سلام من میخوام شماره مطالب به صورت مرتب بالا روند
کسی میدونه چطور این کار امکان پذیر هست
مثلا وردپرس همین طوری نامرتب میبره بالا
سلام من میخوام شماره مطالب به صورت مرتب بالا روند
کسی میدونه چطور این کار امکان پذیر هست
مثلا وردپرس همین طوری نامرتب میبره بالا
از افزونه wp-cms-post-control استفاده کن
http://wordpress.org/extend/plugins/wp-cms-post-control/
این افزونه اون کار رو نمیکنه. این به ترتیب نشدن جزء خاصیت های وردپرسه و کاریش نمیشه کرد.
در ضمن قبلاً مطرح شده و با یک جستجو میتونستید به جواب برسید. قبل از جستجو تاپیک جدید باز نکنید.
این افزونه اون کار رو نمیکنه.
من باهاش کار کردم و جواب داده :D
این افزونه اسم خفنی داره
مصطفی جان میتونم خواهش کنم که تمام ویژگی های این افزونه رو اینجا بگید
شاید نصبیدیم
این رو گفتم ، چون من باهاش کار کردم و جواب نداده. کافیه شروع کنید و توی ویرایشگر خود وردپرس یه مطلبی رو تایپ کنید ، بعد از 20 دقیقه ، سه چهار تا پیش نویس جداگانه ، بدون اینکه بفهمید تهیه میشه.
مصطفی جان میتونم خواهش کنم که تمام ویژگی های این افزونه رو اینجا بگید
شاید نصبیدیم
والا من چند وقت پیش از این افزونه استفاده میکردم, افزونه ساده ایه و میتونید توی صفحه نوشتن تغییراتی اعمال کنید(گزینه هایی را مخفی کنید)
این رو گفتم ، چون من باهاش کار کردم و جواب نداده. کافیه شروع کنید و توی ویرایشگر خود وردپرس یه مطلبی رو تایپ کنید ، بعد از 20 دقیقه ، سه چهار تا پیش نویس جداگانه ، بدون اینکه بفهمید تهیه میشه.
من که مشکلی نداشتم ولی شماره نوشته هام درست شده بود :|
یه نکته ی دیگه اینه که اگه بیای و یه برگه درست کنی ، باز تو شماره ها تغییر ایجاد میشه . به طور کلی هیچ راه حلی نداره.
بالاخره درستش کردم ببینید :D
http://www.bia2arak.com/
شماره های آخرین مطالب ارسالی
با استفاده از نامک!
فکر کنم مشکل از اینجا باشه :-?
که وقتی نوشته ای را میخوای ارسال کن, چند ثانیه ای طول میکشه تا نوشته ذخیره بشه بعدش id نوشته ها هم کنتر میندازه به بالا
با افزونه بالایی میشه این ذخیره نوشته ها را برداشت و ترتیبشون رو درست کرد
من از افزونه scribfire فایرفاکس برای نوشتن مطلب ارسال میکنم که ذخیره نوشته نداره و به شماره های مطلب رو مرتب ارسال میکنه *-:)
mostafa1990@ از معرفی افزونه متشکرم.
درباره scribefire، مدتی از این افزونه استفاده می کردم، اما ارسال ها در sitemap لیست نمی شد. دلیلش را نمی دانم، اما وقتی با ویرایشگر وردپرس نوشته ای ارسال می کردم، سریع پیوند آن در نقشه سایت هم قرار می گرفت. می دانید مشکل کجاست؟
بعد از مدتی که مطالب را با scribefire ارسال کردید به تنظیمات نقشه سایت برید و نقشه سایت رو بازسازی کنید
من که باهاش مشکلی ندارم :-?
هیچ ربطی نداره٬ شمارهی مطالب فقط وابسته به رونوشتها نیست٬ شما اگه یک برگه بسازین٬ یا تصویر/ویدیو/موسیقی هم (با استفاده از خود وردپرس) روی وبلاگتون بارگذاری کنین٬ باز این ترتیب بههم میخوره. اینو قبلن هم توی انجمن گفتم.
در کل هیچ راه منطقی وجود نداره که از همهی امکانات وردپرس استفاده بشه و ترتیبه post_id هم حفظ بشه.
خب دلیلش چیه
یعنی این سی ام اس قدرتمند این توانایی را نداره
این ربطی به توانایی نداره. از ویژگی های وردپرسه . مثل اینکه یکی موهاش قهوه ایه اون یکی موهاش سیاهه... :D