بنام خدا
با توجه به اینکه تعداد کثیری از ورد پرسی ها دوست دارن بتونن سایت هایی مثل تبیان ، دانلودستان ، پارسی فا ، نیک صالحی ، لوسه و ... راه بندازن و منابع این انجمن بسیار جدا و در صورتی که بخواهیم چنین کاری را یاد بگیریم باید از هر مبحث مشابه یک گلچین یاد بگیریم تا ان وقت شید بتوانیم این کار رو انجام بدیم ، تصمیم گرفتم د اینجا فقط کسانی که میدونن چطور باید چنین کاری رو کرد ، بیان و دقیقا توضیح بدن که چیکار کنیم.
ببینید اینگونه سایت هایی که اکثرا میخوان اینوطی باید باشه::
1- در صفحه ی اصلی طوری باشه که مثلا در باکس یا یک جدول کوچک برای هر موضوع آخرین مطالب ارسالی رو نشون بده
2- در زیر موردی که در بالا گفتم لینکی برای درسترسی به مطالب کامل آن دسته وجود داشته باشه
3- حتی المکان یک قالبی رو که به درد اینکار میخوره که ساده باشه مثل http://nobogh.com که بسیار ساده و زیبا هست رو معرفی کنید .
همین! الان شاید بگید که بارها مطرح شده. میدونم کاملا با قوانین انجمن داری و انجمن سازی و ... اشنایی دارم.
ولی همتون اینو فبول دارین که هیچ کدوم اونطور که باید مشکلاتمون رو رفع نکرده. (البته خیلی تشکر میکنم بابت پاسخ ها و مباحثی که مشابه هست و نمیخوام بگم کسی ....)
الان خواهش من اینه که کسانی مثل خود آقای گناهکار ، مصطفی و دیگر دوستانی که دیگه تو اینکار (ورد پرس) استخون ترکوندن! بیان و یک توضیحی بدن.
همه با هم کاری کنیم ک این تاپیک از این به بعد دیگه برای همیشه به صورت یک مرجع باشه.
خوب ببخشید که زیاد حرف زدم. از همه کاربران هم میخام اگر موردی ر نگفتم ، بگن .
با تشکر