انجمن


استفاده بالا مموری در ورپرس ۲.۸  (۳۷ نوشته)

  • kits

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۵
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۷ تیر ۱۳۸۸ - ۲۰:۵۷

    سلام
    من نسخه جدید وردپرس را نصب کردم (۲.۸) در حالت عادی وقتی که هیچ افزونه ای فعال نیست و قالب پیش فرض هم فعال هست میزان

    Memory usage = 26.9 MByte

    هست آیا باید در این حالت تا این حد میزان Memory usage بالا باشه ؟
    من ورد پرس را به صورت اتوماتیک بروز رسانی کردم و وقتی کل افزونه های مورد نیازم و فعال میکنم به همراه قالب خودم میزان

    Memory usage = 46.38 MByte

    میرسه در ضمن نسخه php سرور من هم

    PHP Version : 5.2.42

    هستش

    در ضمن محدودیت استفاده از مموری هم # Memory limit : 64 MByte هست

    سوال من اینه که باید تا این حد حتی در حالت غیر فعال بدون تمام افزونه ها و قالب پیش فرض میزان استفاده مموری تا این حد بالا باشه
    در ضمن من این اعداد را به کمک افزونه WP-Memory-Usage میبینم :-)

    یه سوال دیگه هم داشتم دوستان چه طوری میشه بدون پرسش از مدیر سرورمثلا با کمک افزونه میزان لود سی پی یو هاست را فهمید ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    vistaix
  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۷ تیر ۱۳۸۸ - ۲۱:۴۷

    بابت معرفی این افزونه کاربردی ازتون تشکر میکنم :D

    پیروز باشید :-) @},-

  • segaro

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۶
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ تیر ۱۳۸۸ - ۰۱:۰۸

    بابا عجب افزونه ای هست منم نصب کردم من بالای 15 افزونه روی وبم هست اما مصرف کلی در همه حالت 27 مگابایت هست
    شاید توی قالب شما یه دستور حلقه در حال تکرار هست

  • quran

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۶
    تشکر شده: ۱۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ تیر ۱۳۸۸ - ۰۲:۰۶

    من هم با ۱۶ افزونه ی فعال مصرفش 24.5 هست .
    ببینم این memory limit رو چه جوری می شه افزایش داد.

  • kits

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۵
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ تیر ۱۳۸۸ - ۰۲:۲۹

    سلام دوستان همونطوری که گفتم من تمام افزونه ها را غیر فعال کردم و از قالب پیش فرض (همون آبی رنگ) استفاده کردم و میزان مصرف
    Memory usage = 26.9 MByte

    بود!!!
    فقط یک نکته من ورد پرس را به صورت اتوماتیک و از توی سایت برزو رسانی کردم میشه مشکل از اون باشه ؟
    درضمن (تعجب نکنیدا) من از 39 افزونه فعال دارم استفاده میکنم

    Ajax Comments-Reply  	
    
    	All in One SEO Pack 	
    
    	AntiVirus 	
    
    	BM Custom Login 	
    
    	Broken Link Checker 	
    
    	Comment Info Detector 	
    
    	Custom Smilies 	
    
    	FeedBurnerCount 	
    
    	FeedBurner FeedSmith 	
    
    	Google Analyticator 	
    
    	Google XML Sitemaps 	
    
    	HidePost 	
    
    	Hide Update Reminder 	
    
    	Maintenance Mode 	
    
    	Marquee-Plus 	
    
    	MoFuse Plugin 	
    
    	NextGEN Gallery 	
    
    	Random Posts widget 	
    
    	Rich Text Biography 	
    
    	SCF2 Contact Form 	
    
    	Shutter Reloaded 	
    
    	Sidebar Login 	
    
    	Simple:Press Forum 	
    
    	Smart Youtube 	
    
    	StatPressCN 	
    
    	Wordpress Admin Notepad 	
    
    	WordPress Database Backup 	
    
    	Wordpress Download Monitor 	
    
    	WordPress Related Posts 	
    
    	WP-dTree 	
    
    	wp-jalali 	
    
    	WP-Memory-Usage 	
    
    	WP-PageNavi 	
    
    	WP-PostViews 	
    
    	WP-Print 	
    
    	WP-RTL 	
    
    	WP Grins 	
    
    	WP Hide Dashboard 	
    
    	WP User Registration

    درضمن حجم دیتا بیس من حدود170 مگ هست و تعداد مطالب ارسالی به صورت زیر هست و

    109	نوشته
    410	دیدگاه
    5	برگه
    345	پذیرفته‌شده
    33	دسته
    0	در انتظار بررسی
    287	برچسب
    65	جفنگ

    درضمن من تالار گفتمان هم دارم که امورش به این صورت هست

    بيشترين افراد آنلاين:
    
    34
    
    افراد آنلاين كنوني:
    
    1 ميهمان
    
    آمار فروم :
    
    گروه ها :6
    
    فروم ها :25
    
    موضوعات :82
    
    پست ها :472
    
    <code></code>
    عضويت :
    
    548 كاربر وجود دارند
    
    8 ميهمان وجود دارد
    
    يك سر مدير وجود دارد
    
    2 مدير وجود دارند

    و باز دید روزانه میانگین 5000 هزار بازدید صفحه سایت

    به نظرتون چه کار کنم ممکن هست مشکل از دیتا بیس باشه :-(

  • kits

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۵
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ تیر ۱۳۸۸ - ۰۴:۲۶

    سلام دوستان
    این عکس را ببنید من با یه دیتا بیس تازه که در اون هیچ جدولی به غیر از جدول های اصلی و مورد نیاز ورد پرس نبود سایت را بالا آوردم اما بازم مصرف بالا مموری را دیدم میشه مشکل از فایل ها باشه ؟
    عکس از پنل مدیریت

  • quran

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۶
    تشکر شده: ۱۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ تیر ۱۳۸۸ - ۱۰:۴۰

    با سلام
    این که دیتابیس شما با ۱۰۹ مطلب ۱۰۷ مگابایته یه کم غیر طبیعی نیست ؟ برای من با ۳۰۰ مطلب ارسالی و ۶۰۰ نظر تقریبا ۵ مگابایته !!!

  • mummified

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۹
    تشکر شده: ۸۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ تیر ۱۳۸۸ - ۱۱:۰۱

    دوستان لطفاً بگید چطور میشه کاهشش داد و نه اینکه مال همدیگه رو مقایسه کنید. :-?

  • kits

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۵
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ تیر ۱۳۸۸ - ۱۴:۲۴

    سلام از این حجم 170 مگاباتی دیتا بیس حدود 142,28 Mb برای افزونه
    StatPressCN
    table size: 142,28 Mb (506421 records); Query count: 106;
    هست سعی میکنم که حذفش کنم

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ تیر ۱۳۸۸ - ۱۵:۰۷

    باز هم سی تا میمونه که اونم خیلی زیاده
    یه افزونه ای هست به اسم Delete-Revision یا یه چیزی شبیه این که میاد ذخیره های خودکار پست هارو حذف میکنه و حجم اضافی که از دیتابیس گرفته شده رو ازاد میکنه

    اینم به اون 39 تا افزونه اضاف کنین ...

    پیروز باشید :-) @},-

  • kits

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۵
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ تیر ۱۳۸۸ - ۱۵:۲۷

    سلام
    ممنون بابت معرفی افزونه
    راستی من از افزونه Wordpress Download Monitor که برای مدیریت دانلود هست استفاده میکنم این افزونه بخشی به نام log که در اون تاریخ ، آی پی و .. فایل های که دانلود شدن را مینویسه و جون حجم دانلودی از سایت من زیاده این بخش خیلی زود زیاد میشه و حجم دیتا بیس زیاد میشه و باید هر مدت یکبار این بخش را پاک کنم البته تنظیمی نداره که فایل log تهیه نشه و در دیتا بیس ذخیره نشه که من ایمیل به سازنده این افزونه زدم ومنتظر جواب هستم :-)

  • kits

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۵
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ تیر ۱۳۸۸ - ۱۵:۵۳

    با تمام این کار ها هنوز وضعیت تغییری نکرده

    ببینید :-(

    PHP Version : 5.2.42-servage10
    * Memory limit : 64 MByte
    * Memory usage : 44.69 MByte
    :-(

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ تیر ۱۳۸۸ - ۱۶:۳۶

    رو وي پي اس هستيد ؟

  • segaro

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۶
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ تیر ۱۳۸۸ - ۱۷:۱۹

    سلام دوست گلم منم امروز وبم رو چک کردم مصرف مموری سایتم بالا اومده و به 46 مگابایت رسیده , البته محدودیت من تا 256 مگابایت هست , یه چیزی اصلا مطمئن هستید این افزونه سالمه شاید یه جورایی بیشتر نمایش میده؟
    من 40 کاربر آنلاین و بازید 7000 را تا اون لحظه که 46 مگابایت بود داشتم

  • kits

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۵
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ تیر ۱۳۸۸ - ۲۰:۴۵

    رو وي پي اس هستيد ؟

    سلام از این سایت سرویس میگیرم وفعلا روی هاست فعلی فقط یک سایت دارم
    http://servage.net/

    سلام دوست گلم منم امروز وبم رو چک کردم مصرف مموری سایتم بالا اومده و به 46 مگابایت رسیده

    سلام
    راستش من در نسخه قبلی با همین افزونه ها فعال فعلی وبا قالب فعلی میزان استفاده از مموری چیزی حدود ۲۶ مگ بود اما با ارتقا ورد پرس به نسخه ۲.۸ این میزان به ۴۶ رسید
    به نظر من خود وردپرس ۲.۸ بدون هیچ افزونه های چیزی حدود ۲۶ مگ از مموری استفاده میکنه که با فعال کردن افزونه های من که نسبتا تعداد ان هم زیاد هست (چیزی حدود ۴۰ افزونه) این مقدار به ۴۶ مگ رسید.

  • kits

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۵
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۹ تیر ۱۳۸۸ - ۰۵:۰۸

    راستی چه قدر بده در این انجمن نمیشه متن ها و تایپیک های قبل را ویرایش کرد

    فعلا حجم دیتا بیس با توجه به کار های انجام شده از جمله غیر فعال کردن افزونه StatPressCN و حذف جداول مربوط به آن و رکورد های ان در دیتا بیس و استفاده از افزونه Delete-Revision برای حذف رونوشت ها حجم دیتا بیس از ۱۷۰ مگ به ۶ مگ کاهش یافت :-)

    اما هنوز مشکل استفاده نسبتا بالا از مموری پابرجاست

  • kits

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۵
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۹ تیر ۱۳۸۸ - ۱۱:۵۳

    با ارتقا به نسخه جدید 2.8.1میزان استفاده از مموری حدود 4 مگ کمتر شد و به 40 رسید :-)

  • afshinm

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۹ تیر ۱۳۸۸ - ۱۴:۱۹

    ظاهرا این مشکل در نسخه 2.8.1 برطرف شده.
    با تشکر

  • condol

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۰
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۹ تیر ۱۳۸۸ - ۱۹:۴۳

    سلام در رابطه با مموری وضعیت من به شکل زیر است. ورد پرسم 2.8.1
    PHP Version : 5.2.6
    Memory limit : 32 MByte
    Memory usage : 15.49 MByte
    می خواستم بپرسم این Memory limit : 32 MByteبه چه عاملی بستگی داره؟

  • afshinm

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۹ تیر ۱۳۸۸ - ۱۹:۴۵

    به condol
    این مقدار در یک فایل به نام php.ini که بر روی سرور قرار دارد تنظیم می شود.

  • condol

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۰
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۹ تیر ۱۳۸۸ - ۱۹:۴۸

    سلام پس می تنم مقدار آن را بیشتر کنم اصلا لازم هست بیشتر بشه ؟ فضای اشغالی من را 48% زده

  • kits

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۵
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۹ تیر ۱۳۸۸ - ۱۹:۵۷

    سلام

    می خواستم بپرسم این Memory limit : 32 MByteبه چه عاملی بستگی داره؟

    همون طور که دوستمون گفتن این مقدار در فایل php.ini داره اما میتوان این مقدار را به طور دستی با نوشتن یک خط کد ساده در فایل .htaccess مقدار را به صورت دلخواه تغییر داد

    php_value memory_limit 64000000

    با تغییر مقدار عدد میتوانید مقدار محدودیت مموری را تغییر بدین

    ظاهرا این مشکل در نسخه 2.8.1 برطرف شده.
    با تشکر

    تغییر خاصی نکرده برای من که فقط 4 مگ میزان استفاده از مموری کمتر شده مثلا همین سایت دوستمون condol میزان استفاده از مموری حدود 16 مگ هست اما نمیدونم چرا واسه من 40 مگ هست

  • segaro

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۶
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۹ تیر ۱۳۸۸ - ۲۰:۰۰

    سلام , تایید میشه با ارتقا به 2.8.1 مصرفم به 19 مگابایت رسیده

  • mummified

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۹
    تشکر شده: ۸۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۹ تیر ۱۳۸۸ - ۲۱:۱۶

    برای بنده هم پس از ارتقاء به 2.8.1 از 28 و خورده ای به 19.54 MByte رسید. :D

  • mummified

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۹
    تشکر شده: ۸۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۹ تیر ۱۳۸۸ - ۲۱:۲۳

    همون طور که دوستمون گفتن این مقدار در فایل php.ini داره اما میتوان این مقدار را به طور دستی با نوشتن یک خط کد ساده در فایل .htaccess مقدار را به صورت دلخواه تغییر داد

    php_value memory_limit 64000000

    با تغییر مقدار عدد میتوانید مقدار محدودیت مموری را تغییر بدین

    ظاهرا این مشکل در نسخه 2.8.1 برطرف شده.
    با تشکر

    دوست گرامی ولی اکثر هاست ها port 80 رو میبندند و اجازه تغییر در .htaccess رو نمیدوند نامردها! @},-

  • afshinm

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ تیر ۱۳۸۸ - ۰۰:۱۶

    mummified گفت:
    دوست گرامی ولی اکثر هاست ها port 80 رو میبندند و اجازه تغییر در .htaccess رو نمیدوند نامردها! @},-

    متوجه منظور شما نمیشوم ... پورت 80 را میبندند؟! سایت شما توسط این پورت باز میشود ...!
    .htaccess یک فایل است که در هر شاخه ای (مثلا شاخه htdocs یا public_html و www) نصب میشود و میتوان توسط آن با آپاچی صحبت کرد.
    شما میتوانید این فایل رو در سایت خودتون بریزید و با تغییر محتوای آن طبق مطلبی که دوست عزیزم جناب kits فرمودند مقدار memory خودتون رو افزایش بدید.
    موفق باشید.

  • mummified

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۹
    تشکر شده: ۸۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ تیر ۱۳۸۸ - ۱۱:۳۵

    afshinm گفت:
    متوجه منظور شما نمیشوم ... پورت 80 را میبندند؟! سایت شما توسط این پورت باز میشود ...!
    .htaccess یک فایل است که در هر شاخه ای (مثلا شاخه htdocs یا public_html و www) نصب میشود و میتوان توسط آن با آپاچی صحبت کرد.
    شما میتوانید این فایل رو در سایت خودتون بریزید و با تغییر محتوای آن طبق مطلبی که دوست عزیزم جناب kits فرمودند مقدار memory خودتون رو افزایش بدید.
    موفق باشید.

    دوست گرامی متشکرم از توضیحاتتون ولی اجازه هیچ تغییری بر روی این فایل به بنده داده نمیشه و هر نوع تغییری با ارور پورت 80 مواجه میشه.

  • afshinm

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ تیر ۱۳۸۸ - ۱۳:۱۲

    درود.
    خواهش میکنم...وظیفه بود.
    لطفا بیشتر توضیح دهید که در کجا با این ارور روبرو میشود.
    در زمان ویرایش یا در زمان بالا آمدن سایت؟
    با تشکر

  • quran

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۶
    تشکر شده: ۱۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۸۸ - ۰۹:۳۰

    با سلام
    همه ی دوستان با ارتقا به ۲.۸.۱ مصرفشون کم شده اما برای من از ۲۵ به ۲۸ رسیده. :-? :-? :-?

  • mummified

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۹
    تشکر شده: ۸۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۸۸ - ۱۱:۰۱

    quran گفت:
    با سلام
    همه ی دوستان با ارتقا به ۲.۸.۱ مصرفشون کم شده اما برای من از ۲۵ به ۲۸ رسیده. :-? :-? :-?

    دوست عزیز بستگی به افزونه هایی داره که کار میزنید.
    این مموری لیمیت مربوط میشه به php مموری لیمیت که میتونید در صورت بالا بودن به مدیریت هاستتون اطلاع بدید تا دو برابرش کنه.
    همچنین پلاگینهای امتیاز دهی به مطلب، مشخصات کاربران مثل استات پرس و ... همه بر روی این متغییر تاثیر بسزائی دارند. @},-

  • quran

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۶
    تشکر شده: ۱۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۸۸ - ۱۱:۲۱

    دوست عزیز بستگی به افزونه هایی داره که کار میزنید.
    این مموری لیمیت مربوط میشه به php مموری لیمیت که میتونید در صورت بالا بودن به مدیریت هاستتون اطلاع بدید تا دو برابرش کنه.
    همچنین پلاگینهای امتیاز دهی به مطلب، مشخصات کاربران مثل استات پرس و ... همه بر روی این متغییر تاثیر بسزائی دارند.

    دوست عزیز من از همون افزونه هایی استفاده می کنم که قبل از ارتقا استفاده می کردم و از هیچ کدوم از افزونه هایی که گفتید هم استفاده نمی کنم.

  • p30games

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۹
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۶ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۸

    من امروز این خطا رو دریافت کردم.

    Fatal error: Out of memory (allocated 262144) (tried to allocate 311296 bytes)

    و صفحه سایت بالا نمی یاد میشه بپرسم این ماله چیه ;-) یه چیز هایی فهمیدم ولی میخوام دقیقا بدونم :-?

  • nabeghe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۲
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۶ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۰۳

    p30games گفت:
    من امروز این خطا رو دریافت کردم.

    Fatal error: Out of memory (allocated 262144) (tried to allocate 311296 bytes)

    و صفحه سایت بالا نمی یاد میشه بپرسم این ماله چیه ;-) یه چیز هایی فهمیدم ولی میخوام دقیقا بدونم :-?

    منم دقیقا همین مشکل را دارم
    Fatal error: Out of memory (allocated 19398656) (tried to allocate 2702556 bytes) in /home/alimkh/public_html/wp-includes/http.php on line 1032

    . وقتی هم دست توی htaccess میبرم رم را زیاد کنم پیام internal server error میده. حالا باید چکار کرد؟

  • iranibazar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۹
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ دی ۱۳۸۸ - ۲۱:۰۹

    تورو خدا به داد من برسيد !
    تا حالا ده تا سرور عوض كردم ولي نتيحجه اي نداده!
    مموري يوزيجم همچنان نود درصد رم سرور رو اشغال ميكنه.
    آيا واقعا راهي رفع مشكل نيست؟؟
    اگه اينطوره من از وردپرس با همه علاقه اي كه دارم مجبورم هجرت كنم به e107.
    در ضمن ميدونين چجوري ميشه ديتابيس رو با سيستم جديد ست كرد؟؟؟

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ دی ۱۳۸۸ - ۲۱:۱۸

    وقتی از اقزونه زیاد استفاده کنید مموری کم میارید. افزونه های بی مورد رو غیر فعال کنید.

  • carrow

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ دی ۱۳۸۸ - ۱۸:۵۰

    اینطوری که منم دیدم خیلی افزونه نصب کردید که واقعا شاید خیلی هاش بدرد نخوره ( شایدم بخوره )
    این افزونه رو که برای بهینه کردن جدول ها هست نصب کنید ببینید چی میشه
    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-optimize/

    برای خود من که خیلی تاثیر داشته

  • FreeBlog.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۱۴۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۹ دی ۱۳۸۸ - ۰۹:۱۳

    دوست من یکی از پلاگین های شما ممکن هست مشکل ساز شده باشه
    به نظر من این پلاگین : Broken link
    وقتی تعداد پست ها زیاد بشه مصرف رم و سی پی یو توسط این پلاگین خیلی بالا میره

    من خودم استفاده می کردم تا جایی پیش می رفت که این پلاگین یک سرور را می خوابوند

    پیشنهاد می کنم این را غیر فعال کنید و دوباره چک کنید

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها