انجمن


پلاگین جستجوی پیشرفته در سایت  (۲۴ نوشته)

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۲۱

    سلام آیا پلاگینی هست که امکانات سرچ قوی با ارائه تنظیمات برای کاربر مثل جستجوی سایت خبرگزاری فارس باشه ؟
    http://search.farsnews.net/

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۵

    اینو بین :
    http://www.zirona.com/software/wordpress-advanced-search

  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۰۱

    نسخه ترجمه و بهینه شده برای زبان فارسی قوی ترین افزونه جستجوی پیشرفته وردپرس توسط خودم قبالا در انجمن معرفی و لینک دانلود قرار داده شده ، لطفا جستجو کنید قبل از باز کردن یک تاپیک جدید ...

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۳۸

    دوست عزیز من هرچی سرچ کردم ترجمه ای از شما ندیدم اگه لینک بدی ممنون میشم.

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۰۵

    بیا این همونه که دوستمون فارسی کردن
    http://www.zshare.net/download/63562172a156ed3d/

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۸۸ - ۱۰:۵۸

    بسم ا...
    من این پلاگین رو نصب کردم ولی مشکل تاریخش هست که به صورت میلادی نشون میده .باید چه کارش کنم ؟
    یه مشکل اصلی من این بود که وقتی با جستجوی معمولی فابریک خود وردپرس سرچ میکردم داخل سایت چیزی پیدا نمی کرد "چیزی یافت نشد. دوباره جستجو کنید"
    الان این افزونه هم همون مشکل رو داره .کسی می دونه مشکل از کدوم قسمت سایتمه ؟

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۱ شهریور ۱۳۸۸ - ۱۸:۰۸

    m0jtaba گفت:
    بسم ا...
    من این پلاگین رو نصب کردم ولی مشکل تاریخش هست که به صورت میلادی نشون میده .باید چه کارش کنم ؟
    یه مشکل اصلی من این بود که وقتی با جستجوی معمولی فابریک خود وردپرس سرچ میکردم داخل سایت چیزی پیدا نمی کرد "چیزی یافت نشد. دوباره جستجو کنید"
    الان این افزونه هم همون مشکل رو داره .کسی می دونه مشکل از کدوم قسمت سایتمه ؟

    کسی نمیتونه این مشکل من رو حل کنه ؟

  • other

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲ مهر ۱۳۸۸ - ۱۴:۲۵

    سلام
    من افزونه جستجوی پیشرفته رو از داخل قسمت افزونه های فارسی دانلود کردم و روی سایت نصب کردم توی اجراش مشکلی نداره ولی هر کلمه ای سرچ می کنم چیزی پیدا نمی کنه

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۴ مهر ۱۳۸۸ - ۱۸:۵۲

    سلام ابتدا لازم دیدم از لطف مدیران تشکر کنم... دنیا این جور نمیمونه.
    یک مشکل من مطرح کردم با افزونه جستجوی پیشرفته داخل سایتم (هیچی پیدا نمی کنه ).کسی نیست جواب ما رو بده ؟
    دقیقا "Other" هم مشکل من رو داره ظاهرا.فرم های Search.php و Searchform.php رو هم تغییر دادم و به صورت پیشفرض در آورم ولی فایده ای نداشت .

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۴ مهر ۱۳۸۸ - ۱۹:۰۰

    کدوم سایت منظورتون هست؟ من توی سایت e85.ir جستجو کردم و نتایج بهم نشون داده شدن٬ مشکل‌تون کجاست؟

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۴ مهر ۱۳۸۸ - ۱۹:۲۱

    نه سایت خودم مشکل نداره مشکل مربوط به این سایت هست که از من خواستن این مشکل رو واسشون حل کنم.

    http://www.Abadan-news.com

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۴ مهر ۱۳۸۸ - ۲۰:۱۴

    با پوسته‌ی پیش‌فرض هم هنگام جستجو چیزی پیدا نمی‌شه؟

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۴ مهر ۱۳۸۸ - ۲۱:۴۳

    خیر.من محتویات فایل های سرچ رو کد Defult همون پوسته پیشفرض گذاشتم ولی فرقی نکرد

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۴ مهر ۱۳۸۸ - ۲۳:۵۳

    خب شاید توی هدر یا بقیه‌ی پرونده‌هایی که include می‌شه دستکاری انجام شده که باعث بروز اختلال می‌شه.

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۵ مهر ۱۳۸۸ - ۰۰:۴۶

    نیم دونم والا آقای "Roodsar" این قالب رو واسشون طراحی کرده نمی دونم چکار کرده .اینطور که به من گفتن از روز اول هم کار نمی کرده .حال چه باید کرد ؟

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۵ مهر ۱۳۸۸ - ۰۱:۳۳

    m0jtaba گفت:
    نیم دونم والا آقای "Roodsar" این قالب رو واسشون طراحی کرده نمی دونم چکار کرده .اینطور که به من گفتن از روز اول هم کار نمی کرده .حال چه باید کرد ؟

    اگه از روز اول کار نمی‌کرده پس به‌احتمال زیاد ایراد از پوسته باشه و بهترین فردی که می‌تونه کمک‌تون کنه همون طراح پوسته هست. به‌نظرم بهتره با خود ایشون تماس بگیرین و مشکل رو باهاشون در میون بذارین.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    sajjad
  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۵ مهر ۱۳۸۸ - ۰۸:۴۹

    مرسی از راهنماییتون.یعنی هیچ راهی نداره دیگه ؟

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۵ مهر ۱۳۸۸ - ۲۲:۲۲

    من راه دیگه‌ای به‌ذهنم نمی‌رسه، ولی برای خالی نبودن عریضه، عبارت زیر رو به‌ابتدای پرونده‌ی search.phpه پوسته‌تون٬ زیر تابع get_header اضافه کنین:
    wp_reset_query();

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    m0jtaba
  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۵ مهر ۱۳۸۸ - ۲۲:۴۷

    به این شکل ؟
    <?wp_reset_query(); ?>
    گذاشتم ولی فایده ای نداشت.
    این کد کامل فایل سرچ.پی H پی هست :

    <?php get_header(); ?>
    <?wp_reset_query(); ?>
    <?php get_sidebar(); ?>
    <div id="content">
    <div id="rightcol">
    <?php if (have_posts()) : ?>
    
    <h2 class="title2"><?php _e('Search Results','mimbo'); ?></h2>
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    <div class="post">
    <h2><a class="title" href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php _e('لینک ثابت به'); ?> <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
    <div class="entry">
    <?php the_excerpt() ?>
    </div>
    <hr />
    </div>
    <?php endwhile; ?>
    
    <div class="navigation">
    <div class="right"><?php next_posts_link(__('&laquo; اخبار قدیمی تر')) ?>
    </div>
    <div class="left"><?php previous_posts_link(__('اخبار جدید تر &raquo;')) ?>
    </div>
    </div>
    
    <?php else : ?>
    
    <h2 class="center"><?php _e('چیزی یافت نشد. دوباره جستجو کنید'); ?></h2>
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/searchform.php'); ?>
    <?php endif; ?>
    
    </div>
    <div id="leftcol">
    <?php include(TEMPLATEPATH."/leftcol.php");?>
    </div>
    </div>
    <?php get_footer(); ?>
  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۵ مهر ۱۳۸۸ - ۲۳:۰۷

    به این شکل:
    <?php wp_reset_query(); ?>

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۵ مهر ۱۳۸۸ - ۲۳:۲۶

    کد کامل رو که گذاشتم مشکلی داخلش نیست ؟

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۵ مهر ۱۳۸۸ - ۲۳:۴۴

    نه٬ مشکلی نمی‌بینم

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ مهر ۱۳۸۸ - ۱۲:۴۵

    سلام مش

    Gonahkar گفت:
    نه٬ مشکلی نمی‌بینم

    کل سرچ سایت ما حل نشد چه با افزونه چه بی افزونه چه با کد چه بی کد جستجوی پیشرفته ،حتی با جستجوی فابریک خود وردپس هم چیزی پیدا نمی کنه .یکی یه راهی پیشنهاد بده

  • میثم مهدیپور

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۹ دی ۱۳۸۹ - ۱۳:۳۸

    به نظر شما دوستان مشکل قالب من چیه؟
    Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/mahdipur/public_html/wp-content/themes/Mahdipur/search.php on line 23
    وقتی چیزی رو تو سایت جستجو می کنم این مطلب می یاد
    اشکال تو کدوم کد هست

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.