Majid
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵
#
نوشته شده: ۱۱ سال پیش
۱۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۲۳:۰۹
سلام. وقتی به ادامه مطلب یک پست مراجعه میکنید ، فرم نظرات نشون داده میشه . اما نظری که کاربر میده ، نمایش داده نمیشه .
توضیحاتی که بنظرم باید بدونید :
- کد نمایش نظر کاربر وجود داره . ( از کد نظرات 500تا قالب توی قالبم استفاده کردم ، اما درست نمیشه)
- نظر پذیرفته میشه ، اما دریغ از نمایش .
- قالب های دیگه ای رو روی وردپرس نصب کردم که اون قسمتشون کار میکرد ، اما وقتی همون کد رو در قالب خودم بکار میبردم ، بازم نشون داده نمیشد .
- چندین بار وردپرس رو حذف/نصب کردم.
- تمامی افزونه های مورد نیاز رو فعال/غیر فعال کردم ، تاثیری نداشت .
- توی قسمت فانکشن قالب فقط ، آپشن "فهرست ها" ی وردپرس رو فراخوانی کردم (حتی چند بار فایل فانکشن رو حذف کردم ، اما بازم مشکل حل نشد
- از قسمت فایل هدر تا فوتر رو 2000بار آنالیز کردم ، اما مشکلی پیدا نکردم. همه چی دست بود (چندین بار از اول نوشتم کد هارو)
* دستان عزیز ، میدونم بعضی از توضیحات اصلا ربطی نداره . ولی پیشگیری بهتر از درمانه . من گفتم ، شاید1% به اونا هم ربط داشته باشه *
خیلی خیلی خیلی ممنون میشم یه بنده خدا کمکم کنه . واقعآ کارم گیره .
پیش پیش ممنون :دی :)
Majid
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵
#
۱۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۳
Mr.e230 گفت:
سلام. وقتی به ادامه مطلب یک پست مراجعه میکنید ، فرم نظرات نشون داده میشه . اما نظری که کاربر میده ، نمایش داده نمیشه .
توضیحاتی که بنظرم باید بدونید :
- کد نمایش نظر کاربر وجود داره . ( از کد نظرات 500تا قالب توی قالبم استفاده کردم ، اما درست نمیشه)
- نظر پذیرفته میشه ، اما دریغ از نمایش .
- قالب های دیگه ای رو روی وردپرس نصب کردم که اون قسمتشون کار میکرد ، اما وقتی همون کد رو در قالب خودم بکار میبردم ، بازم نشون داده نمیشد .
- چندین بار وردپرس رو حذف/نصب کردم.
- تمامی افزونه های مورد نیاز رو فعال/غیر فعال کردم ، تاثیری نداشت .
- توی قسمت فانکشن قالب فقط ، آپشن "فهرست ها" ی وردپرس رو فراخوانی کردم (حتی چند بار فایل فانکشن رو حذف کردم ، اما بازم مشکل حل نشد
- از قسمت فایل هدر تا فوتر رو 2000بار آنالیز کردم ، اما مشکلی پیدا نکردم. همه چی دست بود (چندین بار از اول نوشتم کد هارو)
* دستان عزیز ، میدونم بعضی از توضیحات اصلا ربطی نداره . ولی پیشگیری بهتر از درمانه . من گفتم ، شاید1% به اونا هم ربط داشته باشه *
خیلی خیلی خیلی ممنون میشم یه بنده خدا کمکم کنه . واقعآ کارم گیره .
پیش پیش ممنون :دی :)
یه نفر نیست جواب بده ؟ ای بابا ...
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
meysam220
javidkhah
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵۰
#
۲۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۰:۱۶
داداش من اینجور فهمیدم .. نظرات نمایش داده میشه ولی بعد دادن یه نظر اون نظر نمایش داده میشه ؟ بعدا با رفریش کردن نشون داده میشه ؟