سلام
هر کی میتونه ای دی منو اد کنه یا ای دیش رو اینجا بزاره من ادد کنم
ای دی من: far3web
هزینش رو میدم
سلام
هر کی میتونه ای دی منو اد کنه یا ای دیش رو اینجا بزاره من ادد کنم
ای دی من: far3web
هزینش رو میدم
هرگونه فعالیت تجاری/تبلیغاتی در انجمن ممنوع میباشد.
OmidSh گفت:
هرگونه فعالیت تجاری/تبلیغاتی در انجمن ممنوع میباشد.
درود .
ایشون فعالیت تجاری/تبلیغاتی نکردند . تنها آی دی دادند تا اگر کسی میتونه براشون کار کنه با هزینه ای که میدن ، بهشون کمک کنه .
چون نه اینکه ادمین ها زیاد آنلاین هستند تا به مشکلات رسیدگی کنند !! ایشون دیگه مجبور به صرف هزینه کنه .
موفق باشید
IMDe گفت:
درود .
ایشون فعالیت تجاری/تبلیغاتی نکردند . تنها آی دی دادند تا اگر کسی میتونه براشون کار کنه با هزینه ای که میدن ، بهشون کمک کنه .
چون نه اینکه ادمین ها زیاد آنلاین هستند تا به مشکلات رسیدگی کنند !! ایشون دیگه مجبور به صرف هزینه کنه .
موفق باشید
با سلام
همینایی که شما الآن توضیح دادید. یک نوع فعالیت تجاری هست و طبق قوانین ممنوعه. البته من ناظم نیستم و حق تذکر ندارم. در مورد مدیران هم که فرمودید زیاد آنلاین نیستند، در قوانین بازم توضیح داده شده در موردش:
*مدیران انجمن فقط مسئول حفظ نظم انجمن هستند و هیچگونه مسئولیتی در قبال پاسخگویی به مشکلات کاربران ندارند. اعضای انجمن٬ خود باید به یکدیگر کمک کنند.*
البته قبول دارم که این انجمن دیگه مرده به حساب میاد. چون 99% کاربرای خوبش رو از دست داده و کارآیی لازم رو نداره.
پیروز باشید
سلام
امید مدت زیادی است که در انجمن حضور نداری (البته در خصوص من نیز به مدت 8 ماه چنین بود) ولی مثل آن است که می خواهی با وب خداحافظی کنی (درخصوص کانال) ولی بهتر است در برخی زمان ها حضور پیدا کنی. زیرا برخی مشکلاتی هستند که می توانید چاره ساز باشید.
araz گفت:
سلام
امید مدت زیادی است که در انجمن حضور نداری (البته در خصوص من نیز به مدت 8 ماه چنین بود) ولی مثل آن است که می خواهی با وب خداحافظی کنی (درخصوص کانال) ولی بهتر است در برخی زمان ها حضور پیدا کنی. زیرا برخی مشکلاتی هستند که می توانید چاره ساز باشید.
سلام araz جان، بله وقت حضور رو نداشتم. وقت بروز نگه داشتن کانال هم نداشتم. اما به فکر تأسیس یک وب جدید با یک ایده جدیدم. با من در ارتباط باش:
o.sheerkavand[at]gmail