انجمن


افزونه ی حرکت عمودی تصاویر در Side bar  (۲۰ نوشته)

  • linktaz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۴ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۶:۵۶

    دوستان کسی افزونه ای سراغ داره که آدرس یه فولدر بهش بدیم بعد تصاویر موجود در اون فولدر رو بصورت حرکت عمودی از بالا به پایین یا پایین به بالا در ساید بار نمایش بده؟
    @},- @},- @},-

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین زمانی
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۴ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۷:۵۹

    سلام
    این افزونه این امکان رو داره
    http://alexrabe.boelinger.com/wordpress-plugins/nextgen-gallery/
    فارسیش هم هست

  • آرمان

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷۳
    تشکر شده: ۲۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۴ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۸:۰۶

    mostafa1990 گفت:
    سلام
    این افزونه این امکان رو داره
    http://alexrabe.boelinger.com/wordpress-plugins/nextgen-gallery/
    فارسیش هم هست

    همونطور که مصطفی گفت/این افزونه به شما این امکان رو میده که عکسای یه پوشه رو به صورت اسلایدشو نشون بدین.البته فکر میکنم منظور شما یه چیز دیگه‌ست.

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۴ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۸:۵۱

    این بهتره
    http://www.district30.net/random-image-widget
    به نظرم این خیلی جالبه افزونه ساده ایه اما فقط عکس های تصادفی رو توی یه پوشه ای که مشخص میکنی نشون میده
    اون افزونه بالایی هم این امکان رو داره! :D

  • linktaz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۵ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۴:۲۹

    مرسی از راهنماییتون.اما من با این دو افزونه آشنایی دارم تا حدودی.
    ببینید می خوام
    اولا حرکت بصورت عمودی باشه.از پایین به بالا یا بالا به پایین.
    دوما لا اقل دوتا تصویر همزمان معلوم باشه.نمی دونم منظورمو متوجه شدید یا نه.
    یه چیزی تو مایه های تبادل لوگو هایی که تو وبلاگها هستش.یعنی لوگوی وبلاگهای دیگه حرکت می کنه و وقتی موس رو می بریم روش وای میسه.همزمان هم ما چند تا لوگو رو می تونیم ببینیم.درسته؟
    اما من واسه لوگو نمی خوام.یه فولدر دارم که می خوام عکس اضافه کنم بهش.بعد هم به نمایش در بیاد و وقتی روش کلیک می کنیم بزرگ بشه.
    میشه کمک کنید؟ @},- @},-

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۵ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۴:۴۰

    با افزونه random-image-widget نمیشه چون خروجی نداره
    افزونه ای که خروجی داره میشه این کار رو با marque انجام داد
    خروجی را بزار توی کدهای پایین, بعدش کد رو توی ابزارکت بزار.

    حرکت از پایین به بالا

    <TR>
              <TD class=BannersTD id=Banner1 vAlign=top height="11%">
                <TABLE class=BannersBrd id=Banner9 dir=ltr
                style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#111111 height="100%"
                cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0>
                  <TBODY>
                  <TR>
                    <TD width="100%" height=1>
                      <P style="MARGIN: 4px 0px 0px 4px" align=center>
                      <MARQUEE
                      style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: #000080; FONT-FAMILY: Tahoma; TEXT-DECORATION: none"
                      scrollAmount=1 scrollDelay=65 direction=up width="35%"
                      height=300>
                      <DIV dir=rtl><SPAN id=lblMarquii> 
    
    محل قرار گیری کد خروجی افزونه
    
                      </SPAN></DIV></MARQUEE></P></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR>
            <TR>

    از پایین به بالا (توفقی)

    </TD></TR>
                              <TR>
                                <TD dir=rtl align=justify width=380>
                                  <MARQUEE onmousemove=this.stop()
                                  style="WIDTH: 100px; HEIGHT: 150px; TEXT-ALIGN: justify"
                                  onmouseout=this.start() scrollAmount=1
                                  direction=up align="right"><SPAN
                                  class=link-text> 
    
    محل قرار گیری کد خروجی افزونه
    </a>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mohsenvj
  • linktaz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۵ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۴

    مصطفی جان.راستش یکم برام نامفهوم بود.!!
    من الان کد MARQUEE رو گذاشتم توی ابزارک متن.فکر کنم منظور شما هم همین بوده.درسته؟
    آخه اینجوری اگه بخوام هر سری چند تا عکس اضافه منم باید بشینم هی آدرس دهی کنم تو دستور و دستورات رو ویرایش کنم.که با توجه به اینکه زیاد آپ می کنم یکم خسته کننده اس.
    به نظر شما افزونه ای تو این مورد نیست؟ :-)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mohsenvj
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۵ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۸

    ببین بعضی از افزونه ها خروجی دارند و این خروجی شون رو بزاری توی هرجا افزونه رو اجرا میکنه
    مثلا اگر random-image-widget خروجی داشت, کدش رو میزاشتی توی اون کد که بهت دادم بعدش کل کد رو میزاشتی توی ابزارک
    بعد خودش کارهاشو میکرد دیگه نیازی به دستکاری نبود
    گفتم که متاسفانه این افزونه خروجی نداره, باید افزونه دیگه ای باشه ه به دردت بخوره ;-)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mohsenvj
  • linktaz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۵ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۵:۰۱

    آره درسته.اگه داشت حرکت باحالی می شد.بازم ممنونم از راهنماییت :-) @},-

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mohsenvj
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۵ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۵:۰۵

    چک کردم nextgen-gallery هم خروجی نداشت :D
    خواهش میکنم ;-)

  • linktaz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۶ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۹:۲۷

    تورو خدا یکی کمکم کنه................... ~X(

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۶ فروردین ۱۳۸۸ - ۲۱:۲۱

    linktaz ، این نوشته ی شما جفنگ محسوب میشه. تکرار نشه لطفاً.

  • linktaz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۹:۴۳

    Mizsia گفت:
    linktaz ، این نوشته ی شما جفنگ محسوب میشه. تکرار نشه لطفاً.

    فکر نکنم درخواست کمک از دیگران جفنگ مسوب بشه!:-)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mohsenvj
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ فروردین ۱۳۸۸ - ۲۰:۵۶

    بهترین راهی که بهتون گفتم همونه! ~O)
    وگر نه باید به طور دستی این کار را انجام بدید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mohsenvj
  • linktaz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ فروردین ۱۳۸۸ - ۲۲:۳۵

    mostafa1990 گفت:
    بهترین راهی که بهتون گفتم همونه! ~O)
    وگر نه باید به طور دستی این کار را انجام بدید

    شما که گفتی این افزونه ها خروجی نداره پس منتفیه...
    بازم از پیگیریتون واسه حل مشکل من ممنونم.

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۰:۴۸

    سلام
    داشتم توی افزونه ها میگشتم این افزونه به چشمم خورد که خروجی داشت و کارت رو راه میندازه
    از اینجا دانلودش کن:
    http://blog.splash.de/plugins/gallery-widget/
    بعد نصب این کد را:

    </TD></TR>
                              <TR>
                                <TD dir=rtl align=justify width=380>
                                  <MARQUEE onmousemove=this.stop()
                                  style="WIDTH: 100px; HEIGHT: 150px; TEXT-ALIGN: justify"
                                  onmouseout=this.start() scrollAmount=1
                                  direction=up align="right"><SPAN
                                  class=link-text> 
    
    <? echo get_attached_images_by_categories(maximages, [latest|random], categories commaseparated, [include|exclude], [old|direct], css-class); ?>
    
    </a>

    در قالبت بزار ;-)

  • linktaz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ فروردین ۱۳۸۸ - ۲۰:۱۳

    مصطفی جان
    مثل اینکه یه امیدی پیدا شد!!
    یه سوال.تست اش کردم اما فقط یه دونه عکس رو نشون می داد!اونم تازه فوتر سایتم بود بصورت متحرک!!
    setting این افزونه این شکلیه:

    'http://i44.tinypic.com/9gasg4.jpg'

    چطوری آدرس یه فولدر رو بهش بدم؟اینجوری که میره هرچی تصویر هست نشون می ده!
    چطوری کاری کنم که وقتی رو تصویر کلیک کردیم توی یه صفحه جدا باز بشه؟
    واقعا ممنونم.

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ فروردین ۱۳۸۸ - ۲۱:۲۰

    ببین این افزونه مثل اون یکی نیست که بهش آدرس فولدر بدی, محتویاتش رو نشون بده
    هرچی توی این شاخه:
    wp-content\uploads
    باشه تصادفی نشون میده ;-)

    چطوری کاری کنم که وقتی رو تصویر کلیک کردیم توی یه صفحه جدا باز بشه؟
    واقعا ممنونم.

    این کار رو میشه با افزونه قبلی انجام داد, این امکان رو داشت

  • linktaz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۰:۰۳

    فکر نکنم ها.چون من یه تصویر تو فوتر سایتم گذاشتم در فولدر تم ام.اما اونو نشون میده.!
    یه کاریش می کنم.یکم دستم اومده.اگه مشکلی برخوردم ازت راهنمایی میگیرم.مرسی که هوای بچه های "دروازه تهران" رو داری ;-) @},- @},-

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۰:۱۵

    خواهش میکنم عزیز :D

    مرسی که هوای بچه های "دروازه تهران" رو داری

    خوشبختم همشهری :D

درباره‌ی این موضوع