انجمن


چه جوری میشه مترجم گوگل رو گذاشت تو سایت؟  (۴۰ نوشته)

  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۵۶

    سلام دوستان چندتا از سایت ها رو دیدم که این مترجم رو میذارن وسایتاشون رو به چندین زبان به صورت انلاین ترجمه میکنن یعنی روی انگلیس بزنی سایت میشه انگلیسی خوشم اومده
    چه جوری میتونم این مترجم رو به صورت ابزارک بذارم گوشه سایت؟؟؟

  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۳:۰۱

    این خیلی کارش جالبه.فارسی هم ساپورت میکنه.هر پست رو بصورت مجزا میتونه ترجمه کنه و آژاکس هم هست. ~O)
    http://wordpress.org/extend/plugins/google-ajax-translation/

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۳:۱۷

    جالبه من نسخه فارسیش رو از یک وبلاگ ایرانی وردپرسی نصب کردم الان رو سایتم نصبه میتونی ببینی خیلی هم خوب جواب میده . تست کن .
    http://www.E85.ir/new

  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۲:۲۳

    دوستان من نصب کردم ولی دوتا مشکل داره اولین که خیلی مهمه اینه که بعد از فعال کردن ادیمن چپ چین میشه :( این خیلی ادم گیج میشه نمیشه درستش کرد؟
    و دوم اینکه وقتی رو یه پرچمی میزنی تا ترجمه کنه کار نمی کنه اصلا چرا؟؟

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۲:۲۴

    مثل مال من نصب کردی ؟‌

  • behrooz0o

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰
    تشکر شده: ۵۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۳:۱۱

    مجتبی جون آدرس افزونه یا فارسی کننده ی افزونه رو بگذار

  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۳:۱۵

    اره بهروز راست میگه
    نه من از خود وردپرس گرفتم فارسی نیست
    لطفا شما فارسیشو بذار

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۳:۳۱

    پس از دریافت فایل افزونه ، مانند تمام افزونه‌های دیگر آن را از حالت فشرده (ZIP) خارج نموده و بر روی هاست در آدرس /wp-content/plugins آپلود نمایید.سپس در بخش مدیریت وبلاگ خود و در قسمت « افزونه‌ها » آن را با نام « مترجم گوگل » یافته و فعال کنید.پس از این کار ابزارک جدیدی با نام Google Translator به لیست افزونه‌های شما افزوده می‌گردد که پس از انجام تنظیمات مورد نظرتان قادر خواهید بود در محل مورد نظر خود از آن استفاده کنید.
    نقل از پارسیش.
    http://www.abadan-web.persiangig.com/Google_Translator.zip
    به قول 3zar شاد باشید دیگران رو هم شاد کنید :D

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    azzurri2 - farsghas_admin
  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۱:۱۶

    m0jtaba گفت:
    پس از دریافت فایل افزونه ، مانند تمام افزونه‌های دیگر آن را از حالت فشرده (ZIP) خارج نموده و بر روی هاست در آدرس /wp-content/plugins آپلود نمایید.سپس در بخش مدیریت وبلاگ خود و در قسمت « افزونه‌ها » آن را با نام « مترجم گوگل » یافته و فعال کنید.پس از این کار ابزارک جدیدی با نام Google Translator به لیست افزونه‌های شما افزوده می‌گردد که پس از انجام تنظیمات مورد نظرتان قادر خواهید بود در محل مورد نظر خود از آن استفاده کنید.
    نقل از پارسیش.
    http://www.abadan-web.persiangig.com/Google_Translator.zip
    به قول 3zar شاد باشید دیگران رو هم شاد کنید :D

    خیلی دوست دارم این سزار خجسته رو ببینم! :)) :)) :)) انشاالله که همیشه شاد باشه!
    ممنون از لینک.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    farsghas_admin
  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۰۱

    من بچه تهرونم اما مشهد زندگی می کنم ... :P

    لذتی که تو شاد بودن و شاد کردن دیگران هست با هیچ چیز نمیشه عوض کرد . مثالش اینه که به بابابزرگ ها و مامان بزرگ هامون سر بزنیم و پای صحبت هاشون بشینیم و اینکه قدیمین ناراحتمون نکنه .

    برای پلاگین هم ممنون من یه نسخه حرفه ایش رو داشتم که اسمش global-translator حتما توصیه می کنم استفاده کنید ، البته به نکته پائین توجه کنید :

    http://wordpress.org/extend/plugins/global-translator/

    البته این سنگینه برای سایت های بزرگ چون میاد کش میسازه برای هر برگه که ترجمه کرده برای سایت های کوچیک فوق العاده است . :P

    شادی را به کودکان یتیم هدیه بدهیم . @},- ~O)

  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۱۸

    سلام دوستان من گذاشتم اینو فقط یه مشکل داره اونم اینه که یکمش از قالبم زده بیرون :( میخوام بیارمش تو قالب قشنگ باید کجا رو ادیت کنم
    لطفا کمک کنید

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۵۱

    از کدوم پلاگین استفاده می کنی ؟ :?

  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۱۰

    سزار جونم از گوگل همون که مجتبی داده
    ماله تو استفاده کنم؟

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۱۶

    palas گفت:

    m0jtaba گفت:
    پس از دریافت فایل افزونه ، مانند تمام افزونه‌های دیگر آن را از حالت فشرده (ZIP) خارج نموده و بر روی هاست در آدرس /wp-content/plugins آپلود نمایید.سپس در بخش مدیریت وبلاگ خود و در قسمت « افزونه‌ها » آن را با نام « مترجم گوگل » یافته و فعال کنید.پس از این کار ابزارک جدیدی با نام Google Translator به لیست افزونه‌های شما افزوده می‌گردد که پس از انجام تنظیمات مورد نظرتان قادر خواهید بود در محل مورد نظر خود از آن استفاده کنید.
    نقل از پارسیش.
    http://www.abadan-web.persiangig.com/Google_Translator.zip

    خواهش می کنم.
    به قول 3zar شاد باشید دیگران رو هم شاد کنید :D

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۲۰

    bebe گفت:
    سلام دوستان من گذاشتم اینو فقط یه مشکل داره اونم اینه که یکمش از قالبم زده بیرون :( میخوام بیارمش تو قالب قشنگ باید کجا رو ادیت کنم
    لطفا کمک کنید

    فایلش کد بازه یعنی میتونی هر طور خواستی تغییرش بدی بستگی به قالبت هم داره

  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۲۷

    خوب حقیقت من یه خورده نا وردم سزار میدونه :D سزار درده منو میدونه
    نمی تونم کار کنم با اینا چیکارش باید بکنم؟

  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۴۰

    bebe گفت:
    خوب حقیقت من یه خورده نا وردم سزار میدونه :D سزار درده منو میدونه
    نمی تونم کار کنم با اینا چیکارش باید بکنم؟

    مشکلت چیه؟ :-?

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۴۲

    از قسمت ابزارک ها که اضافش می کنی صفحه ات به چه شکل در میاد ؟

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۴۴

    از Google_Translatorاستفاده کن .
    هم کم حجمه و هم با قالبت باید سازگار باشه . @},-

    الهی درد هیچکی رو نبینم . :D :P

  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۵۳

    اون اون که استفاده میکنم قالب ادیمن چپ چین میشه
    از اینی که مجتبی گذاشته این شکلی میشه قالب از قالب میزنه بیرون
    همین خوبه ولی میخوام اون منو ابشاریه تو سایتم باشه ازش نزنه بیرون الان برداشتم ابزارکش رو ضایع کرده بود سایت رو
    فقط میخوام بیاد تو قالب همین

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۴:۰۰

    bebe گفت:
    اون اون که استفاده میکنم قالب ادیمن چپ چین میشه
    از اینی که مجتبی گذاشته این شکلی میشه قالب از قالب میزنه بیرون
    همین خوبه ولی میخوام اون منو ابشاریه تو سایتم باشه ازش نزنه بیرون الان برداشتم ابزارکش رو ضایع کرده بود سایت رو
    فقط میخوام بیاد تو قالب همین

    از اینجا به بعدش با 3zar هست ،

  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۹

    3zar گفت:
    از Google_Translatorاستفاده کن .
    هم کم حجمه و هم با قالبت باید سازگار باشه . @},-
    الهی درد هیچکی رو نبینم . :D :P

    چرا امضات یهو انقدر تغییر کرد؟

  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۰۷

    http://parsish.com/google/add-google-translator-to-your-blog/

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۰۹

    با تشکر از دوست عزیز metablog من به نقل از سایت شما این افزونه رو معرفی کردم به دوستان

  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۰۷

    بابا جوابه من چی شد پس؟؟؟؟؟
    این قالبه من چه جوری درست میشه؟

  • behrooz0o

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰
    تشکر شده: ۵۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۸:۳۷

    آقا می شه بدون ابزارگ هم استفاده کرد؟

  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۵۳

    خدا رو شکر همه :-)

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۲۰

    مشکلت چیه دوست من ....

    باید برای اون منو باز شو dropdown یک style تعریف بکنی تا فونت ها کوچک تر بشود .
    الان دسترسی به سیستم ندارم و از پی سی پاکت آنلاین شدم .

    کمی ور برید حتما می تونید مشکلتون رو حل کنید .

    شاد باشید اونم به صورت واقعی ، چون چیزایی تو زندگی داری که می تونی به خاطر داشتن اونا شاد باشی . :-) @},- ~O)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    پدرام
  • professional-dreams

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۰۶

    منم مترجم رو چند وقتی هست که اضافه کردم جالبه نصبش کنید. :D

  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۲:۳۲

    سزار من ور رفتم ولی نتونستم انجامش بدم هنوز از قالبم میزنه بیرون ~X(

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۱:۴۱

    آقا شما کد اصلی sidebar.php رو بزار تو صفحه بچه ها واسط درستش می کنند نهایتا یکم سایدبار رو بزرگتر می کنن

  • aghili

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۰:۰۸

    ببخشید! یک راه ساده هم وجود داره که به سرور و پهنای باند فشار نمیاره اونم استفاده از لینک ساده هست:

    <a href="http://www.your domain.com/">English</a><br>
    <a href="http://translate.google.com/translate?hl=ar&sl=en&tl=ar&u=http://www.your domain.com/<?php the_permalink() ?>">Arabic</a><br>
    <a href="http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=en&tl=zh-cn&u=http://www.your domain.com/<?php the_permalink() ?>">Chinese</a><br>
    <a href="http://translate.google.com/translate?hl=fr&sl=en&tl=fr&u=http://www.your domain.com/<?php the_permalink() ?>">French</a><br>
    <a href="http://translate.google.com/translate?hl=hi&sl=en&tl=hi&u=http://www.your domain.com/<?php the_permalink() ?>">Hindi</a><br>
    <a href="http://translate.google.com/translate?hl=de&sl=en&tl=de&u=http://www.your domain.com/<?php the_permalink() ?>">German</a><br>
    <a href="http://translate.google.com/translate?hl=it&sl=en&tl=it&u=http://www.your domain.com/<?php the_permalink() ?>">Italian</a><br>
    <a href="http://translate.google.com/translate?hl=ja&sl=en&tl=ja&u=http://www.your domain.com/<?php the_permalink() ?>">Japanese</a><br>
    <a href="http://translate.google.com/translate?hl=pt&sl=en&tl=pt&u=http://www.your domain.com/<?php the_permalink() ?>">Portuguese</a><br>
    <a href="http://translate.google.com/translate?hl=ru&sl=en&tl=ru&u=http://www.your domain.com/<?php the_permalink() ?>">Russian</a><br>
    <a href="http://translate.google.com/translate?hl=es&sl=en&tl=es&u=http://www.your domain.com/<?php the_permalink() ?>">Spanish</a><br>
    <a href="http://translate.google.com/translate?hl=tr&sl=en&tl=tr&u=http://www.your domain.com/<?php the_permalink() ?>">Turkish</a>
    ...<br />

    میتونید در single.php یا sidebar استفاده کنید و سایر زبانها رو هم همینطور اضافه کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    alighatta
  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۱:۵۶

    عزیز این لینکاتونو که میذاریم و ادرس دومین رو میذاریم جاشون اصلا ترجمه نمی کنه که فقط یکی دو کلمه همش ترجمه میکنه
    خراب است خراب

  • alighatta

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۳
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۰ بهمن ۱۳۸۸ - ۲۰:۳۱

    aghili گفت:
    ببخشید! یک راه ساده هم وجود داره که به سرور و پهنای باند فشار نمیاره اونم استفاده از لینک ساده هست:

    <a href="http://www.your domain.com/">English</a><br>
    <a href="http://translate.google.com/translate?hl=ar&sl=en&tl=ar&u=http://www.your domain.com/<?php the_permalink() ?>">Arabic</a><br>
    <a href="http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=en&tl=zh-cn&u=http://www.your domain.com/<?php the_permalink() ?>">Chinese</a><br>
    <a href="http://translate.google.com/translate?hl=fr&sl=en&tl=fr&u=http://www.your domain.com/<?php the_permalink() ?>">French</a><br>
    <a href="http://translate.google.com/translate?hl=hi&sl=en&tl=hi&u=http://www.your domain.com/<?php the_permalink() ?>">Hindi</a><br>
    <a href="http://translate.google.com/translate?hl=de&sl=en&tl=de&u=http://www.your domain.com/<?php the_permalink() ?>">German</a><br>
    <a href="http://translate.google.com/translate?hl=it&sl=en&tl=it&u=http://www.your domain.com/<?php the_permalink() ?>">Italian</a><br>
    <a href="http://translate.google.com/translate?hl=ja&sl=en&tl=ja&u=http://www.your domain.com/<?php the_permalink() ?>">Japanese</a><br>
    <a href="http://translate.google.com/translate?hl=pt&sl=en&tl=pt&u=http://www.your domain.com/<?php the_permalink() ?>">Portuguese</a><br>
    <a href="http://translate.google.com/translate?hl=ru&sl=en&tl=ru&u=http://www.your domain.com/<?php the_permalink() ?>">Russian</a><br>
    <a href="http://translate.google.com/translate?hl=es&sl=en&tl=es&u=http://www.your domain.com/<?php the_permalink() ?>">Spanish</a><br>
    <a href="http://translate.google.com/translate?hl=tr&sl=en&tl=tr&u=http://www.your domain.com/<?php the_permalink() ?>">Turkish</a>
    ...<br />

    میتونید در single.php یا sidebar استفاده کنید و سایر زبانها رو هم همینطور اضافه کنید

    مرسی من دنبال همین کد دستیش بودم - ولی چرا کار نمیده؟

  • alighatta

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۳
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۰ بهمن ۱۳۸۸ - ۲۲:۰۸

    کد <?php the_permalink() ?> رو دقیقا در مرورگر همینطور میاره و کار نمیده!!!!!!!

  • hormozgan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ آذر ۱۳۸۹ - ۰۰:۰۳

    این خیلی کارش جالبه.فارسی هم ساپورت میکنه.هر پست رو بصورت مجزا میتونه ترجمه کنه و آژاکس هم هست. ~O)

    http://wordpress.org/extend/plugins/google-ajax-translation/
    من این پلاگین را نصب کردم دو مشکل دارم
    1- مدیریت چپ چین شده
    2- در قسمت تنظیمات وقتی فعال میکنم هست ولی نه ابزارکی داره و نه میدانم چطوری بذارم توی سایتم تا کاربرا ازش استفاده کنند
    دوستانی که بلدند بصورت ساده راهنمائی کنند خیلی ممنون میشم

  • hormozgan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ آذر ۱۳۸۹ - ۱۶:۱۶

    hormozgan گفت:

    من مشکل دومم حل شد برای اطلاع دوستانی که میخوان از این افزونه استفاده کنند عرض میکنم که وقتی در قسمت تنظیمات افزونه رفتید بالای بروز رسانی یک کلید ترجمه وجود داره روش کلیک کنید کلیه تنظیمات فارسی میشه و براحتی میتونین تنظیمات را برای سایتتان انجام بدین
    ولی مشکل اولک گه چپ چین شدن محیط ادمین است همچنان برقراره دوستان متخصص راهنمائی کنند چطوری به حال اولیه برگزده ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • پدرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۰
    تشکر شده: ۱۵۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ آذر ۱۳۸۹ - ۱۹:۰۶

    متونید اصلا بدون افزونه هم بصورت دستی وخیلی راحت این کار رو بکنید

    کافی ادرس سایتتون رو در مترجم سایت گوگل وارد کنین و زبان مورد نظر هم انتخاب و ادرس اون رو ذخیره کنین و برای اون زبان یه عکس پیدا کنین و به همراه کد کاری کنین که وقتی روی عکس مورد نظر کلیک شد به ادرسی که سایت شما ترجمه شده بره ... و کد رو داخل ابزارک متن قرار بدین

    بدون هیچ افزونه و دردسری .....
    اموزش و توضیحات بیشترم اگه خواستین تو اینترنت پوره ... کافیه در گوگل سرچ کنین

    و صلام

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • maxsoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۹ آذر ۱۳۹۰ - ۲۰:۳۱

    m0jtaba گفت:
    جالبه من نسخه فارسیش رو از یک وبلاگ ایرانی وردپرسی نصب کردم الان رو سایتم نصبه میتونی ببینی خیلی هم خوب جواب میده . تست کن .
    http://www.E85.ir/new

    حاجی سایتت که بستس

  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۹ آذر ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۸

    دوست عزیز این تاپیک ماله 2 سال پیشه ...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.