دوستان من یه قالب جدید نصب کردم رو سایتم اما به بهم میریزه قالب دوستان تورو خدا این برام خیلی ضروریه که رفع اشکال کنم این قالبو لطفا کمکم کنید
دوستان من یه قالب جدید نصب کردم رو سایتم اما به بهم میریزه قالب دوستان تورو خدا این برام خیلی ضروریه که رفع اشکال کنم این قالبو لطفا کمکم کنید
رفع اشکال پوسته شما ربطی به وردپرس فارسی و انجمنش نداره
با طراح در تماس باشید .
موفق باشید
دوست عزیز با سلام !!
رفع مشکل در پوسته های وردرپس بسیار زیاد و دارای پهنای گفتاری ( وسعت ) زیاد است !!
اولین قدم : چک کردن فایل style.css
دومین قدم : چک کردن فایل functions.php
سومین قدم چک کردن فریم ورک کاری مدیریت ( اگر از این قالب ها استفاده میکنید )
راه حل :
مرحله اول
ساختار کد بندی style.css به دنبال کد زیر باشید :
body{ background:#fff; color:#808080; font: 13px 'B Yekan',Sans-Serif; line-height:21px; }
دراین قسمت شما باید اطلاعات اضافی را از بین ببرید فقط قبل از هر کاری یک کپی از اصل فایل داشته باشید .
سپس سایت را دوباره به روز رسانی کنید ( Refresh )
در بعضی از موارد این کد برنامه نویسی باید از اول طراحی شود که بهتر است برای تست استاندارد بودن از لینک زیر استفاده کنید :
http://jigsaw.w3.org/css-validator/#validate_by_input
کد خود را در صفحه وارد نمایید سپس بروی دکمه بزنید اگر مشکلی در کد باشد با ارور به شما نمایش میدهید .
ولی این سایت قابلیت درست تحویل دادن کد را دارد که میتوانید در قسمت پایین ارور ها کد استاندارد را کپی و در فایل قالب بریزید .
مرحله دوم :
شاید فایل ارتباطی قالب و ساختار وردپرس به خوبی کار نمی کند که باید این فایل را نیز مورد بررسی قرار دهید .
در بعضی از موارد مشکل عمومی این فایل :
در تگ های کد های
TEMPLATEPATH
می باشد که باید مسیر هر فایل را بررسی نمایید .
مرحله سوم
باید با فریم وردک بالا تر کار کنید و یا با طراح در ارتباط باشید .
اگر مشکل حل نشد با من در ارتباط باشید _ بهترین راه وب سایت