سلام به تمامی دوستان :-)
داشتم میگشتم به این رسیدم گفتم شما هم داشته باشید بد نیست *-:)
تو صفحه ی زیر 1000 تا از پلاگین های وردپرس وجود داره که به ترتیب تعداد دانلود( محبوبیت) آن ها چیده شده است.
اینجا کلیک کنید
سلام به تمامی دوستان :-)
داشتم میگشتم به این رسیدم گفتم شما هم داشته باشید بد نیست *-:)
تو صفحه ی زیر 1000 تا از پلاگین های وردپرس وجود داره که به ترتیب تعداد دانلود( محبوبیت) آن ها چیده شده است.
اینجا کلیک کنید
خسته نباشید.
دستت درد نکنه @},-
جالب بود @},-
آقا دستتون درد نكنه بسيار مفيد بود .
با سپاس فراوان.
بازم از این کارها بکن :D
ممنون
توپ بود :O :D
بازم از این حرکت ها بیا ;-)
منم به نوبه حود از زحمات حضرتعالی کمال تشکر را دارم . امیدورارم خواوند به شما پاداش در حد تیم ملی عطا کند
خواهش میکنم اینقدر تعریف نکنید دوستان عزیز :-)
من متعلق به تمام مردمم :D :D
سلام من چندتا
plugin دانلود کردم اما نمی دونم چه جوری درwordpress از ان استفاده کنم uploadکنم.
لطفا سریع راهنمایی کنید. با تشکر
به انجمن و وردپرس خوش اومدی
دوست عزیز اگه یه تایپیک جدید میزیدی یا تو یه تایپیک که کمی مربوط تر بود میزاشتی بهتر بود اما ...
فایل ها رو توی پوشه ی
wp-content/plugins آپلود کنید . دقت کنید که فایل ها باید توی یه پوشه به نام افزونه باشه یعنی مستقیم توی این پوشه نباشه بلکه توی این پوشه یه پوشه به نام افزونه درست میشه و فایلها توی اون قرار میگیره و بعد تو قسمت مدیریت سایتت بخش افزونه ها اون رو فعال میکنی .
دوست عزیز mitra fateme
برای سوالتون موضوع جدید ایجاد کنید.
bad boooooooooooooooooooooooooood.
danyaltj گفت:
bad boooooooooooooooooooooooooood.
لطفا اسپم ارسال نكنيد
به تاريخ آخرين پست هم توجه كنيد
سلام دوست من.لطفا با این آی دی با من تماس بگیر.به شدت باهات کار دارم.سایتم به هم ریخته و من میخوام در بازسازی سایتم بهم کمک کنی و هر چی پولش شد تقدیمت می کنم دوست عزیزم آقا پارسا.آی دی من اینه danyaltj@yahoo.com
کاربر محترم danyaltj
فارسی بنویسید و از نوشتن بهصورت فینگیلیش خودداری کنید. درصورت نداشتن تختهکلید فارسی میتوانید از بهنویس استفاده کنید.
هرگونه فعالیت تجاری/تبلیغاتی در انجمن ممنوع میباشد.
لطفا قوانین را رعایت کنید.به این خاطر 2 اخطار دریافت کردین.