انجمن


مشکل با استفاده همزمان پیوند یکتا و افزونه صفحه بندی  (۱۹ نوشته)

  • Azemati

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۶:۳۰

    سلام.

    خیلی عجیبه. من وقتی از پیوندهای یکتا و افزونه صفحه بندی ( فرقی نداره کدومشون، با دوتاش تست کردم مثلا wp page numbers) استفاده می کنم، صفحه یک به بعد رو نشون نمی ده و 404 می ده. ولی اگه از پیوند یکتا استفاده نکنم و همون آدرس پیشفرض باشه مشکلی نیست.

    ممنون میشم راهنمایی کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    medil0ne
  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ بهمن ۱۳۸۷ - ۲۰:۵۴

    آزمایش کنین با استفاده از پیوند یکتا و بدون افزونه می‌تونین صفحات بعد رو ببینین یا نه. شاید اصلن ربطی به افزونه‌ها نداشته باشه.

  • Azemati

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۲:۳۵

    درست گفتین. ربطی به افزونه نداره. منتهی وقتی پیوندهای یکتا رو فعال می کنم، وارد صفحه دو نمیشه و 404 می ده.
    یعنی همچین صفحه ای رو می گه نداره: http://www.test.com/category/page/2/
    وقتی ازپیوندهای یکتا استفاده نمیکنم، مشکلی نیست و درسته.

    مشکلش چی میتونه باشه؟

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۶:۱۸

    مطمئنی که تغییراتی که توی پیوند های یکتا میدی اعمال میشه؟

  • Azemati

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۶:۲۰

    Mizsia گفت:
    مطمئنی که تغییراتی که توی پیوند های یکتا میدی اعمال میشه؟

    بله. مطمئنم. چون مرحله قبل از رفتن به صفحه دو، از پیوندهای یکتا پیروی میکنه و سالمه.

  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۶:۵۶

    ها ها شما وقت این کار میکنی قسمت پیوند ها را بروز رسانی میکنی ؟ افزونه را خاموش روشن هم میکنی ؟ یا نه

  • Azemati

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۷:۰۳

    zxo003 گفت:
    ها ها شما وقت این کار میکنی قسمت پیوند ها را بروز رسانی میکنی ؟ افزونه را خاموش روشن هم میکنی ؟ یا نه

    منظور از بروز رسانی پیوندها چیه؟ سیو میکنم و در کادر زرد رنگ می نویسه پیوندهای یکتا به روز شد. همین منظوره دیگه؟ بله این کار رو انجام می دم.

    افزونه در حالت عادی که فعاله. غیرفعالش هم که کردم دیدم مشکل پابرجاست و به افزونه صفحه بندی اصلا ربطی نداره.

    ممنون

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ بهمن ۱۳۸۷ - ۲۲:۲۵

    محتویات پرونده‌ی htaccess. رو این‌جا قرار بدین٬ احتمالن ایراد از اون باشه.

  • Azemati

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۰:۲۶

    ممنون. اینم محتواش:

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>
    
    # END WordPress
  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۳:۲۹

    از قرار معلوم٬ htaccess.تون سالمه٬ تا حالا روی همین سرویس‌دهنده از URL rewrite استفاده کردین؟

  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۳:۴۰

    اقا یافتم سرورتون از کش استفاده میکنه ... بهتر 24 تا 48 ساعت بگزارید روی سرور بمونه تنظیمات جدید بعد برسی کنید در این مدت هم بهتر هر 5 یا 6 ساعت یک بار چک کنید ...

  • Azemati

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۳:۵۳

    Gonahkar گفت:
    از قرار معلوم٬ htaccess.تون سالمه٬ تا حالا روی همین سرویس‌دهنده از URL rewrite استفاده کردین؟

    نه فک نکنم.

  • Azemati

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۵:۱۸

    zxo003 گفت:
    اقا یافتم سرورتون از کش استفاده میکنه ... بهتر 24 تا 48 ساعت بگزارید روی سرور بمونه تنظیمات جدید بعد برسی کنید در این مدت هم بهتر هر 5 یا 6 ساعت یک بار چک کنید ...

    نمیدونم واقعا. الان سه چهار روزه که سایت رو هوا کردم ولی این مشکل هنوز پابرجاست. نمیدونم چه باید کرد.

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۸۷ - ۲۰:۱۳

    من هم همین مشکل رو داشتم متاسفانه cache های شهر ما خیلی طولانی بود...یه مقدار هم هاش تی اکسز مور داشت.
    با پاک شدن cache همش درست شد.

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۸:۳۰

    هاستت لینوکس هست دیگه ؟
    یه phpinfo ازش می گیری ...

  • Azemati

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۵
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۸:۴۲

    navid گفت:
    هاستت لینوکس هست دیگه ؟
    یه phpinfo ازش می گیری ...

    بله.
    http://www.madarbozorg.ir/1.php

    ممنون!

  • behrooz0o

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰
    تشکر شده: ۵۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ آبان ۱۳۸۸ - ۲۰:۲۵

    مثل اینکه این تاپیک خیلی وقته داره خاک می خوره
    دوستان من هم چنین مشکلی برام پیش اومده باید چکار کنم؟

  • S-ARM

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۱
    تشکر شده: ۳۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۶ آبان ۱۳۸۹ - ۱۵:۱۹

    دوستان من هم همین مشکل رو دارم

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ آبان ۱۳۸۹ - ۰۰:۱۹

    S-ARM گفت:
    دوستان من هم همین مشکل رو دارم

    اگر با پیوند یکتا مشکل دارید htaccess. رو به روزرسانی کنید

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.