سلام
من وردپرس 2.8 را نصب كردم و تقويم همچنان ميلادي است بايد چه كار كنم كه درست بشه ؟
سلام
من وردپرس 2.8 را نصب كردم و تقويم همچنان ميلادي است بايد چه كار كنم كه درست بشه ؟
خيلي ممنون فقط اگه ممكنه بگيد چطور بايد نمايش تاريخ در پست ها را اصلاح كرد مثلا به اين صورت
28 ارديبهشت 1388
در قسمت تنظیمات سایت یا setting روی گزینه "همگانی " کلیک کنید. حال از قسمت فرمت تاریخ می توانید نوع دلخواه نمایش تاریخ را انتخاب کنید.
ببخشيد نام افزونش چيه
imannn گفت:
ببخشيد نام افزونش چيه
دهه بابام جان آقا مصطفی گفت اسمش رو که! اسم انگلیسیش هم wp jalali است!!
دقت کنید
من آخرين ورژن وردپرس را نصب كردم آيا با لينك بالا تقويمم فارسي ميشه يا نه؟
شما وقتی افزونه جلالی رو نصب و بعد فعال کنید ُتاریج نوشته ها به صورت خودکار شمسی میشه !
ولی واسه اینکه آرشیو ماهانه وبلاگ هم به صورت شمسی باشه باید از ابزاک این افزونه استفاده کنید و یا اگر پوسته شما از ابزارک پشتیبانی نمی کنه می تونید از این کد استفاده کنید :
<ul>
<?php if (function_exists('wp_get_jarchives')) { ?>
<?php wp_get_jarchives('type=monthly'); ?>
<?php } else { ?>
<?php wp_get_archives('type=monthly'); ?>
<?php } ?>
</ul>
سلام چگونه ميتوانم wp jalali را نصب كنم شيوه نصب آن را در وردپرس 3.3.1 راهنمايي كنيد. من وبمسترم ولي تازه با وردپرس شروع كردم. ممنون از ياري شما
دوست عزیز
نسخه فارسی وردپرس رو دانلود کنید.
بعد کافیه برید به بخش مدیریت و بعد بخش افزونه ها و افزونه جلالی رو فعال کنید. همین.
من آخرين ورژن وردپرس رو دارم و اين افزونه فعاله و جزو ابزارهاي در دسترسه ولي هر مطلبي كه تو سايت مي زارم تاريخشو ميلادي نشون ميده لطفا راهنمايي كنيد
mohsen391 گفت:
من آخرين ورژن وردپرس رو دارم و اين افزونه فعاله و جزو ابزارهاي در دسترسه ولي هر مطلبي كه تو سايت مي زارم تاريخشو ميلادي نشون ميده لطفا راهنمايي كنيد
سعی کنید از توابع اصلی تاریخ/زمان وردپرس در پوسته استفاده کنید.
پینوشت: تابع get_the_time و get_the_date فاقد فیلتر هسته افزونه جلالی هستن.
mostafa1990 گفت:
سعی کنید از توابع اصلی تاریخ/زمان وردپرس در پوسته استفاده کنید.
پینوشت: تابع get_the_time و get_the_date فاقد فیلتر هسته افزونه جلالی هستن.
میشه در این مورد کمی توضیح بدین چون مبتدی هستم در مورد توابع چیزی نمیدونم اگه ساده تر و اینکه بگید دقیقا چی کار باید بکنم ممنون میشم
7thline گفت:
شما وقتی افزونه جلالی رو نصب و بعد فعال کنید ُتاریج نوشته ها به صورت خودکار شمسی میشه !
ولی واسه اینکه آرشیو ماهانه وبلاگ هم به صورت شمسی باشه باید از ابزاک این افزونه استفاده کنید و یا اگر پوسته شما از ابزارک پشتیبانی نمی کنه می تونید از این کد استفاده کنید :<ul> <?php if (function_exists('wp_get_jarchives')) { ?> <?php wp_get_jarchives('type=monthly'); ?> <?php } else { ?> <?php wp_get_archives('type=monthly'); ?> <?php } ?> </ul>
این کد رو تو کدوم فایل، کدوم شاخه و کدوم قسمتش باید این کد رو اضافه کنیم؟