انجمن


3مشکل در پوسته سایت  (۱۲ نوشته)

  • abiposhan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۳

    با سلام در پوسته سایت آبی پوشان چند مشکل جزئی داریم که ممنون میشم اگه کسی بتونه کمک کنه .
    1-اسلایدر بار که باید متحرک باشه متحرک نیست و ثابته مشکل از چیست آیا حل شدنیه در غیر این صورت چطور اسلایدر دیگری جایگزین کنیم تا پوسته به هم نریزد .
    2-تاریخی در گوشه سمت چپ بنر قرار داره که اصولا باید به روز بشه که نمیشه مشکل اون و یا کلا حذف آن . برای این مورد خیلی تلاش کرده ام ولی نتیجه ای نگرفته ام .
    3-در پستهای داخلی اگر ببینید علاوه بر اینکه برچسبها زیر نوشته هستند کلیه برچسبهایی که میزنیم به منوی کناری سمت چپ هم میره که میخواهیم این قسمت نباشه و فقط در زیر نوشته ها برچسب باشه .
    ممنون از توجه شما .

  • shahzade

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۹
    تشکر شده: ۳۴ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۰

    اون برچسب های مناری سمت چپ ببین اگه ابزارک هست برش دار.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    abiposhan
  • shahzade

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۹
    تشکر شده: ۳۴ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۲

    در مورد تاریخ هم ببین افزونه جلالی فعاله؟

  • abiposhan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۳

    با تشکر از پاسخ شما . بله تقویم جلالی فعال است و درضمن برچسبها هم ابزارک بود که من فکر میکردم با کد php هستند و این مشکلم حل شد .
    خیلی ممنون

    دوستان مشکل برچسب حل شد فقط مانده تقویم و اسلایدر

  • shahzade

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۹
    تشکر شده: ۳۴ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۷

    اسلاید بار رو هم چک کن ببین از افزونه استفاده میکنه؟

  • Ronata.com

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۴

    برای اسلایدر حتما مشکل از افزونه های جی کوئری هست ، فایل جی کوئری خودتون رو بروز رسانی نمایید .

  • abiposhan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۳

    shahzade گفت:
    اسلاید بار رو هم چک کن ببین از افزونه استفاده میکنه؟

    نه از افزونه استفاده نشده

  • abiposhan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۰

    این کد اسلایدر هستش ممنون میشم مشکل بگید

    <!-------------- slider start ---------------->
    <script type="text/JavaScript">
    $(document).ready(function (){
    $('#button a').click(function(){
    var integer = $(this).attr('rel');
    $('#myslide .cover').animate({left:-350*(parseInt(integer)-1)}) /*----- Width of div mystuff (here 160) ------ */
    $('#button a').each(function(){
    $(this).removeClass('active');
    if($(this).hasClass('button'+integer)){
    $(this).addClass('active')}
    });
    });
    });
    </script>

    <div class="my_corners_t">
    <div class="my_corners_l">
    <div class="my_corners_r">
    <div class="my_corners_b">
    <div class="my_corners_tl">
    <div class="my_corners_tr">
    <div class="my_corners_bl">
    <div class="my_corners_br">
    <div class="redtop" >
    <img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/football3_Images/redtop1.gif" id="imgRed" /></img></div>
    <?php query_posts('showposts=1'); ?>

    <div class="slider">
    <div id="button">



    </div> <!-- end of div button-->

    <div class="clear"></div>
    <?php query_posts('showposts=3'); ?>
    <div id="myslide">
    <div class="cover">

    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

    <div class="mystuff">
    <div class="aks"><?php echo get_the_post_thumbnail( $post_id, $size, $attr ); ?></div>

    <b>"><?php the_title(); ?></b>
    <?php the_excerpt_reloaded($mytheme['latestexcerpt'], '', 'none', FALSE); ?>

    </div>
    <?php endwhile; ?>

    </div> <!-- end of div cover -->
    </div> <!-- end of div myslide -->
    </div>
    </div></div></div></div></div></div></div></div>
    <!-------------- slider end ---------------->

  • mehdytux

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۶۴ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۲۰:۱۱

    سلام دوست عزیز. مشکل در اعلان کتابخانه jquery شما هستش. اگر به بخش console می بینید که خطای زیر رو صادر کرده.
    TypeError: $(...).ready is not a function
    در ابتدای صفحه خود از این کد استفاده کنید ببیند مشکل برطرف میشه یا نه.

    <script>
    	window.$ = window.JQuery;
    </script>

    اگر مشکل برطرف نشد. پوسته رو برام ایمیل کن تا مشکلاتش رو برات برطرف کنم.
    mehdy.abasi@gmail.com ایمیل من هست.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    abiposhan
  • abiposhan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۷:۴۹

    باتشکر از آقا مهدی عزیز مشکل با اون روش هم حل نشد برای شما ایمیل میزنم تا لطف کنید حل کنید .

  • mehdytux

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۶۴ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۹:۵۰

    با سلام ایمیل شما رو دریاف کردم. سریعا بر روی اون کار می کنم

  • abiposhan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۵

    ممنون آقا مهدی .ولی اسلایدر فرقی نکرده و تاریخ هم که زحمتشو کشیدید یک روز جلوتره .

درباره‌ی این موضوع