسنده
دسته بندی : <?php the_category(', ') ?> |
ادامه مطلب : <a href="<?php the_permalink(); ?>" class="pmorep_bt">
</div><div class="content-tag">برچسب
</div></div> <?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>
کدهای css ای که باید تعریف کنم که بینشون فاصله بیفته چین و برای کدوم کلاس ؟
آخه هر کار می کنم بازم می چسبن به هم با اینکه عرضشون کمه و از سمت چپ کلی اضاف میاد .
متشکرم