من دامنه جدید رو در سایتم میخواستم وارد کنم که اشتباهی به جای .ir زدم ..ir
الان سایت کلا قاطی کرده و نمی تونم هم وارد ادمین سایت بشم کمک فوری لازم دارم
westernmusic.ir
من دامنه جدید رو در سایتم میخواستم وارد کنم که اشتباهی به جای .ir زدم ..ir
الان سایت کلا قاطی کرده و نمی تونم هم وارد ادمین سایت بشم کمک فوری لازم دارم
westernmusic.ir
از phpmyadmin و از بخش wp-option آدرس رو درست کنید
موفق باشید
درست شد واقعا ممنونم از کمکتون نمی دونم چطور تشکر کنم
naughty گفت:
درست شد واقعا ممنونم از کمکتون نمی دونم چطور تشکر کنم
وظیفست
موفق باشید
سلام
من وقتی میخوام ی پوسته یا افزونه تو محیط وردپرس نصب کنم بعد از زدن دکمه آپلود یکم منتظر می مونم بعد ی صفحه سفید میاره دیگه پوسته یا افزونه ها نصب نمیشه
این ارورها هم در بالای صفحه مدیریت هستش:
Notice: has_cap از نگارش 2.0 از رده خارج شده! استفاده از سطوح دسترسی کاربران توسط افزونهها و پوستهها از رده خارج شده است. از نقشهای کاربری و تواناییها بهجای آنها استفاده کنید. in /home/gameboxi/public_html/wp-includes/functions.php on line 2923
Notice: Undefined index: page in /home/gameboxi/public_html/wp-content/themes/DBS-Gamecraft/theme_options.php on line 168
Notice: has_cap از نگارش 2.0 از رده خارج شده! استفاده از سطوح دسترسی کاربران توسط افزونهها و پوستهها از رده خارج شده است. از نقشهای کاربری و تواناییها بهجای آنها استفاده کنید. in /home/gameboxi/public_html/wp-includes/functions.php on line 2923
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gameboxi/public_html/wp-includes/functions.php:2923) in /home/gameboxi/public_html/wp-includes/option.php on line 568
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gameboxi/public_html/wp-includes/functions.php:2923) in /home/gameboxi/public_html/wp-includes/option.php on line 569