انجمن


نمایش نظرات به صورت popup  (۲۶ نوشته)

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۴۰

    توی وردپرس میشه نظرات رو به صورت پاپ آپ (مثل بلاگفا) نشون داد ؟

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۵۳

    درود.
    بله میشه
    برید در وردپرس برگدید و همچین نامی رو پیدا کنید : seo commtens
    دیدگاه های ارسال شده رو پاپ آپ می کنه، و بسیار برای سئو مفید هستنش. برای سئو دیدگاه ها سعی کنید لینک وبسایت مقابل رو نشون ندید، و یا بهصورت تکست نشون بدید
    به این شکل:
    انی کاظمی (http://blog.tarikhema.ir)

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۰۷

    از راهنماییتون ممنون @},- @},-
    ولی
    seo comments رو تو قسمت افزونه های وردپرس سرچ کردم و نتیجه مناسبی پیدا نکردم

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۱۵

    مشکلم حل شد :-)
    اینطوری :
    گذاشتن کد پایین توی هدر سایت

    <?php comments_popup_script(400, 500); ?>

    و استفاده از کد پایین توی حلقه

    <?php comments_popup_link(); ?>
  • abcp30

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۳۹

    iishtar جان یکم بهتر توضیح می دی چکار کنم @},-

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۰:۲۷

    شما میاین و کد پایین رو بین <head> و </head> که قاعدتا باید توی فایل هدر باشن قرار میدین

    <?php comments_popup_script(400, 500); ?>

    و به جای 400 عرض کادر و جای 500 ارتفاع کادر پاپ آپ رو مینویسین

    بعدش توی حلقه هرجا که خواستین لینک نظرات رو قرار بدین از کد پایین استفاده میکنین

    <?php comments_popup_link(); ?>

    اگه متوجه نشدین بگین که بیشتر توضیح بدم

    پیروز باشید :-) @},-

  • کوچی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۹
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۲۴

    آقا اشتار این حلقه کدومه من اصلا نفهمیدم کجاست :))

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۳۲

    برای نمایش پست ها از حلقه استفاده میشه
    و مشخصه اش اینه که با کد

    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

    یا چیزی شبیه این شروع میشه و با کد

    <?php endwhile;?>

    تموم میشه
    ------------------------------
    نمونه حلقه ای که پوسته من برای نمایش پست ها استفاده میکرد :

    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    <a title="<?php the_title(); ?>" href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
    
    <?php the_content(''); ?>
    <hr>
     ارسال شده در تاريخ <?php the_time('jS F  Y') ?>
     و ساعت  <?php the_time('H:i') ?>
     توسط <?php the_author() ?> .
    <br><br> موضوع: <?php the_category('|') ?><br>
    تگ ها: <?php the_tags('|') ?>
    
    <?php endwhile;?>

    همون حلقه که کد نمایش دادن لینک صفحه پاپ آپ نظرات بهش اضافه شده :

    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    <a title="<?php the_title(); ?>" href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
    
    <?php the_content(''); ?>
    <hr>
    <?php comments_popup_link(); ?> |
     ارسال شده در تاريخ <?php the_time('jS F  Y') ?>
     و ساعت  <?php the_time('H:i') ?>
     توسط <?php the_author() ?> .
    <br><br> موضوع: <?php the_category('|') ?><br>
    تگ ها: <?php the_tags('|') ?>
    
    <?php endwhile;?>
  • کوچی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۹
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۲:۰۴

    می بخشید استاد اینجا جاش خوبه یانه؟البته کار می کند حالا اگر کد جایش ناسب نیست بفرمایید تا جابجا کنم @},-

    <?php if (have_posts()) : ?>
    
        <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
        <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
        <div class="post-date"><span class="post-month"><?php the_time(__('M','pbby')) ?></span> <span class="post-day"><?php the_time(__('d','pbby')) ?></span></div>
        <div class="post-title">
        <h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php _e('Permanent Link to','pbby'); ?> <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
        <span class="post-cat"><?php the_category(', ') ?></span> <span class="post-comments"><?php comments_number(__('No Comments »','pbby'), __('1 Comment »','pbby'), __('% Comments »','pbby')); ?></span>
        </div>
        <div class="entry">
        <?php the_content(__('Read the rest of this entry &raquo;','pbby')); ?>
        </div>
    <?php comments_popup_link(); ?>
      </div><!--/post -->
    
      <?php endwhile; ?>
  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۲:۰۹

    به نظر من اینطوری بهتره :

    <?php if (have_posts()) : ?>
    
        <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
        <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
        <div class="post-date"><span class="post-month"><?php the_time(__('M','pbby')) ?></span> <span class="post-day"><?php the_time(__('d','pbby')) ?></span></div>
        <div class="post-title">
        <h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php _e('Permanent Link to','pbby'); ?> <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
        <span class="post-cat"><?php the_category(', ') ?></span> <span class="post-comments"><?php comments_popup_link(); ?></span>
        </div>
        <div class="entry">
        <?php the_content(__('Read the rest of this entry &raquo;','pbby')); ?>
        </div>
    
      </div><!--/post -->
    
      <?php endwhile; ?>

    تغییری که کرده اینه که کد

    <?php comments_number(__('No Comments »','pbby'), __('1 Comment »','pbby'), __('% Comments »','pbby')); ?>

    رو پاک کردم و کد

    <?php comments_popup_link(); ?>

    رو جایگزینش کردم
    چون این کد دوم هم تعداد رو نشون میده و هم لینک هست
    @},-

  • کوچی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۹
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۲:۵۹

    دمت گرم حالا دارم راه میفتم ولی برگه Leave a comment کجا پیداش کنم ویرایش فارسی کنم خیلی چیزهاش انگلیشه؟ ممنون

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۳:۴۳

    خواهش میکنم ..
    شما میتونین فایل comments-popup.php رو از پوسته default کپی کنین توی پوسته خودتون و با توجه به نیازتون تغییرش بدین
    مثلا متن هاشو فارسی کنین یا ...
    @},-

  • کوچی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۹
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۱:۵۰

    خیلی خیلی ممنون موفق وپیروز باشید @},- @},- @},-

  • کوچی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۹
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۴۰

    استاد گرامی آقای iishtar الان تقریبا بیشترش را فارسی کردم ولی راهی داره که از سمت چپ بیاد دست راست چون جدول نام وایمل و نظرات دست چپ قرار گرفته اگر دستکاری هست اینجا شرح دهید با تشکر

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۲:۰۵

    کد

    <body>

    رو پیدا کن و با کد

    <body dir="rlt">

    جایگزین کن
    باید مشکلتون برطرف بشه
    اگه نشد بگین که بررسی کنم ..

  • کوچی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۹
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۲:۲۸

    با سلام مجدد من فقط یک کد دیدم جایگزین کردم حل نشد اون هم اینجاست

    </head>
    <body id="commentspopup">
    
    <h1 id="header"><a href="" title="<?php echo get_option('blogname'); ?>"><?php echo get_option('blogname'); ?></a></h1>
  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۲:۴۴

    اینو امتحان کن

    </head>
    <body id="commentspopup" style="direction: rtl; text-align: right;">
    <h1 id="header"><a href="" title="<?php echo get_option('blogname'); ?>"><?php echo get_option('blogname'); ?></a></h1>
  • کوچی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۹
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۳:۱۷

    دستت طلا حال یک نظر بنداز ببینم ایرادی داره یا نه http://www.dorf.ir

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۳:۲۶

    خواهش میکنم ...
    نیگا کردم تنها موردی که به ذهنم رسید همون اسکرول افقی بود که
    برای بطرف کردنش باید فایل استایل رو ویرایش کنی و توی خط 283 مشخصه عرض رو یکم کمترش کنی
    مثلا width: 350px به جای width: 478px

    @},-

  • کوچی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۹
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۳:۵۷

    همه کارها با راهنمایی شما دوست عزیز حل شد فقط الان شخص نظر دهنده به جای اینکه اسمش بالای دیدگاه باشه پایین دیدگاهش هست نمی دانم اهمیت دارد یانه؟آیا راهی وجود دارد که به جلو شاره نظرات و بالای نوشتار کامنتگذار برود؟ @},-

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۰:۳۴

    کدهارو دستکاری کنین مطمئنا این کار شدنیه هرچند که الان هم مشکلی نداره
    @},-

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۰:۵۹

    کار قشنگی شده (ساختار) منو یاده سیستم بلاگفا میندازه که یک پنجره popup باز میشد.

    شاد باشید. @},- ~O)

  • کوچی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۹
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۱:۰۳

    دوستان حالا من اینو تکمیل کردم و اون بالا و پایین بودن کامنتگذار و تاریخش حل شد فقط کمی بک گراند کالر
    یا همان رنگ پس زمینه تاریکه هرچه گشتم عوضش کنم نتونستم :-?

  • taro

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ مهر ۱۳۸۸ - ۰۰:۴۰

    ببخشید این حلقه ای که میگید توی چه فایلی هست ؟

  • کوچی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۹
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ مهر ۱۳۸۸ - ۲۱:۱۵

    راحترین راه اینه برو توی پانل مدیریت+قسمت نمایش+ویرایشگر+برو قسمت ایندکس پی اچ پی +این کد را پیدا کن:

    php comments_number(__('No Comments »','pbby'), __('1 Comment »','pbby'), __('% Comments »','pbby')); ?>
    و بجاش این کد را بزار:
    php comments_popup_link(); ?>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
  • daryadel1364

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ مهر ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۱

    سلام از اساتید محترم یکیشون افتخار بده در مورد استاتیل یا قالب دادن به صفحه پاپ اپ راهنمائی کنه من صفحه رو ایجاد کردم و کدهای مربوط به فایل * رو از پوسته دیفالت جایگذاری کردم ولی صفحه پاپ اپم اصلا قالب نداره و بهم ریخته است

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.