آیا این اماکن وجود دارد که بتوانم محتوی وبلاگم در بلاگ اسکای را به وردرس منتقل کنم؟
آیا این اماکن وجود دارد که بتوانم محتوی وبلاگم در بلاگ اسکای را به وردرس منتقل کنم؟
می تونید از طریق خوراک (RSS) تون مطالب رو وارد کنید...
Mizsia گفت:
می تونید از طریق خوراک (RSS) تون مطالب رو وارد کنید...
محمد اینجا توضیحاتی رو برای blogfa داده که عینا شما می تونید ازش استفاده کنید.
فقط توضیح اینکه چون مطالبتون از روی وبلاگتون حذف می شه، حتما قبلش همه جوانب کار، درست بودن encoding ها و کاراکترها و خلاصه همه چیز رو بسنجید.
البته برای فید ها می شه از گوگل ریدر هم استفاده کرد با یکسری شرایط خاص . اما اگه اون شرایط برقرار باشه خیلی کار سریعتر می ره جلو . بزودی بعد از یکسری آزمایش آموزشش رو می نویسم ...
مطلب محمد رو خوندم! یه کم ترسناک به نظر میرسه! مساله اینه که من میخوام به ورد رس دات کام مطالبمو منتقل کنم؟
یه بار وقتی با دمین شخصی خودم با مووبل تایپ وبلاگ داشتم بچه هاي پرشين تولز كلشو برام منتقل كردن! ازشون نپرسيدم چجوري؟
bizbloger گفت:
یه بار وقتی با دمین شخصی خودم با مووبل تایپ وبلاگ داشتم بچه هاي پرشين تولز كلشو برام منتقل كردن! ازشون نپرسيدم چجوري؟
موویبل تایپ خودش یه فایل خروجی می ده که با استفاده از اون به راحتی می شه محتوای وبلاگ رو منتقل کرد. ولی وقتی چنین امکانی برای بلاگفا یا بلاگ اسکای وجود نداره، تنها راه همون استفاده از خروجی RSS است.
موویبل تایپ خودش یه فایل خروجی می ده که با استفاده از اون به راحتی می شه محتوای وبلاگ رو منتقل کرد. ولی وقتی چنین امکانی برای بلاگفا یا بلاگ اسکای وجود نداره، تنها راه همون استفاده از خروجی RSS است.
البته راههای دیگهای هم هست، دارم یه کارایی میکنم اما قولشو واسه آیندهی نزدیک نمیدم!
من با خوراک RSS مطالبم رو از میهن بلاگ و بلاگفا منتقل کردم، ولی فقط 10 تا پست رو منتقل میکنه؛ راهی نداره که بیشتر منتقل کنه؟
Sasy360 گفت:
من با خوراک RSS مطالبم رو از میهن بلاگ و بلاگفا منتقل کردم، ولی فقط 10 تا پست رو منتقل میکنه؛ راهی نداره که بیشتر منتقل کنه؟
کلا بلاگفا تنها فید ۱۰ مطلب آخر رو می ده ولی می شه با استفاده از واسطه گوگل ریدر این مقدار رو بیشتر کرد که اون هم ظاهرا شرایط خاص داره ...
بهزودی سیستمی برای انتقال راحت مطالب از پرشینبلاگ/بلاگفا/بلاگاسکای/میهنبلاگ در اختیار کاربران قرار میگیره
گناهکار جان ، این رو نه ماه پیش فرمودید ، میشه تعریفتون رو از " به زودی " برای من هم بیان کنید ؟ عمر نوح نداریم که !