انجمن


ابزارك آمارگير فارسي نسخه ي آزمايشي  (۴۷ نوشته)

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۸۸ - ۲۰:۰۲

    بعد از کلی کلنجار و ور رفتن با آمارگیر که هم اکنون با نام Fastat در سایت قرار گرفته ، بالاخره نسخه ی آزمایشی ۱.۰ رو به صورت ضربتی آماده کردم. اول قرار نبود که به صورت ابزارک در دسترس قرار بگیره و فقط قضیه بر این قرار بود که کد ها در اختیار کاربران باشه و به صورت ثابت در Sidebar قالب خودشون قرار بدن.از یه طرف تو فروم مبنا بر این بود که به صورت افزونه ای در اختیار کاربران قرار بگیره که کاربران بتونند به راحتی با انتخاب هر کدوم از قابلیت ها اون رو فعال و غی فعال کنن. البته اگه این قابلیت یه راست تو نسخه ی اول ابزارک قرار بگیره که دیگه نمیشه نسخه های بعدیشو پیاده کرد ! همونطور که گفته شد نسخه ی ضربتی ابزارک و محدود به چند مورد از ابزارهای آمارگیر که در تصاویر داده شده تو فروم هم ملاحظه کردید فعلاً در دسترس قرار گرفته ! توضیحات ابزارک هم در ادامه ی مطلب و هم در فایل Read Me.txt پلاگین قرار گرفته ، در واقع لازم هست بعضی از اطلاعات از جداول یک پایگاه داده خونده بشه که برای این کار از افزونه های StatpressCN و wp-useronline باید استفاده کرد. :-) ;-)
    كليك كنيد !
    -------
    دانلود

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۸۸ - ۲۰:۳۲

    websoft جان خیلی ممنون
    میگم چرا توی این تایپیک مطرح نمیکنی :-?

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ثاني عشر - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۸۸ - ۲۰:۳۸

    هنوز اونطوري افزونه نشده :-) ولي چشم ;-)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۸۸ - ۲۰:۴۰

    محمد تشکر ... ;-]
    ولی لینک اونو تو تاپیک بذارید ... @},- ~O)

    ما قدردان زحمات شما هستیم.
    شاد باشید.

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۸۸ - ۲۰:۴۳

    ديگه كاريش نميشه كرد .... ! :-) گذاشته شد.

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۸۸ - ۲۱:۰۶

    خسته نباشید... ;-)

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۸۸ - ۲۳:۲۱

    تشکر محمد عزیز ... ;-]
    برسی میکنیم و اگه نکته مهمی برای بررسی بود در همین جا اعلام میکنیم تا بتونیم یه ویرایش بدون نقص (البته کار شما درسته) روبه کاربران ارائه بدیم.

    بازم از زحمتی که کشیدید ممنون. @},-

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۸۸ - ۲۳:۲۴

    ممنون ، حتماً منتظرم :-)

  • m3ysam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۱
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۸۸ - ۲۳:۵۳

    با تشکر از شما بابت زحمتی که کشیدید @},- ~O)
    این افزونه ی شما چه اطلاعاتی را از افزونه StatpressCN و چه اطلاعاتی را از افزونه wp-useronline استخراج میکنه؟
    در صورت عدم نصب هر یک چه امکاناتی از افزونه قابل استفاده نیست؟

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۸۸ - ۲۳:۵۹

    سلام ممنون ،
    فعلا از StatpressCN بازديد امروز ، ديروز و كل رو ميگيره و از wp-useronline ، تعداد ميهمانان آنلاين ، كاربران و روبات ها و تعداد نفرات آنلاين كل و همچنين وضعيت آفلاين و آنلاين بودن مدير به اين افزونه بستگي داره ، گزينه هاي ديگه مثل تعداد نظرات ، تعداد كاربران ، آخرين كاربر عضو شده ، نظرات مانده در صف و ... به جداول وردپرس وصل ميشه. :-)

  • m3ysam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۱
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ تیر ۱۳۸۸ - ۰۰:۰۴

    بسیار ممنون از پاسختون
    در صورت عدم نصب هر یک از افزونه ها، آیا مشکلی پیش میاید یا خیر؟

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ تیر ۱۳۸۸ - ۰۰:۰۹

    بله فانكشن مربوطه عمل نميكنه و ممكنه سايدباري كه ابزارك توش ست شده بالا نياد يا نيمه بالا بياد ( بعضي وقت ها هم قالب بالا نمياد ) . ميتونيد با حذف فانكشن هاي مرتبط هم از اين مشكل جلوگيري كنيد. :-)

  • m3ysam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۱
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ تیر ۱۳۸۸ - ۰۰:۲۶

    به نظرم بهتره کاری کنید در صورت عدم نصب هر یک از افزونه ها هیچ مشکلی پیش نیاد چرا که ممکنه هر کسی به تمام امکانات افزونه احتیاج نداشته باشد و بنابراین نخواهد که هر 2 افزونه را نصب کند. :-)
    موفق باشید

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ تیر ۱۳۸۸ - ۰۹:۴۹

    درسته و با if (function_exists ... قابل اجرا هست.

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ تیر ۱۳۸۸ - ۱۰:۵۰

    ميخواستم يه دفعه از radio button يا checkbox براي نسخه ي بعدي استفاده كنم ولي حتماً :-)

  • محسن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    تشکر شده: ۱۳۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ تیر ۱۳۸۸ - ۱۱:۵۰

    خیلی متشکرم
    @},- @},- @},-
    ~O) ~O) ~O)

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ تیر ۱۳۸۸ - ۱۱:۵۵

    سلام ... ;-]
    تست خودش رو جواب داد عالیه محمد جان و خوب نیاز به یکم ویرایش کد و چک باکس داره . @},- ~O)

    شادی را از به چشم کودکان یتیم هدیه کنید.

  • محسن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    تشکر شده: ۱۳۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ تیر ۱۳۸۸ - ۱۲:۲۰

    دوست عزیز ضمن تشکر از زحماتتون
    من دچار یه مشکل عجیب شده ام!
    من افزونه های موردنیاز را نصب کرده و سپس افزونه شما را نصب نمودم اما در قسمت ابزارک ها زمانیکه ابزارک شما را اضافه می کنم پس از کلیک بر روی دکمه ذخیره تغییرات و لود مجدد صفحه ایزارک ها می بینم دوباره ابزارک برگشته بجای خودش یعنی درواقع ابزارک در سایدبار قرار نمی گیره!
    لطفا منو راهنمایی کنید
    با تشکر

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ تیر ۱۳۸۸ - ۱۲:۳۲

    اول اينكه نسخه ي 1.1 ابزارك با اضافه شدن if function به روز شد. :-)
    دانلود كنيد.
    دوم اينكه اگه منظورتون اينه كه تو سايد بار رجيستر نميشه من رو نسخه ي 2.8 هم امتحان كردم ، فانكشن هاي مربوطه هم براي رجيستر شدن تو ابزارك درج شده ، ولي بررسي ميكنم. ممنون

  • محسن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    تشکر شده: ۱۳۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ تیر ۱۳۸۸ - ۱۳:۱۱

    دوست عزیز
    باتشکر فراوان باید بگم که این یکی برای منم نصب شد اما چندتا مشکل کوچیک داره:
    ۱- بجای استفاده از Visitors برای آمار روزانه بهتر نیست از Pageviews استفاده کنید؟
    ۲- من فقط با ۱ سایت تبادل لینک کردم اما در افزونه آمار ۹ سایت ذکر شده است
    ۳- مجموع آنلاین ها برابر با جمع تک تک موارد آنلاین نیست
    ۴- زمانیکه مدیریت سایت در پنل مدیریت هست بازهم در ابزارک بصورت آفلاین نمایش داده میشود
    5- فعالیت سایت من 1987 درصد هست؟!
    http://img.piqlet.com/118clip.png
    البته این موارد در سایت شما بدرستی عمل می کند و خواهش می کنم منو راهنمایی کنید که در کجا مشکل وجود داره ویا اشتباه کردم
    با تشکر فراوان

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ تیر ۱۳۸۸ - ۱۳:۳۴

    سلام ممنون به خاطر ذكر موارد فوق ، ;-)
    اصلاحيه رو قرار دادم ، قبل از دانلود اين موارد قابل توضيح هست :
    1 - نفرات آنلاين به همراه موارد تبادل لينك به احتمال زياد درست نمايش داده شه
    2 - براي انلاين و يا آفلاين بودن مدير :
    فايل fastat.php رو باز كنين ، كلمه ي admin رو سرچ كنيد ، دو تا كلمه با نام ادمين هست ، كه بايد با نام كاربري مدير تغيير بديد.
    * اين قسمت رو بعداً به صورت خودكار در ميارم.
    3 - در مورد درصد فعاليت ، با هر گونه ويرايش مطالب ، ارسال مطلب ، برگه و ... درصد فعاليت شما افزايش پيدا ميكنه ، اگه فرمولي براي چگونگي بالا رفتن افزايش درصد فعاليت تو ذهنتون هست ذكر كنيد تا پياده سازي شه كه بهتر عمل كنه
    ممنون ، همين موارد باعث پيشرفته :-)
    دانلود كنيد.
    بعد از استفاده فايل جديد ، مطرح كنيد تا نسخه ي اصلاحي در فايل اصلي ابزارك گذاشته و عمومي شه. :-)

  • Tornado

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۸
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۴ تیر ۱۳۸۸ - ۰۳:۱۸

    مرسی دوست من
    من فکر می کنم یه ایراد کوچیکی داره که لازمه برطرف بشه
    این تاپیک الا فهمیدم مربوط به همین پلاگینه که من مشکل داشتم با غیر فعال کردنش مشکلم حل شد.

    http://forum.wp-persian.com/topic/4364?replies=1#post-31432

    ببینیدش.

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۴ تیر ۱۳۸۸ - ۰۷:۳۹

    سلام محمد جون امروز سرم خلوت شد رو آمار گیر دارم کار میکنم ...

    Tornado گفت:
    سلام
    دوستان من والا پلاگینی نصب می کنم ، مثل AJAX یا AJAX SHot Box این خطا رو میبینم
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xxxdomains/xx.com/public_html/wp-content/plugins/fastat/fastat.php:1) in /home/xxx/domains/xxx.com/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 865
    مثلا وقتی من دارم پلاگینی رو فعال میکنم این خطا رو میده ، ولی پلاگینه فعال میشه !!
    و یا برعکس وقتی دارم پلاگینی رو غیر فعال میکنم این خطا میده ، ولی پلاگینه غیر فعال شده
    ولی این خطا دادن ها در این مدتی که من با وردپرس کار کردم اینطوریش ندیدم به هر پلاگین....
    به نظر شما چه کار باید کرد؟
    ورژن وردپرس من 2.8 هستش
    شنیدم بتا هستش ؟ ولی من اخرین نسخه از سایت خودش گرفتم ،
    در کل الا چیکار کنم که این مشکل حل بشه
    مرسی
    یاحق.

    محمد جون مشکلی که دوستمون داره من نیز دارم البته چون دارم بر اساس آمارگیر شما قالب جدیدم ر چیدمان میدم مشکل از کجاست ؟
    ممنون از زحمات شما .

    شاد باشید. @},- ~O)

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۴ تیر ۱۳۸۸ - ۱۰:۳۸

    بله ، فايل fastat.php رو باز كنيد ، قبل و بعد از <?php و ?> ببينيد فاصله و يا خط اضافي هست يا نه ، حذفش كنيد . :-)
    دانلود فايل اصلاحيه (2) : دانلود

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۴ تیر ۱۳۸۸ - ۱۳:۲۰

    محمد جان تشکر ... ;-]
    امیدواریم بتونیم از شرمندگیتون در بیام.

    شادی از آن لحظه های شما. @},- ~O)

  • Tornado

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۸
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۴ تیر ۱۳۸۸ - ۱۳:۵۷

    سلام
    مرسی مشکلش حل شد
    یک نظر دارم حد اقل کسی دوست نداشته باشه ، بگید من چه طوری انجام بدم
    " تاريخ برپايي وردپرس "

    میخوام اسم وردپرس از اینجا حذف کنم به نظر من میشد ، تاریخ برپایی سایت بهتر بود !
    من ویرایش که میکنم ، widget کار نمی کنه.

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۸۸ - ۱۲:۰۳

    از قسمت ويرايش افزونه هاي در پنل وردپرس استفاده كرديد يا رو هارد ويرايش كردين و آپ كردين ؟

  • Tornado

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۸
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۸۸ - ۱۹:۳۹

    روی هارد ویرایش کردم و آ‍‍پلود کردم

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۸۸ - ۱۹:۴۰

    از همون روش اول استفاده كنيد ، مشكلي پيش نمياد. :-)

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۸ تیر ۱۳۸۸ - ۰۹:۱۴

    محمد جان سلام ... ;-]

    ببین یه چیزه دیکه بزهنم اومد خیلی عالیه .

    - بیشترین افراد حاضر 150 نفر, در 14/06/2009 ساعت 6:31 ب.ظ

    اینو میخوایم نمایش بدیم البته در 2 نوع یکی ساده و یکی هم کامل برای هر سلیقه ای که با "//" بشه اون نوع دخواه رو انتخاب کرد.

    یعنی در نوع اول : بیشترین افراد حاضر 150 نفر

    در نوع دوم : بیشترین افراد حاضر 150 نفر, در 14/06/2009 ساعت 6:31 ب.ظ

    ممنون از زحمات شما. @},- ~O)

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۸ تیر ۱۳۸۸ - ۱۲:۴۹

    بله ، دستور اول به صورت :
    بيشترين نفرات انلاين : 30
    درج شد. مقدار دومي هم در آوردم اما رو نسخه نمي ذارم چون سايد بار رو شلوغ ميكنه ولي در كل ممنون ، بازهم منتظر نظراتتان هستم. :-)
    دانلود كنيد.
    اين نسخه : v1.2 beta

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۸ تیر ۱۳۸۸ - ۱۳:۲۷

    ممنون. @},- ~O)

  • Tornado

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۸
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۹ تیر ۱۳۸۸ - ۱۶:۵۳

    توصیه می کنم
    اخرین اصلاحیه رو یا هر تغییری رو در پست اول هم بزارید
    بهتره.

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۹ تیر ۱۳۸۸ - ۱۷:۱۵

    همه ي اصلاحيه ها بعد از تاييد در بسته ي پلاگين به آدرس :
    http://www.websoftdownload.com/files/fastat.zip
    قرار مي گيرند. با دانلود فايل فوق هميشه از آخرين نسخه ي پلاگين بهره خواهيد برد. :-)

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ تیر ۱۳۸۸ - ۱۴:۲۱

    محد جان ... سلام . ;-]

    - آی پی کاربر . :P
    - میانگین ارسال در ماه ;-)
    - میانگین ارسال در روز :-)

    بازم زحمت شما شد.

    شادی از آن لحظه های شما. @},- ~O)

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ تیر ۱۳۸۸ - ۱۴:۳۶

    سلام ؛ آي پي كاربر گذاشته ميشه ،
    در مورد دو تا گزينه ي ديگه هم چجوري حساب كردنش رو به صورت رياضي بگيد تا درج شه ( مثلاً تعداد ارسالي ها تقسيم بر 30 )
    :-) ممنون

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ تیر ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۵

    تو است پرس خودش آمار رو به صورت درصد نشون اون نسخه چینی که شما استفاده میکنید نه . تو ورژن انگلیسی اون به راحتی میتونید داده ها رو استخراج کنید.

    شاد باشید. @},- ~O)

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ تیر ۱۳۸۸ - ۱۵:۱۷

    نسخه ي چيني كه انگليسي رو پشتيباني ميكنه و مشكلي نيست ، همچنين CN از نسخه ي اصلي پلاگين ابزارهاش بيشتره ، ولي در مورد پست و اينجور موارد ، نمونه ي خاصي براي نمايش نداره ، حالا ديگه نمي دونم *-:)

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ تیر ۱۳۸۸ - ۱۵:۵۸

    اسکرین شات بهت میدم ببین ... محمد جان.

    http://img2.tinypic.info/files/wsvhczkuiffuk4y9mmoq.gif

    فکر کنم بشه .

    شادباشید. @},- ~O)

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ تیر ۱۳۸۸ - ۱۶:۱۰

    شما مگه در مورد ميانگين پست و مطالب صحبت نمي كني ؟ اين تصوير كه مرتبط با Target هست ، با استت پرس نميشه در هر صورت ، مگه يه فرمولي بديد به كار بننديم

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ تیر ۱۳۸۸ - ۱۷:۰۸

    این فقط یک مثال بود محمد جان در مورد target . ;-]

    میدونم که اونا میانگین بازدید ماه رو نشون میده . گفتم شاید بتونی از فرمول اون چیزی استخراج بکنی.

    شاد باشید. @},- ~O)

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ تیر ۱۳۸۸ - ۱۸:۰۴

    ببينم چي ميشه :-)

  • amir2

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۸ آبان ۱۳۸۸ - ۱۹:۳۵

    سلام کسی اینجا امارگیری مثل امارگیر سایت اسان دانلود یا ی سی دانلود سراغ داره اگه دارید لینک دانلودش را بگذارید ممنون راستی یه نفر که به وردپرس بلد هست ایدی منو ادد کنه که ازش سوال بپرسم خیلی ممنون
    http://www.netdownload@yahoo.com

  • sami-1986

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۲ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۷:۲۴

    سلام من تازه یک وبلاگ تو ورد‍‍‍‍ پرس درست كردم ولي نمي دونم چه جوري بك آمارگير تو وبلاگ قرار بدم ممنون ميشم راهنماييم كنيد

    danesherouz.wordpress.com

  • hormozgan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۳ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۳:۱۶

    سلام
    آمارگیری خیلی جالبیه وبرای من اینجوری نشان میده

    فعاليت سايت : 263 درصد
    تعداد صفحات : 3
    تعداد كاربران : 9
    تعداد پست ها : 4
    تعداد نظرات : 4
    آخرين كاربر : mitra
    نظرات مانده در صف : 0
    آنلاين ها :
    كاربران : 1

    ميهمانان : 0

    روبات ها : 0

    در كل : 1
    تاريخ برپايي وردپرس :

    2010-09-11 05:48:49

    تبادل لينك با 22 سايت
    ولی کمبودهاپی داره که اگر رفع بشه بی نهایت عالیه مثلا نمایش بده تعداد افراد بازدید کننده روزانه امروز و دیروز و کل بازدیدها و بیشترین تعداد انلاین های همزمان در عوض روبات ها و درکل و تاریخ بر‍اپی سایت را حذف کنید عالی عالی میشه

  • hormozgan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۳:۱۹

    سلام دوستان برای من انتهای آمار را اینجوری نشان میده چطوری آمار بازدید دیروز و آمار فید را اصلاح کنم که نمایش بده ضمن اینکه آخرین تعداد اون لاین را نشان نمیده

    تبادل لينك با 22 سايت
    بازديد امروز : 33بازديد ديروز : %yesterdayvisits%
    بازديد كل : 82
    خروجي فيد : %feeds%
    وضعيت مدير : ( آفلاين

  • hormozgan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ مهر ۱۳۸۹ - ۰۱:۱۹

    نمیدونم مشکل چیه ؟
    امروز آمار را اینجوری نشان میده
    آنلاين ها :
    WordPress database error: [Unknown column 'userid' in 'field list']
    SELECT COUNT(userid) FROM wp_useronline WHERE userid = '1' AND type = 'member'

    كاربران :

    WordPress database error: [Unknown column 'userid' in 'field list']
    SELECT COUNT(userid) FROM wp_useronline WHERE userid = '0' AND type = 'guest'

    ميهمانان :

    WordPress database error: [Unknown column 'userid' in 'field list']
    SELECT COUNT(userid) FROM wp_useronline WHERE userid = '0' AND type = '<p>bot</p>'

    روبات ها :

    WordPress database error: [Unknown column 'userid' in 'field list']
    SELECT COUNT(userid) FROM wp_useronline

    اساتید محترم محبت کنید راهنماپی کنید چکار کنم ؟

درباره‌ی این موضوع