انجمن


افزونه آمار بازدید پیشرفته  (۵۲ نوشته)

  • kits

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۳
    تشکر شده: ۶۶ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۵:۰۳

    سلام فکر کنم با این افزونه نیاز کلی کاربران از ورد پرس به حد نهایت وتمام برسه و به عنوان یک سیستم مدیریت محتوا cms کامل شناخته بشه
    نیاز های قبلی از جمله تالار گفتمان ولینک دونی که با افزونه های معرفی شده تکمیل شد و فقط تنها افزونه مورد نیاز افزونه ای برای نمایش
    بازدید امروز ، باز دید دیروز ، بازدید صفحات امروز ، بازدید صفحات دیروز ، آی پی کاربر ، کشور کاربر ، برترین مطلب روز ، برترین مروگر هها وسیستم عامل ها ، مرورگر وسیستم عامل افراد ، تعداد افراد آنلاین ، تعداد کاربران انالاین ، مجموع بازدید ها ، مجموع صفحات بازدید شده ، بازدید از طریق فید

    بود که همه و همه این هایی که ذکر کردم توسط افزونه StatPressCN قابل نمایش هست حتی در ابزارک
    مهمترین مشخصه آن نمایش در ابزارک هست

    جهت دانلود افزونه به ادرس زیر برین

    البته در چند روز اینده فارسی اونو برای دانلود هم میذارم

    http://wordpress.org/extend/plugins/statpresscn/
    هر که خوشش اومد یه صلوات بفرسته

    راستی کاربران عزیز اون لینکی که در پایین ابزارک هست و مربوط به سایت سازنده اصلی هست را خواهشا پاک نکنید اخه طرف کلی زحمت کشیده تا این افزون با این امکانات عالی را نوشته حداقل بزارین این لینک باشه
    یا علی

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    rezamc - امین باقیات - arix - topclip.ir - imanasgharpour - niloofar
  • 2lesag

    آفلاین
    بلوکه شده
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۶
    تشکر شده: ۶۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۹:۴۹

    سلام
    دمت گرم باز گل کاشتی
    این افزونه ها هم فارسی هستن و هم شبیه همین بالایی

    http://wordpress.org/extend/plugins/counterizeii/
    http://wordpress.org/extend/plugins/cystats/

    ولی انگار افزونه ای که معرفی کردی خفن تره :|

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Ali Fatehi - rezamc - امین باقیات - arix - topclip.ir - avn - امین زمانی
  • kits

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۳
    تشکر شده: ۶۶ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۵ اسفند ۱۳۸۷ - ۰۰:۳۷

    سلام
    ممنون من با cystats کار کردم زیاد خوشم نیومد اخه خروجی ابزارک نداشت و خروجی هم واسه قالب داشت کهزیاد خوب کار نمی کرد

    اما اندر مشخصات این افزونه که باید عرض کنم
    قسمت مدیریت :
    نمایش گرافیگی بازدید ها به صورت نمودار ، مقایسه بازدید ها نسبت به ماه قبلی با مقیاس درصد
    نمایش اخرین بازدید ها با ذکر آی پی ، زمان ، سیستم عامل ، مرورگر و صفحه ارجاع شده
    آخرین ورودی از موتور های جستجو ، آخرین بازدید از سایت های دیگر آخرین فید خوان ها برترین صفحات در 30 روز گذشته و در کل با نمایش نمودار به صورت گرافیکی
    برترین کلمات جستجو شده 30 روز گذشته وکل با نمودار گرافیکی
    برترین ارجاع دهنده ، فید ها ، مرورگر ها ، سیستم عامل ها در ماه گذشته و در کل با نمودار گرافیکی
    موقعیت افراد آنلاین ، زمان ، ازکجا آمده اند ، در کجا هستند
    چه کسانی با موبایل از سایت شما دیدن کرده اند ، با کدام مروگر ، کدام صفحات را دیدن کرده اند و......
    امکان ذخیره آمار با پسوند csv و ذخیره بر روی سیستم شما
    امکان جستجو در امار ها
    امکان بستن آی پی ها خاص در بازدید از سایت شما که آی پی هکر ها و.. که توسط سایت اصلی افزونه به عنوان یک خرابکار شناسایی شوند در لیست اضافه میشوند
    و..

    راستش فکر کنم قسمت های اصلی را نوشته باشم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - topclip.ir - imanasgharpour - niloofar
  • 2lesag

    آفلاین
    بلوکه شده
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۶
    تشکر شده: ۶۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۵ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۱:۰۵

    :-? یه امتحانی میکنم
    امکاناتش شبیه وبگذره
    ممنون

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - topclip.ir
  • 2lesag

    آفلاین
    بلوکه شده
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۶
    تشکر شده: ۶۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۵ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۳:۰۰

    سلام
    راستی محمد جان اگر میخوای روی این افزونه کار کنی بهتر نسخه جدیدش 1.6.9.5 را فارسی کنی
    موفق باشید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - topclip.ir
  • mojtava

    آفلاین
    بلوکه شده
    تعداد نوشته‌ها: ۶۰
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۵ اسفند ۱۳۸۷ - ۲۳:۱۵

    سلام این افزونه اضافه کنیم بعد تو \وسته نباد کدی اضافه کرد که افزونه رو بخونه ؟ :-? :D

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - topclip.ir
  • 2lesag

    آفلاین
    بلوکه شده
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۶
    تشکر شده: ۶۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۵ اسفند ۱۳۸۷ - ۲۳:۲۰

    سلام
    خروجی این افزونه فقط در ابزارک مشاهده میشه
    آمار در بخش مدیریت وبلاگ قابل مشاهده

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - topclip.ir
  • kits

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۳
    تشکر شده: ۶۶ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۶ اسفند ۱۳۸۷ - ۰۰:۰۰

    سلام

    راستی محمد جان اگر میخوای روی این افزونه کار کنی بهتر نسخه جدیدش 1.6.9.5 را فارسی کنی
    موفق باشید

    درسته البته این نسخه از نظر ترجمه تغییری نکرده فقط باگ مربوط به آمار ماه قبل رفع شده

    سلام این افزونه اضافه کنیم بعد تو پوسته نباد کدی اضافه کرد که افزونه رو بخونه ؟

    همانطور که دوستمون آقا مصطفی گفتند خروجی این امار توسط ابزارک میتوان در قالب نمایش داد اما در هنکام اضافه کردن ابزارک اگر منو ان را باز کرده باشین در پایین منو گزینه های و کلمات زیادی وجود دارد که میتوان از ان طریق امار های دلخواه و.. را در ابزارک نشان داد.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - topclip.ir
  • Evil.l3oy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۸
    تشکر شده: ۳۸ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۸۷ - ۰۰:۵۷

    سلام دوستان عزیز
    کسی میدونه که بازدید page میشه تو سایت بزاریم یا نه ؟
    من هرچه تلاش کردم نتونستم این کارو بکنم .
    با تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - topclip.ir
  • kits

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۳
    تشکر شده: ۶۶ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۸۷ - ۰۱:۱۳

    سلام
    منظورتون بازدید صفحات هست نه بازدید افراد ؟
    اگر بازدید صفحات هست این کد مربوطه
    %pagevisits%

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - topclip.ir
  • shayanboy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۶
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۷:۳۶

    فارسیش رو می خواهیم هست ؟ :((

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - topclip.ir
  • kits

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۳
    تشکر شده: ۶۶ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۳ اسفند ۱۳۸۷ - ۰۲:۱۰

    راستش قرار بود افزونه را من فارسی کنم اما مشکلات سرور سایت وانتقال به سرور جدید و مسائل زندگی و دنیای حقیقی خیلی سرمو شلوغ کرده اگه دوستان کسی فارسی نکرد سعی میکنم طی 3 تا4 روز اینده فارسیش کنم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - topclip.ir
  • shayanboy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۶
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۳ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۴:۴۱

    خواهش می کنم فارسی کنید و یه تاپیک براش ایجاد کنید و برای دانلود بذارید تا گیچ نشیم

    ممنون @},-

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - topclip.ir
  • nvb

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۷ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۴۰

    این ادرسی که دادید لینک دانلودش کجاست ؟ من که گیج شدم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - topclip.ir
  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۵۱

    فارسی نیومد خیلی حیاتیه فارسیش کنید لطفا :(

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - topclip.ir
  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۶ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۱۷

    سلام دوست من .... ;-]
    این موضوع قدیمی است .
    دوست خوبم محمد برنامه فارسی آمارگیر رو نوشتن از این استفاده کنید.

    ابزارك Fastat
    ابزارک فارسي نمایش آمار ، براي استفاده مستلزم نصب StatpressCN و wp-useronline هستيد.
    دانلود ابزارك

    شاد باشید . @},-

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    tapartoor600 - امین باقیات - topclip.ir
  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۳:۰۰

    اینو نصب کردم ولی خیلی طولانیه تنظیماتم نداره که بریم ادیت کنیم یه سری چیزاش رو پاک کنیم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - topclip.ir
  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۶ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۸:۲۲

    فایل پلاگین fastat رو بوسیله ادیتور باز کنید و مواردی رو که نیاز ندارید آز دستور if که به صورت مجزا از بالا و پایین پاک کنید ، خیلی راحته اگه نتونستید ...

    شاد باشید. @},- ~O)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - topclip.ir
  • mamadosein

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۴۱

    سلام
    خواهشا StatPressCn رو فارسی کنید
    درسته که FaStat افزونه خوبیه
    اما برای بخش مدیریت و جزئیات بیشتر StatPressCn بهتره
    ممنون

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - topclip.ir
  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۵۰

    من از فارسی ساز فزونه StatPress برای StatPressCn استفاده کردم و حدود 90 درصدشو فارسی کرد
    شما هم همین کار رو بکنین

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - topclip.ir
  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۲:۵۴

    من از فارسی ساز فزونه StatPress برای StatPressCn استفاده کردم و حدود 90 درصدشو فارسی کرد
    شما هم همین کار رو بکنین

    فایل زبان لطف میکنید ؟؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۳:۵۱

    محتویات فایل فشرده پایین رو تو ادرس wp-content\plugins\statpresscn\locale بذارین

    http://www.p30life.net/wp-content/uploads/2009/08/statpresscn-fa_IR.zip

    @},-

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۴ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۱:۲۲

    متشکرم به خاطر فایل اراپه شده ... @},- @},- @},-

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • bo2aks

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۴ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۱۱

    دوست عزیز ممنون از اینکه این افزونه رو ترجمه کردی خدا کسی که خود خواه و حسود هستن ذلیل کنه :D

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • bo2aks

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۴ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۳۱

    دوستان چطور ورودی گوگل هم به ابزارک نمایش اضافه نم کدش چی هست

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • bo2aks

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۴ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۳۳

    و همچنین تعداد سایت های تبادل لینک کرده

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۰
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۳۴

    من اصلا از fastat خوشم نیومد واقعا به درد نخوره به نظر من همین اولی که دوستان معرفی کردند رو نصب کردم تا ببینم این چطوره

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • امیرسالار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۵۰

    من اصلا از fastat خوشم نیومد واقعا به درد نخوره به نظر من همین اولی که دوستان معرفی کردند رو نصب کردم تا ببینم این چطوره

    ببین دوست عزیز ایزارک fastat بر اساس statepresCN نوشته شده و آمار رو از این افزونه می خونه. بنابر این آمار رو درست حسابی نشون نمیده.
    پس شکمتو صابون نزن :D ;-)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۰
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۰:۰۴

    mangoole گفت:

    من اصلا از fastat خوشم نیومد واقعا به درد نخوره به نظر من همین اولی که دوستان معرفی کردند رو نصب کردم تا ببینم این چطوره

    ببین دوست عزیز ایزارک fastat بر اساس statepresCN نوشته شده و آمار رو از این افزونه می خونه. بنابر این آمار رو درست حسابی نشون نمیده.
    پس شکمتو صابون نزن :D ;-)

    من هم نگفتم دقیق نیست گفتم ازش خوشم نمیاد

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۰:۴۷

    يه ذره خلاقيت به كار بدين ، ميشه جمع و جورش كرد ، يه چيزي بهش اضافه كرد ، كم كرد ، استايل براش تعريف كرد ... هميشه كه نبايد لقمه ي آماده رو تو دهن گذاشت كه ... !

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • eyran

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۵۲

    اینم حرف خوبیه مگه نه... :-?

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۰
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۲۴

    کسی اینو رد نمیکنه ولی واقعا تعداد نظرات تاییدنشده چیز مهمیه که کابر باید بدونه ~X( که گذاشتید داخلش یا چیزهای دیگه

  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۱ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۲۶

    کلاً من یه افزونه درست حسابی ندیدم :-( آمارگیر فقط mobfa.org و webalfa.ir :((

    ------------------------------------
    http://www.learn3nter.com
    بزرگترین پایگاه آموزشی فارسی زبانان

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۴۴

    کسی اینو رد نمیکنه ولی واقعا تعداد نظرات تاییدنشده چیز مهمیه که کابر باید بدونه ~X( که گذاشتید داخلش یا چیزهای دیگه

    كدشم يعني نميتونيد حذف كنيد ؟ ..... عجـــب

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۰
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۵۳

    websoft گفت:

    کسی اینو رد نمیکنه ولی واقعا تعداد نظرات تاییدنشده چیز مهمیه که کابر باید بدونه ~X( که گذاشتید داخلش یا چیزهای دیگه

    كدشم يعني نميتونيد حذف كنيد ؟ ..... عجـــب

    چرا میتونیم پاکش کنیم ، من میگم چرا پیش فرضش اینطوریه ؟ ؟ ؟؟ ؟
    5 ساله از پرشین استیت و وبگذر استفاده میکنم .مشکلی هم نداره

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۵۷

    معمولا يه چيزه كامل ميدن بيرون بقيه خواستن ويرايش كنن ، نميان يه چيزي ناقص بدن بقيه دونه دونه دوباره بپرسن ، حالا اين كدش چي ميشه !!! آخه پرشين استيت و وبگذر كجاش جاي مقايسه با يه ابزارك رو داره ؟ اصلا چه ربطي داره

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۰
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۰۶

    ای بابا - بحث داره از حالت فنی خارج میشه الان هست که آقای مدیر تهدید به اخراجمون کنه :-? - پیشنهاد من اینه واسه افزونه Fastat :
    این افزونه باید در قسمت مدیریتی wp توی تنظیماتش کاربر هر کدوم رو خواست تیک بزنه هر کدوم رو نخواست تیک نزنه این طور بهتر نیست ؟
    همه که مثل U حرفه ای نیستند !!!!

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۵۴

    والا حذف كد فكر نمي كردم به مقدمات نيازي داشته باشه ... در مورد اينكه به صورت radio button باشه هم ، بله همون طور هم كه قبلا گفته شده تو نسخه هاي آتي درج خواهد شد. :-)

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۰
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۵۸

    تشکر - شرمنده اگر یه مقدار بحث بالا گرفت - اگر به صورت Radio Button باشه همه کابرا از این افزونه به خوبی یاد میکنند.

  • امیرسالار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۷ شهریور ۱۳۸۸ - ۲۳:۱۵

    افزونه ی fastat مفت نمی ارزه
    چون خیلی از آمار سایت رو نشون نمیده
    باید خود مدیر موبفا بگه که چجوری آمارگیرش رو ایجاد کرده تا یک مشکل بزرگ از بچه های وردپرس فارسی حل کنه
    یکی لطفا ازش درخواست کنه که این کار رو بکنه

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۸۸ - ۰۰:۴۱

    نمايش آمار هر ابزاركي ( آمار روزانه ، ماهانه ، افراد انلاين ) از روي يه افزونه ي ديگه خونده ميشه ، فقط تعداد پست ها و كامنت ها و .. از خود ديتابيس سايت گرفته ميشه ... شما بگو چه اماري ميخواي كه ابزاركت نمايش بده !

  • ahmad4u

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷
    تشکر شده: ۱۳ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۸۸ - ۲۱:۱۹

    با سلام
    یکی از مشکلات StatPressCN اینه که آمار بازدید کنندگان رو نشون میده نه تعداد صفحات بازدید شده که بنظرم با استفاده از ip کار میکنه
    آیا میشه مقایسه ip رو از کار انداخت که بجای تعداد بازدید کنندگان، تعداد صفحات بازدید شده رو نمایش بده به ما

    http://www.pakbaz.ir

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۸۸ - ۲۲:۱۸

    اولاً كه همچين مشكلي قبلا هم مطرح شده بود ، اتفاقا اگه statpress CN رو نصب كرده باشيد ، يه ستون براي تعداد صفحات بازديد داره كه با توجه به همين مواردي كه گفته شد قبلا اين موضوع حل شده و افزونه حالا تعداد صفحات بازديد شده رو نشون ميده ، ديگه موردي ؟

  • ahmad4u

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷
    تشکر شده: ۱۳ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۳۰ شهریور ۱۳۸۸ - ۰۰:۰۷

    فارسی کردن آمار در ابزارک
    قرار دهید:

    امروز: %since%
    <ul>
    <li> افراد آنلاین: %visitorsonline% </li>
    <li> بازدید امروز: %pagevisits% </li>
    <li> بازدید دیروز: %yesterdaypagevisits% </li>
    <li> کل بازدیدها: %totalpagevisits% </li>
    <li> مرورگر شما: %browser% </li>
    <li> سیستم عامل شما: %os% </li>
    <li> تعداد مطالب: %blogtotalpost% </li>
    <li> تعداد نظرات: %blogtotalcomment%  </li>
    <li> تاریخ شروع آمارگیری: 1388/06/29 </li>
    </ul>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NiMa.N - حمید - payadesign - rahatdownload - famo
  • امین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۷
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۶ آبان ۱۳۸۸ - ۲۳:۴۸

    ahmad4u گفت:
    فارسی کردن آمار در ابزارک
    قرار دهید:

    امروز: %since%
    <ul>
    <li> افراد آنلاین: %visitorsonline% </li>
    <li> بازدید امروز: %pagevisits% </li>
    <li> بازدید دیروز: %yesterdaypagevisits% </li>
    <li> کل بازدیدها: %totalpagevisits% </li>
    <li> مرورگر شما: %browser% </li>
    <li> سیستم عامل شما: %os% </li>
    <li> تعداد مطالب: %blogtotalpost% </li>
    <li> تعداد نظرات: %blogtotalcomment%  </li>
    <li> تاریخ شروع آمارگیری: 1388/06/29 </li>
    </ul>

    سلام عزیز
    میشه بگید این تغییرات رو باید توی کدوم فایل افزونه بدیم

  • farshadvl

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۳ سال پیش
    ۴ آذر ۱۳۸۹ - ۱۶:۵۷

    سلام به همه
    من این افزونه را نصب و فعال کردم و کدهایی که دوستان فرمودند را نیز در قالبم قرار دادم اما همین کدها را نشون میده و چیز دیگه ای اعم از بازدید ها و غیره نشون نمیده چکار کنم؟

  • Bita

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۱
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۳ سال پیش
    ۲۰ دی ۱۳۸۹ - ۲۱:۲۶

    منم قرار دادم ولی فقط اسم هارو نشون میده و از آمار عددی خبری نیست !

  • vahid-a

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۳ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۸۹ - ۱۷:۰۷

    دوستان این آمارگیر زیادی آمار می ندازه درسته؟؟ من توی سایتم از Histat و همین آمار گیر استفاده می کنم ولی اختلافشون زیاده!!!!!!

    سوال دومم اینه که همینطوری که می رم جلو و آمارم زیاد میشه از آمار روز های قبل کم میشه!!!! مشکل از کجاست حجم دیتابیس رو هم بردم بالا ولی فایده نداشت!!!!

  • vahid-a

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۳ سال پیش
    ۲۷ دی ۱۳۸۹ - ۲۳:۰۳

    دوستان سوال قبلی هنوز بی جواب مونده لطفا جواب بدید...
    یک سوال جدید چطور میشه کانتر این افزونه رو به ساب دومینی که اصلا روش وردپرس نصب نیست اضافه کرد؟؟/ کدی داره برای این کار؟؟

  • salehkhan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    # نوشته شده: ۳ سال پیش
    ۲۵ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۵:۳۸

    بهترين افزونه براي آمارگيري دو افزونه statspresscn و systats هست كه ميتوانيد امكاناتي از قبيل :
    تعداد وبلاگ ها :6
    تعداد کاربران عضو :1
    بازديد امروز : 7
    بازديد ديروز : 10
    بازديد اين هفته : 7
    بازديد اين ماه : 151
    بازديد امسال : 404
    بازديد کل : 1264
    افراد آنلاين : 1
    تعداد کل مطالب : 3
    تعداد مطالب امروز : 0
    تعداد نظرات : 1
    تعداد لينک ها : 7
    خروجي فيد امروز : 1
    ميانگين ارسال روزانه : 0.02
    ميانگين نظرات روزانه : 0.01
    ورودي گوگل : 0
    تعداد نويسندگان : 1
    تعداد صفحات : 4
    تعداد دسته ها : 2
    تعداد برچسبها : 10
    تعداد كاربران سايت : 1
    عمر سايت : 125 روز
    تعداد كوئريها :92
    و ... را بوجود آوريد.

    اما يك مشكل هم داره . من از وردپرس شبكه استفاده ميكنم . متاسفانه توي بعضي از سايتهام آمارگير اصلا كار نميكنه . نميدونم مشكل كجاست ؟ كسي افزونه بهتري سراغ داره ؟

درباره‌ی این موضوع