انجمن


مشكل در بخش نظرات  (۲۰ نوشته)

  • masy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۸ - ۰۴:۵۷

    سلام

    در قسمت نظرات بلاگم مابين نظرات هيچ حدفتصلي مانند خط يا قسمت رنگي كه نظزات را از هم جدا كنه وجود نداره و مي‏خواستم بدونم چطوري مي‏توانم اين كار انجام بدهم؟

    و سوال ديگه اينكه چطوري ميشه پاسخ هر نظري درست ذر زير خود ان نظر نوشت بصورتي مشخصن مختص همان نطر باشد؟

    ممنون.

  • quran

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۶
    تشکر شده: ۱۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۸ - ۱۳:۱۴

    در مورد سوال اولتون یک آدرسی چیزی بدید.
    در مورد دومی اگر از قسمت نظرات محیط مدیریت پاسخ بدید در زیر همون نظر قرار می گیره.

  • masy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۸ - ۱۵:۳۷

    دوست عزيز

    منظور من چيزي شبيه همين صفحه است كه درخواست من با رنگ طوسي از نظر شما جدا شده و كاملن قابل تشخيص است و به سهولت از هم تفكيك شده‏اند.

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۸ - ۱۵:۴۳

    اگه قالب رو ميخواين نگه دارين يكي ديگه از قالب ها رو دانلود كنيد ، تو css قسمت كامنت ها رو براي css خودتون جايگزين كنيد و فايل comment رو هم ميتونين با فايل نظرات خودتون تغيير و تصحيح كنين.

  • masy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۸ - ۱۷:۲۶

    ممنون.

    چطوري مي‏تونم توي ستون سمت چپ بعنوان عكس نويسنده بلاگ عكس خودم را بگذارم؟

    درضمن به نظر شما بهترين قالب فارسي براي وردپرس چي هست كه كمترين مشكلات را داشته باشه؟

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۸ - ۱۷:۴۳

    اولا كاش نام قالبي رو كه داريد استفاده مي كنيد رو ذكر مي كرديد ، اگه تصوير نمايش داده شده منظورتون همون gravatar هست تو فايل سايدبار سمت چپتون كدش رو حذف كنيد البته اگه widget دايناميك نيست و به جاش دستور زير رو قرار بديد :
    <?php echo "<img src='images/aks.png'"; ?>
    توجه كنيد كه تو اين كد images نام فولدر مورد نظر هست كه تصوير توش قرار داره :-)
    براي قالب هم مشكل زياده بالاخره بايد سر كرد :-)

  • masy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۸ - ۱۷:۵۳

    دسوت گرامي
    ممنون از لطف شما و وقتي كه براي راهنمايي و توضيح دادن مي‏گذاريد.
    ولي من خيلي آماتور هستم و توضيحات شما بقدري كامل و حرفه‏اي كه من را گيج مي‏كنه.

    اول اينكه دقيقن منظورم گراواتور بود كه بوتنم عكسي از خودم يا يكي از عكسهاي مورد علاقه‏ام را بگذارم ولي الان توي اين پوسته فعلي نه جايي براي عكس گذاشتن پيدا مي‏كنم و نه عكسي توي خودش هست.

    دوم اينكه قبلن توي بلاگفا به راحتي به قالب بلاگ دسترسي داشتم و ميتونستم آن را به دلخواه ويرايش كنم اما اينجا فعلن به دليل تازه كار بودنم دارم گيج ميزنم و واقعن نميدونم كجا بايد دنبال كدهاي مثلن قسمت نظرات بگردم و تازه اگر پيدا كردم بايد چه بلايي سرشان بيارم.
    ممنون ميشم كمي بيشتر توضيح بدهيد.

  • mummified

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۹
    تشکر شده: ۸۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۸ - ۱۸:۱۲

    masy گفت:
    دسوت گرامي
    ممنون از لطف شما و وقتي كه براي راهنمايي و توضيح دادن مي‏گذاريد.
    ولي من خيلي آماتور هستم و توضيحات شما بقدري كامل و حرفه‏اي كه من را گيج مي‏كنه.
    اول اينكه دقيقن منظورم گراواتور بود كه بوتنم عكسي از خودم يا يكي از عكسهاي مورد علاقه‏ام را بگذارم ولي الان توي اين پوسته فعلي نه جايي براي عكس گذاشتن پيدا مي‏كنم و نه عكسي توي خودش هست.
    دوم اينكه قبلن توي بلاگفا به راحتي به قالب بلاگ دسترسي داشتم و ميتونستم آن را به دلخواه ويرايش كنم اما اينجا فعلن به دليل تازه كار بودنم دارم گيج ميزنم و واقعن نميدونم كجا بايد دنبال كدهاي مثلن قسمت نظرات بگردم و تازه اگر پيدا كردم بايد چه بلايي سرشان بيارم.
    ممنون ميشم كمي بيشتر توضيح بدهيد.

    دوست عزیز شما میتونید برید توئی قسمت ابزارک ها ابزارک متن رو انتخاب کنید و در قسمت عنوانش بنویسید بیوگرافی و داخلش با استفاده از کدهای html عکش خودتون رو قرار بدید و توضیحی هم که مخواهید رو قرار بدین و ذخیره کنید. میشه مثل بلاگفا.
    شاد باشید

  • masy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۸ - ۱۹:۲۵

    ممنون از لطف شما

    ميشه لطف كنيد بگيد كه چطوري مي‏تونم يك عكس را با استفاده از كدهاي html عكس مورد نظرم را به نوعي تبديل كنم كه بشه در بلاگ نمايش داد.
    چون يك عكسي را يكجا آپلود كردم و بعد آدرس آن را در اين قسمت گذاشتم ولي فقط آدرس عكس به نمايش در آمد.

    ممنون ميشم بيشتر توضيح بدهيد.

    ممنون.

  • mummified

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۹
    تشکر شده: ۸۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۸ - ۲۰:۲۳

    دوست عزیز مثلاً برای نمایش همین تصویری که الان انتخاب کردین این کد رو بذارین و زیشم میتونید مطالبتون رو بنویسید.
    <img src="http://forum.wp-persian.com/bb-images/avatars/masy.jpg?1231027286" alt="" width="64" height="58" />
    یا از یه روش دیگه استفاده کنید.
    برید در قسمت افزودن نوشته تازه و تصویر مورد نظرتون رو از جای دیگه دراگ کنید و بیارید اونجا رها کنید. بد زیرش متنتون رو بنویسید و هر تغییری که میخواهید بدید.
    سپس بر روی تب ویرایش HTML کلیک کنید و محتویات این قسمت رو ببیرید در قسمت ابزارکها و در همون ابزارک کتن پیست کنید. و تغییرات رو ذخیره کنید.
    موفق باشید رفیق ;-)

  • masy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۸ - ۲۱:۲۰

    آقا ممنون از لطف و بزرگواري شما.

    چندتا سوال ديگه هم دارم كه خيلي خوشحال ميشم لطف كنيد و جواب بدهيد.

    اول چطوري ميشه نوشته يا پستمون را در « ادامه مطلب » بنويسم و اين خاصيت را به مطالبمون اضافه كنيم.

    دوم اينكه قبلن توي بلاگفا به راحتي به قالب بلاگ دسترسي داشتم و ميتونستم آن را به دلخواه ويرايش كنم اما اينجا فعلن به دليل تازه كار بودنم دارم گيج ميزنم و واقعن نميدونم كجا بايد دنبال كدهاي مثلن قسمت نظرات بگردم و تازه اگر پيدا كردم بايد چه بلايي سرشان بيارم.
    ممنون ميشم كمي بيشتر توضيح بدهيد كه چطوري بتونم قالب بلاگم را ويرايش كنم؟

    درضمن اگر مشكل بنده در مورد قسمت نظرات را هم كه در بالا ذكر كرده بودم كمك كني رفع كنم ممنون ميشم.

    سپاس.

  • badboy22

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۸۸ - ۰۱:۰۷

    برای اینکه به اصطلاح به نظرات به صورت تو در تو جواب بدی ازین افزونه استفاده کن:

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-thread-comment/
    و اما برای اینکه بتونی ‍‍‍‍پستي رو در " ادامه مطلب " بنويسي كافيه د رصفحه اي كه مطلب مي نويسي از نوار اديتور روي اين گزينه كليك كنيد
    به اين عكس دقت كن:

  • http://img.piqlet.com/readmore.jpg
  • موفق باشي @},-

  • mummified

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۹
    تشکر شده: ۸۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۸۸ - ۰۸:۵۲

    دوستان اگر عنایتی بر مشکل بنده نیز داشته باشند سپاسگزار خواهم بود.
    http://forum.wp-persian.com/topic/4333?replies=1#post-31176

  • masy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۸۸ - ۱۹:۵۳

    واقعن از شما و پاسخگويي‏تان ممنونم

    سوالم اينه كه اين افزونه‏اي را كه فرموديد كجا و چطوري بايد نصب كنم؟

    و ديگر اينكه چطوري ميشه تنظيمات بخش نظرات را طوري تنظيم كرد كه در صفحه‏اي جداگانه باز بشه؟

    ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

  • kaambiz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۸۸ - ۲۱:۵۹

    به نسخه‌ی ۲.۷ به بعد ارتقا بدید> نیازی به نصب افزونه برای threaded comments نیست. به صورت پیش‌فرض توش هست.

  • badboy22

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۸۸ - ۲۳:۴۴

    این افزونه را از آدرس داده شده دانلود کنید.

    براي نصب پلاگين شما بايد وارد كنترل پنل هاست خود شويد يعني در آخر آدرس سايت خود كلمه cpanel را بنويسيد. (yourdomin.com/cpanel )

    بعداز اينكه وارد هاست خود شديد گزينه file manager (مديريت فايلها) را انتخاب كنيد. در صفحه كوچكي كه باز مي شود گزينه root ويا public html را انتخاب كنيد.
    حال شما وارد صفحه جديدي شده ايد. اگر سايت شما بر اساس وردپرس باشد بايد در سمت راست صفحه دنبال پوشه wp-content بگرديد.
    اين پوشه را باز كنيد. در اين پوشه ، پوشه قالبها ، پلاگين ها و احتمالا پوشه بك آپ ها وجود دارد .
    حال اگر مي خواهيد پلاگين نصب كنيد بايد پوشه پلاگين را باز كرده و سپس از بالاي صفحه روي گزينه upload كليك كرده تا بتوانيد فايل هاي پلاگين را آپلود كنيد.( براي اينكار بايد پوشه پلاگين مورد نظر به صورت ZIP باشد. بعداز آپلود پوشه مورد نظر روي هاست ،حال روي پوشه پلاگيني كه آپلود كرده ايد كليك راست كرده و گزينه Extract را انتخاب كنيد بعداز اينكه پوشه را از حالت فشرده خارج كرديد حال بايد در كنترل پنل سايت خود در قسمت افزونه ها (پلاگين ها ) پلاگين مورد نظر را ACTIVE كنيد
    اكنون افزونه مورد نظر شما فعال است و مي توانيد در قسمت تنظيمات مربوط به آن ( البته اگر داشته باشد) آن را تنظيم كنيد.

    براي آپلود تم ها هم به همينگونه عمل كنيد. تم ها را بايد روي هاست در پوشه THEMES آپلود و سپس از حالت فشرده آن را خارج كرد.

  • masy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳ تیر ۱۳۸۸ - ۱۸:۱۵

    ممنون از شما
    همانطور كه اشاره كردم خيلي آماتور هستم و علارغم توضيحات كامل و خوب شما متاسفانه اين گزينه file manager (مديريت فايلها) را نتونستم پيدا كنم.

    اگر لطف كنيد بگيد كه چطوري و از كجا ميتونم در بلاگهاي وردپرس استايل يا همان قالب بلاگم را ويرايش كنم ممنون ميشم چون هرچي گشتم نتونستم جايي را براي دسترسي به اين موضوع پيدا كنم.

  • quran

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۶
    تشکر شده: ۱۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳ تیر ۱۳۸۸ - ۱۸:۲۸

    توی وبلاگ هایی که روی wordpress.com هستند نمی شه قالب رو دستکاری کرد.

  • masy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ تیر ۱۳۸۸ - ۱۷:۰۴

    ممنونم از پاسخگويي شما.

  • sm1380

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۳

    چه طوری می توانم خودم پوسته بگذارم

  • درباره‌ی این موضوع



    برچسب‌ها