انجمن


طريقه بستن حلقه وردپرس  (۱۸ نوشته)

  • hassan223

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۱:۳۴

    سلام دوستان.
    من براي بستن حلقه وردپرس اين كد رو <?php endif; endwhile; else: ?>در كجاي حلقه بايد وارد كنم؟
    ميدونم آخر حلقه ولي دقيقا كجا؟؟لطفا بهم نشون بديد. ;-)

  • آرمان

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷۳
    تشکر شده: ۲۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۲:۰۴

    فکر کنم باید اونجایی وارد کنید که دیگه اطلاعات پست‌تون تموم میشه.مثلن:

    ...
    <p class="postmetadata"><?php the_author() ?> | <?php the_category(', ') ?> | <?php comments_popup_link('بدون نظر', 'یک نظر', '% نظر'); ?> | <a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="پیوند پایدار برای <?php the_title(); ?>">#</a>
    
    </div>
    
    <?php endwhile; ?>
  • hassan223

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۲:۲۵

    نه اينم نميشه!اصلا صفحه سايت خراب ميشه!!
    دوستان به ما گفتن اين دستورارو رارد كن`<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
    if ( !(in_category('13') && is_home())):
    ?>`
    بعدش گفتن در انتهاي حلقه وردپرس اونو با اين كد ببنديد.<?php endif; endwhile; else: ?>
    ولي من هر جاي حلقه كه اين كدرو وارد مي كنم غلطه.!! :((

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۳:۱۳

    کل دستورات رو قرار بدین ببینیم ایراد از کجاست.

  • blogspot

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ - ۲۰:۰۸

    گناهکار عزیز !

    منم همین مشکل رو دارم . واسه ایجاد روز نوشت بر اساس آموزش اقدام کردم اما صفحه به هم می ریزه . فکر می کنم مربوط می شه به بستن جلفه . لطف می کنید اگر توضیح بدید.

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ - ۲۲:۴۳

    سلام دوستان
    من از این چیزا زیاد سردر نمیارم اما هرچی فکر میکنم دلیل وجود اون
    else:
    رو توی کد
    <?php endif; endwhile; else: ?>
    نمیفهمم
    یه حسی میگه که مشکل از اونه
    اگه من اشتباه میکنم پست منو حذف کنین تا موضوع منحرف نشه
    در ضمن به دوستان پیشنهاد میکنم که کدی رو که نوشتن اینجا بزارن که هم بقیه بتونن ازش استفاده کنن و هم حل مشکل آسونتر باشه
    البته اگه مایلین

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۱:۱۵

    اینو امتحان کنین ببینین جواب می‌ده یا نه:
    <?php endif; endwhile; endif; ?>

  • hassan223

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۵:۵۲

    سلام دوستان.
    من دستور بالا رو دقیقا کجا باید بزارم؟؟<?php endif; endwhile; endif; ?>
    کلش هم به اینصورت هستش

    <?php
    /*
    Template Name: learning
    */
    ?>
    <?php get_header(); ?>
    
        <div id="content">
    <?php query_posts('cat=3'); ?>
      <?php if (have_posts()) : ?>
    
        <?php while (have_posts()) : the_post();if ( !(in_category('13') && is_home())): ?><?php endif; endwhile; else: ?>
    
            <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
          <div class="date"><span><?php the_time('M') ?></span> <?php the_time('d') ?></div>
          <div class="title">
              <h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="لینک ثابت به <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
              <div class="postdata"><SPAN class="category"><?php the_category(', ') ?></SPAN> <span class="comments"><?php comments_popup_link('بدون نظر »', 'یک نظر »', '% نظر »'); ?></span></div>
          </div>
              <div class="entry">
                <?php the_content('ادامه را بخوانید &raquo;'); ?>
              </div><!--/entry -->
            </div><!--/post -->
    
        <?php endwhile; ?>
    
            <div class="page-nav"> <span class="previous-entries"><?php next_posts_link('مطالب قبلی') ?></span> <span class="next-entries"><?php previous_posts_link('مطالب بعدی') ?></span></div><!-- /page nav -->
    
      <?php else : ?>
    
        <h2>Not Found</h2>
        Sorry, but you are looking for something that isn't here.
    
      <?php endif; ?>
    
          </div><!--/content -->
    
          <div id="footer">
       Powered by <a href="http://www.Andishechess.ir/">WP Persian</a>. <a href="http://www.ndesign-studio.com/resources/wp-themes/">WP Theme</a> &amp; <a href="http://www.ndesign-studio.com/stock-icons/">Icons</a> by <a href="http://www.ndesign-studio.com">N.Design Studio</a>
        <span id="mangoorange">, columnized by <a href="http://www.mangoorange.com/">MangoOrange</a> & <a href="http://www.naghies.ir/">Naghies.ir</a> </span>
        </div><?php endwhile; ?>
        </div><!--/left-col -->
    
    <?php get_sidebar(); ?>
    
    <?php get_footer(); ?>

    من مي خوام كه نوشته هام فقط توی این صفحه با آدي نامبر 13 نشون بده.حالا هم مي خوام با اين دستور ببندمش<?php endif; endwhile; else: ?>
    كوووووووووووووووووووووووووجا بزارمش؟؟

  • hassan223

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۶:۰۸

    دوستان اين راه حلها براي تمامه پوسته ها نيست!!!!!
    برايه يه تعدادي جواب نميده؟؟؟؟؟
    خيلي از اين سوالات كه دوستان مي پرسن وقتي جوابشو ميگيرن كلي كيف مي كنن.البته فكر كنم بيشتر جو گير ميشن!!من كه اين راهها رو مي رم ولي خبري نيست!!!خودم با كمي دستكاري و ور رفتن حلش ميكنم.
    من دقيقا همون سوالي رو كه طرف جوابشو گرفته امتحان كردم(چون مشكل خودم هم بوده)ولي اصلا براي پوسته من جواب نمي ده!!!
    هر پوسته اي راه حل هاي خودشو داره؟ :-?
    @},- @},-به هر حال دم همتون گرم @},- @},-

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۲:۱۸

    اینو آزمایش کنین:

    <?php
    /*
    Template Name: learning
    */
    ?>
    <?php get_header(); ?>
    
        <div id="content">
    <?php query_posts('cat=3'); ?>
      <?php if (have_posts()) : ?>
    
        <?php while (have_posts()) : the_post(); if ( !(in_category('13') && is_home())): ?>
    
            <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
          <div class="date"><span><?php the_time('M') ?></span> <?php the_time('d') ?></div>
          <div class="title">
              <h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="لینک ثابت به <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
              <div class="postdata"><SPAN class="category"><?php the_category(', ') ?></SPAN> <span class="comments"><?php comments_popup_link('بدون نظر »', 'یک نظر »', '% نظر »'); ?></span></div>
          </div>
              <div class="entry">
                <?php the_content('ادامه را بخوانید &raquo;'); ?>
              </div><!--/entry -->
            </div><!--/post -->
        <?php endif; // end if for is_home && is_category ?>
        <?php endwhile; ?>
    
            <div class="page-nav"> <span class="previous-entries"><?php next_posts_link('مطالب قبلی') ?></span> <span class="next-entries"><?php previous_posts_link('مطالب بعدی') ?></span></div><!-- /page nav -->
    
      <?php else : ?>
    
        <h2>Not Found</h2>
        Sorry, but you are looking for something that isn't here.
    
      <?php endif; ?>
    
          </div><!--/content -->
    
          <div id="footer">
       Powered by <a href="http://www.Andishechess.ir/">WP Persian</a>. <a href="http://www.ndesign-studio.com/resources/wp-themes/">WP Theme</a> &amp; <a href="http://www.ndesign-studio.com/stock-icons/">Icons</a> by <a href="http://www.ndesign-studio.com">N.Design Studio</a>
        <span id="mangoorange">, columnized by <a href="http://www.mangoorange.com/">MangoOrange</a> & <a href="http://www.naghies.ir/">Naghies.ir</a> </span>
        </div><?php endwhile; ?>
        </div><!--/left-col -->
    
    <?php get_sidebar(); ?>
    
    <?php get_footer(); ?>
  • hassan223

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۷:۳۰

    نه جواب نمی ده!! :-?
    نوشته میره تو صفحه اصلی.و در صفحه learning(آموزش)پيغام خطا ميده!!`Parse error: parse error in c:\program files\easyphp1-8\www\wp-content\themes\i3theme-1-1\i3theme-1-1\learning.php on line 41

    اما همين دستوري كه گفتي واسه خيليها جواب ميده!!!!!!
    من مي خوام مثل صفحه اصلي بتونم تو صفحه هاي ديگه هم همينطور بنويسم.
    ازتمام موضوعات كه تويه تاپيك مطرح شده و آموزشها و راهنمايه هاي دوستان استفاده كردم ولي هيچ جواب نگرفتم!!!
    لطفا كمكم كنيد :-(
    اين 13 يعني چي؟

    if ( !(in_category('13') && is_home())): ?>

  • blogspot

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۱:۳۰

    گناهکار عزیز . جسارتا من یک ای میل به شما زدم . لطف می کنید اگر پاسخ بدید.

    این مشکل فعلی ما هم در اینجا حل نشده باقی مونده البته

    با تشکر

  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۶۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۱:۵۵

    <div id="content">
    <?php query_posts('cat=3'); ?>
      <?php if (have_posts()) : ?>
    
        <?php while (have_posts()) : the_post(); if ( !(in_category('13') && is_home())): ?>
    
            <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
          <div class="date"><span><?php the_time('M') ?></span> <?php the_time('d') ?></div>
          <div class="title">
              <h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="لینک ثابت به <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
              <div class="postdata"><SPAN class="category"><?php the_category(', ') ?></SPAN> <span class="comments"><?php comments_popup_link('بدون نظر »', 'یک نظر »', '% نظر »'); ?></span></div>
          </div>
              <div class="entry">
                <?php the_content('ادامه را بخوانید &raquo;'); ?>
              </div><!--/entry -->
            </div><!--/post -->
        <?php endif; // end if for is_home && is_category ?>
        <?php endwhile; ?>
    
            <div class="page-nav"> <span class="previous-entries"><?php next_posts_link('مطالب قبلی') ?></span> <span class="next-entries"><?php previous_posts_link('مطالب بعدی') ?></span></div><!-- /page nav -->
    
      <?php else : ?>
    
        <h2>Not Found</h2>
        Sorry, but you are looking for something that isn't here.
    
      <?php endif; ?>
    
          </div><!--/content -->
    
          <div id="footer">
       Powered by <a href="http://www.Andishechess.ir/">WP Persian</a>. <a href="http://www.ndesign-studio.com/resources/wp-themes/">WP Theme</a> &amp; <a href="http://www.ndesign-studio.com/stock-icons/">Icons</a> by <a href="http://www.ndesign-studio.com">N.Design Studio</a>
        <span id="mangoorange">, columnized by <a href="http://www.mangoorange.com/">MangoOrange</a> & <a href="http://www.naghies.ir/">Naghies.ir</a> </span>
        </div>
        </div><!--/left-col -->

    تست کن جواب میده

  • blogspot

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۴:۰۱

    آفا پیروز باشید همیشه . بر اساس آخرین پست oshgool عزیز من موفق شدم مشکل خودم رو حل کنم. خیلی ساده و راحت . حالا یه سوال در همین زمینه دارم . اگر بخوام به جای عدم نمایش یک دسته خاص ، 2 یا 3 دسته رو تعریف کنم چطور می شه ؟ مثلا علاوه بر دسته 13 می خوام 5 و 10 رو هم بر فرض نشون نده . چطوری باید انجامش بدم ؟ کد دسته جدید رو کجا اضافه کنم ؟ با علامت & و یا .... لطف می کنید اگر کد رو با مثال بنویسید.
    نهایت مبتدی بودن من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.

    P.s : از hassan223 عزیز هم عذرخواهی می کنم که وسط تاپیکش دارم راه می رم ....

  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۶۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۵:۵۱

    <div id="content">
    <?php query_posts('cat=3,5,10'); ?>
      <?php if (have_posts()) : ?>
    
        <?php while (have_posts()) : the_post(); if ( !(in_category('13') && is_home())): ?>

    اگه نشد پایینی تست کن

    <div id="content">
    <?php query_posts('cat=3'); ?>
      <?php if (have_posts()) : ?>
    
        <?php while (have_posts()) : the_post(); if ( !(in_category('13,5,10') && is_home())): ?>
  • blogspot

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۹:۳۵

    ممنون از راهنمایی تون . با یه مقدار اصلاحات درست شد. توی این بخش : <?php query_posts('cat=3,5,10'); ?> همه ی اون بخش هایی که دیده می شن رو وارد کردم و اونایی که نمی خواستم رو نذاشتم . انجام شد.

    با سپاس

  • hassan223

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۵ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۲:۵۵

    يه نفر نيست جواب مارو بده؟؟؟
    بگيد بلد نيستيم!!بعد از يه عمري 4،5...يا شايد بيشتر سايت بازي و كار كردن با وردپرس يكي نيست مشكل مارو حل كنه؟؟؟؟ :P *-:) :?
    مشكل اين دستور چيه؟؟

    <?php
    /*
    Template Name: Dawnloads
    */
    ?>
    <?php get_header(); ?>
    
        <div id="content">
    <?php query_posts('cat=3'); ?>
      <?php if (have_posts()) : ?>
    
        <?php while (have_posts()) : the_post(); if ( !(in_category('3') && is_home())): ?>
    
            <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
          <div class="date"><span><?php the_time('M') ?></span> <?php the_time('d') ?></div>
          <div class="title">
              <h2><a>" rel="bookmark" title="لینک ثابت به <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
              <div class="postdata"><SPAN class="category"><?php the_category(', ') ?></SPAN> <span class="comments"><?php comments_popup_link('بدون نظر »', 'یک نظر »', '% نظر »'); ?></span></div>
          </div>
              <div class="entry">
                <?php the_content('ادامه را بخوانید &raquo;'); ?>
              </div><!--/entry -->
            </div><!--/post -->
        <?php endif; // end if for is_home && is_category ?>
        <?php endwhile; ?>
    
            <div class="page-nav"> <span class="previous-entries"><?php next_posts_link('مطالب قبلی') ?></span> <span class="next-entries"><?php previous_posts_link('مطالب بعدی') ?></span></div><!-- /page nav -->
    
      <?php else : ?>
    
        <h2>Not Found</h2>
        Sorry, but you are looking for something that isn't here.
    
      <?php endif; ?>
    
          </div><!--/content -->
    
          <div id="footer">
       Powered by <a href="http://www.Andishechess.ir/">WP Persian</a>. <a href="http://www.ndesign-studio.com/resources/wp-themes/">WP Theme</a> &amp; <a href="http://www.ndesign-studio.com/stock-icons/">Icons</a> by <a href="http://www.ndesign-studio.com">N.Design Studio</a>
        <span id="mangoorange">, columnized by <a href="http://www.mangoorange.com/">MangoOrange</a> & <a href="http://www.naghies.ir/">Naghies.ir</a> </span>
        </div><?php endwhile; ?>
        </div><!--/left-col -->
    
    <?php get_sidebar(); ?>
    
    <?php get_footer(); ?>

    يكي از دوستان ميگه بايد با اين دستور حلقه رو ببندم!!!
    <?php endif; endwhile; else: ?>
    تمام جاها گذاشتم ولي نميشه كه نميشه!!!

    بابا من مي خوام تويه صفحه هاي ديگه هم مثل صفحه اول بنويسوم و مطالبم تويه صفحه اصلي نشون نده؟
    تويه تاپيك هاي ديگه رفتم راهه حل هاشون واسه من جواب نداده.ولي واسه بعضيها چرا!!!!!!!!!!!!!
    يكي نيست راهنماي كنه.
    بزاريد يه مدت ديگه همتونو راهنمائي ميكنم.
    http://www.andishechess.ir

  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۶۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۵ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۴:۳۳

    اقا حسن من دستور رو زدم که اون کدی که زدم کار میکنه.

    <div id="content">
    <?php query_posts('cat=3'); ?>
      <?php if (have_posts()) : ?>
    
        <?php while (have_posts()) : the_post(); if ( !(in_category('13') && is_home())): ?>
    
            <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
          <div class="date"><span><?php the_time('M') ?></span> <?php the_time('d') ?></div>
          <div class="title">
              <h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="لینک ثابت به <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
              <div class="postdata"><SPAN class="category"><?php the_category(', ') ?></SPAN> <span class="comments"><?php comments_popup_link('بدون نظر »', 'یک نظر »', '% نظر »'); ?></span></div>
          </div>
              <div class="entry">
                <?php the_content('ادامه را بخوانید &raquo;'); ?>
              </div><!--/entry -->
            </div><!--/post -->
        <?php endif; // end if for is_home && is_category ?>
        <?php endwhile; ?>
    
            <div class="page-nav"> <span class="previous-entries"><?php next_posts_link('مطالب قبلی') ?></span> <span class="next-entries"><?php previous_posts_link('مطالب بعدی') ?></span></div><!-- /page nav -->
    
      <?php else : ?>
    
        <h2>Not Found</h2>
        Sorry, but you are looking for something that isn't here.
    
      <?php endif; ?>
    
          </div><!--/content -->
    
          <div id="footer">
       Powered by <a href="http://www.Andishechess.ir/">WP Persian</a>. <a href="http://www.ndesign-studio.com/resources/wp-themes/">WP Theme</a> &amp; <a href="http://www.ndesign-studio.com/stock-icons/">Icons</a> by <a href="http://www.ndesign-studio.com">N.Design Studio</a>
        <span id="mangoorange">, columnized by <a href="http://www.mangoorange.com/">MangoOrange</a> & <a href="http://www.naghies.ir/">Naghies.ir</a> </span>
        </div>
        </div><!--/left-col -->

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.