انجمن


درخواست افزونه اي براي نمايش اخبار در سايت  (۲۵ نوشته)

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۸۸ - ۱۸:۲۹

    من ميخوام يه بخشي توي وبلاگ بزارم كه خبر هاي چند خطي رو نمايش بده
    يه افزونه هم پيدا كردم

    http://wordpress.org/extend/plugins/awsom-news-announcement/installation/

    اما فارسي رو علامت سوال ميزنه همش
    آيا افزونه اي ميشناسيد كه فارسي ساپورت باشه ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    مهدی ملک‌زاده
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۸۸ - ۱۹:۰۶

    منظورت اینه که از فید سایت های خبری استفاده کنه؟
    اگر همینطوری از newspage استفاده کن, امکاناتش خوبه ;-)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    مهدی ملک‌زاده
  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۸۸ - ۱۹:۰۸

    نه سايت خبري نه
    خودم متن وارد كنم نشون بده

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۸۸ - ۱۹:۱۴

    اما فارسي رو علامت سوال ميزنه همش

    توی افزونه بالایی که گفتی, شاید بشه با دستکاری تیبل ها یه کاریش کرد
    collation تیبل های افزونه رو به utf8_general_ci تغییر بده :-? به احتمال زیاد درست میشه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    مهدی ملک‌زاده
  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۸۸ - ۱۹:۲۳

    آقا فاريسش كردم
    يونيكد رو از توي ديتابيس عوض كردم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    مهدی ملک‌زاده
  • alighatta

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۳
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۸۸ - ۱۹:۵۴

    نمیشه بدون دستکاریه دیتا بیس از خود پلاگین یونیکد رو عوض کرد؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    مهدی ملک‌زاده
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۸۸ - ۲۰:۰۰

    بعید میدونم بشه این کار رو کرد چون اگر میشد که بهروز حتما از خود پلاگین عوضش میکرد

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    مهدی ملک‌زاده
  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۰:۴۶

    چرا که نمیشود بلکه 100% هم میشود ...

    افزونه را با N++ باز کن و دنبال خطی بگرد که جدول را در بانک اطلاعاتی ایجاد میکند (دنبال عبارت create table بگرد) ، حالا در آخر ان خط بهش بفهمون که باید از فارسی پشتیبانی کنه :O :O !! چه جوری ؟ اینجوری : بعد از علامت ; که قبل از " یا ' است این را اضافه کن

    ENGINE = MYISAM CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    مهدی ملک‌زاده - abbasalim
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۱:۳۵

    zxo003 خیلی خوبه ~O)
    فکر کنم wp-forum هم این مشکل رو داره:

    $sql7 =
    				"CREATE TABLE IF NOT EXISTS $table_usergroups (
    				 id int(11) NOT NULL auto_increment,
    				 name varchar(255) NOT NULL,
    				 description varchar(255) default NULL,
    				 leaders varchar(255) default NULL,
    				  PRIMARY KEY  (<code>id)
    				);";

    زیاد از بحث خارج نشیم ;-)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    مهدی ملک‌زاده
  • behrooz0o

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰
    تشکر شده: ۵۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۳۲

    احتیاج به افزونه نیست شما می تونید با کوئری هم این کار رو بکنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    مهدی ملک‌زاده
  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۵۹

    بله با كوئري هم ميشه
    با يه فايل ساده ي پي اچ پي هم ميشه ولي همش بايد اديتش كرد
    من دنبال چيزي بودم كه مديريت داشته باشه و خيلي ساده بشه اين كار رو انجام داد
    افزونه اي كه در بالا معرفي كردم بهترين افزونه براي انجام اين كاره

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    مهدی ملک‌زاده
  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۴:۴۰

    $sql7 =
    "CREATE TABLE IF NOT EXISTS $table_usergroups (
    id int(11) NOT NULL auto_increment,
    name varchar(255) NOT NULL,
    description varchar(255) default NULL,
    leaders varchar(255) default NULL,
    PRIMARY KEY (id)
    );";

    داداش من اگر یادت باشه وقتی داشتی این افزونه را فارسی میکردی و خواستار کمک بودی ، فایل برات درست کردم و برات ایمل زدم که ، حلا عیبی نداره برای فارسی کردن که هیچ مشکلی نداشته باشه خطهای بالا را پاک کن و این بزار جاش : @},-
    @},- @},- @},- @},- @},- @},-

    <?php
    
    $sql7 =
    				"CREATE TABLE IF NOT EXISTS $table_usergroups (
    				 id int(11) NOT NULL auto_increment,
    				 name varchar(255) NOT NULL,
    				 description varchar(255) default NULL,
    				 leaders varchar(255) default NULL,
    				  PRIMARY KEY  (<code>id)
    				)ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci ;";
    
    ?>

    منبع :

    http://www.lorddeath.net/Blog/56/UTF8_in_PHP_and_MySQL/
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    مهدی ملک‌زاده
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۲

    والا ایمیلی من ندیدم :-?
    تایپیکش رو توی فرومش مطرح کردم ولی بعید میدنم طرف کاری کنه
    بابت کد هم ممنون ;-) @},-

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    مهدی ملک‌زاده
  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۲۳

    خواهش @},-

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    مهدی ملک‌زاده
  • AminSanaei

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۳
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۴۳

    من از افزونه newsPage که استفاده میکنم چند بار این خطا رو میده:

    Warning: cannot yet handle MBCS in html_entity_decode()! in /home/amardous/public_html/wp-content/plugins/newspage/newsblocks.php on line 136
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    مهدی ملک‌زاده
  • محسن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    تشکر شده: ۱۳۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۵ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۰۲

    با سلام
    من افزونه newsPage را نصب کردم اما اخبار را که فارسی هست با مشکل مینویسه!!!
    نمونه متن:
    ÑæíÇäíÇä ÇÒ ÑÇåäãÇíí æ ÑÇääÏ�í äÇÌÇ ÑÝÊ
    دلیلش چه؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    مهدی ملک‌زاده
  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۵ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۴۷

    در پست هاي بالا توضيح داده شده
    يونيكد ديتابيس رو تغيير بديد

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    مهدی ملک‌زاده
  • محسن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    تشکر شده: ۱۳۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۵ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۲۱

    من نتونستم تیبل افزونه newsPage را تشخیص بدهم
    میشه راهنمایی کرده و نامش را ذکر نمایید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    مهدی ملک‌زاده
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۰:۴۴

    wp_rssfeeds
    ;-)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    مهدی ملک‌زاده
  • majidjavidi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۵ بهمن ۱۳۸۸ - ۲۳:۲۳

    zitanix گفت:
    آقا فاريسش كردم
    يونيكد رو از توي ديتابيس عوض كردم

    سلام خسته نباشید
    میشه یه کم توضیح بدین
    منم دانلود کردم منتها به جای حروف فارسی ؟ میزاره
    تمام کارهایی که دوستان گفتند رو انجام دادم
    ولی نتونستم....
    لطفا کمکم کنید ....
    خیلی نیاز دارم بهش.....

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    مهدی ملک‌زاده
  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۸۸ - ۲۱:۲۳

    این افزونه توی دیتابیس تیبل به وجود میاره که یونی کد نیست. باید برید توی دیتا بیس و اون تیبل رو پیدا کنید و یونیکدش بکنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    majidjavidi - مهدی ملک‌زاده
  • majidjavidi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۸ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۰:۵۷

    سلا

    Mizsia گفت:
    این افزونه توی دیتابیس تیبل به وجود میاره که یونی کد نیست. باید برید توی دیتا بیس و اون تیبل رو پیدا کنید و یونیکدش بکنید.

    سلام
    خوب مشکل من همینه
    اسم table ش چیه؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    مهدی ملک‌زاده
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۰ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۲:۵۱

    اسم table ش چیه؟

    newspage
    rssfeeds
  • farzadd

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۰ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۹:۱۰

    سلام اقا من قالب خبري تو سايت دارم تو صفحه اول جعبه هاي پربيينده ترين اخبار هست اما تو صفحه هاي بعد نمياد و خيلي خليه چطوري صفحات را هم مثل صفحه اول شلوغ كنم يعني باكس ها بيان

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    مهدی ملک‌زاده
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۰ بهمن ۱۳۸۸ - ۲۱:۱۴

    برای اینکه بخواین این کار رو انجام بدید باید کد پربیننده ترین مطالب که معمولاکدش:

    <?php if (function_exists('get_most_viewed')): ?>
       <ul>
          <?php get_most_viewed(); ?>
       </ul>
    <?php endif; ?>

    است رو توی archive.php و single.php بگذارید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    مهدی ملک‌زاده

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.