انجمن


نحوه صیحیح نصب Google Analytics  (۱۹ نوشته)

  • alifatehi1

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۰:۵۹

    سلام

    نداشتم اطلاعات هم بد دردی هست.

    مشکل داشتم در افزونه انالیزگر گوگل .

    مارحل نصبم را می گم اگر ایرادی داشت بگید

    1 - دانلود فایل افروز
    http://yoast.com/wordpress/google-analytics/#utm_source=wordpress&utm_medium=plugin&utm_campaign=google-analytics-for-wordpress
    2- ثبت در گوگل و گرفتن کد افزونه انالیزگر
    http://www.google.com/analytics/
    3-آپلود و فعال کردن ان در وردپرس و دادن کد داشته از طرف گوگل به افزونه

    4- شما یک کد دارید نمی دونم باید با این کد چه بکنم کجا Paste کنم یا ویرایش کنم

  • محمود

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۳
    تشکر شده: ۳۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۱:۳۷

    توی قسمتی که از شما کد خواسته این رو وارد کنید
    12345-6
    می تونید به این تصویر نگاه کنید تا بهتر متوجه بشید که جایگاهش کجاست
    http://yaraneamin.org/10_temp/WP/7.gif

  • alifatehi1

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۱:۵۱

    عزیز من هم کد فعالی که گوگل به شما می دهد را وارد افزونه ورد پرس کرده ام اما نمایش ندهد.

  • alifatehi1

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۱:۵۳

    ترجیم دادم مشکل را با مسپول پشتیبانی گوگل مطرح کنم ! بله جواب گرفتم
    مشکل حل شد

  • amir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۷
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ مهر ۱۳۸۹ - ۲۳:۵۰

    سلام به همه مدیران وردپرس فارس
    این موضوع فکر کنم واسه یک سال پیش هست ولی من ترجیح دادم تو هم جا بگم تا یه موضوع دیگه باز کنم
    من گوگل انالیز گر را نصب کردم و تو گوگل هم تو قسمت انالیز ثبت نام کردم یه کد داد گذاشتم تو قالب بعد از افزونه وصل انتخاب کردم اون اکانتی که ساخته بودم و فعال شد
    ولی الان چیزی تو قالب نشون نمیده و این ارور هم تو تنظیمات گوگل انالیزگر اومده
    Fatal error: Call to undefined method WP_Error::get_items() in /home/funcom/public_html/wp-content/plugins/google-analytics-for-wordpress/yst_plugin_tools.php on line 196
    بعد یه سوال دیگه هم داشتم که باید تو تنظیماتش تغییرات بدم یا همین جوری که هست بمونه ؟ چیزی نباید فعال یا غیر فعال بشه؟
    منتظرتون هستم

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ مهر ۱۳۸۹ - ۱۱:۵۰

    کلا بهترین روش قرار دادن کد اسکریپت توی فوتر قالب هستش
    موفق باشید

  • amir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۷
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ مهر ۱۳۸۹ - ۰۳:۲۷

    خوب منم کد را تو فوتر گذاشتم
    ولی چیزی نمیاد

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ مهر ۱۳۸۹ - ۰۷:۱۵

    چیزی قرار نیست بیاد دوست عزیز
    اون کد پشت پرده کار خودش رو میکنه
    اگه شب به شب به سرویس آنالیتیک گوگل سر بزنید می تونید آمار رو اونجا ببینید و این یکی از مزیت های این سرویس هستش

  • بهروز ازند

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۹
    تشکر شده: ۷۹۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ مهر ۱۳۸۹ - ۱۱:۵۱

    نبابا این پشت پرده ای که ازش صحبت کردی چی بود!
    کد گوگل فقط تو یه اسکریپت قرار داره و بدون اسکریپت کار نمی کنه و توسط خود افزونه Google Analytics for WordPress به تم اضافه میشه اگه نشه مشکلی وجود داره و خبری از آمار صحیح نیست
    توجه داشته باشید که از گذاشتن کد دستی خودداری کنید و فقط ID گوگل رو به افزونه بدید و تنظیمات لازم رو انجام بدید خود افزونه براساس تنظیمات شما کد میسازد و در هدر یا فوتر قرار می دهد
    بهترین جا برای بدست آوردن آمار دقیق صرف نظر از کاهش سرعت جزئی هدر سایت است برای دیدن کد تولید شده توسط این افزونه به هدر این صفحه توجه کنید

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ مهر ۱۳۸۹ - ۱۷:۰۳

    از نظر سئو بهتره کد توی فوتر قرار بگیره
    یه موقع ارتباط با گوگل قطع میشه اگه کد توی هدر باشه سایت دیگه بالا نمیاد !
    بهترین روش هم همون کپی کد اسکریپت هستش
    من روی 50 تا سایت تست کردم و آمار همشون هم دقیقه.
    عزیز جان همه سایت ها که وردپرس نیستن این پلاگین رو داشته باشن
    گوگل خوش کد رو میده تا کپی کنی بعد شما می گی پلاگین بهتره ؟!

  • بهروز ازند

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۹
    تشکر شده: ۷۹۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ مهر ۱۳۸۹ - ۲۱:۲۳

    1-فکر کنم اینجا انجمن وردپرسه نه همه سایتا تامن راجع به بقیه سایتا نظر بدم
    2-سوال این پست راجع به افزونه Google Analytics است و نه راجع به خوده Google Analytics
    پس یک بار دیگه مطالب من رو مطالعه و بعد اعتراض کنید
    پلاگین بهتره چون آمار خود ادمین رو نمیشمره در ضمن تنظیماتی داره که می تونی بفهمی آمارت تو هر دسته تو هر تگ بازدی های هر سطح دسترسی و ...... چقدره شما خودتون می تونید با این تفکیک آمار با کد ساده گوگل بگیرید؟

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ مهر ۱۳۸۹ - ۲۱:۵۲

    دوست عزیز
    اولا موضوع در مورد گوگل آنالیتیک هستش نه پلاگین اون و طریقه استفاده از اون در سایت
    دوما وقتی شما میگی که

    کد گوگل فقط تو یه اسکریپت قرار داره و بدون اسکریپت کار نمی کنه و توسط خود افزونه Google Analytics for WordPress به تم اضافه میشه

    یعنی چی ؟ یعنی این که این کد بدون افزونه کار نمیکنه که البته میکنه.

    سوما وقتی شما کد رو گذاشتی توی قالبت انالیتیک چطوری بازدید های ادمین وردپرس رو می شمره این رو میشه توضیح بدید ؟
    تمامی این آمار و این که کدوم صفحه و کدوم تگ و کدوم پست و کدوم کلمه کلیدی و غیره همه تو خود گوگل ثبت میشه و اون افزونه هم این آمار رو از گوگل میکشه بیرون

    موفق باشید

  • بهروز ازند

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۹
    تشکر شده: ۷۹۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ مهر ۱۳۸۹ - ۲۲:۰۷

    نه بابا سوتفاهم پش اومده منظور من این نبود که کد گوگل مشکل داره نه عزیز من
    منظور من اینه که افزونه می تونه اون کد را (اسکریپت) خودش تو تم بزاره
    راجع به قابلیتهایی که نام بردم اغراق نکردم افزونه ای که می گم رو امتحان کن
    Google Analytics for WordPress
    بعد برو تو بخش تنظیمات ادونس افزونه اون رو تنظیم کن تا سطح دسترسی 8 به بالا یا ادمین رو جدا بشمره یا اصلا نشمره و.....حتی آمار دانلودت رو هم می تونی بگیری
    اگه می خوای اثرش رو آمار آنالیتیکس گوگل ببینی برو به بخش ویزیتورز Custom Variables میبینی که چطور بر اساس کتگوری ، نویسنده ، نوع مطلب ، نوع اعضا آمارت رو تفکیک میکنه

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ مهر ۱۳۸۹ - ۲۲:۳۰

    خوب دیگه عزیز جان
    این افزونه که افزونه آمار گیر نیست ! فقط کد رو میزاره تو قالب و آمار رو از گوگل میگیره
    خوب چه کاریه تو خود گوگل آمار رو میبینیم !

  • بهروز ازند

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۹
    تشکر شده: ۷۹۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ مهر ۱۳۸۹ - ۲۲:۵۵

    ای بابا چرا اینقدر منو اذیت می کنی این یه افزونه آمارگیر نیست فقط کمک می کنه تا شما آمار حرفه ای تری رو تو گوگل انالیتیکس ببینی (تاکید می کنم تو آنالیتیکس ببینی) بدون افزونه که نمیشه اون ویژگی هایی که نام بردم رو بدست بیاری که
    برو تو این صفحه و ببین کد رو این افزونه چه شکلی می کنه این شیوه رو گوگل معرفی کرده و دوستان توسعه دهنده ی این افزونه اون رو برای ما به شکل پلاگین در آوردن دیگه

  • Farsweb

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۹
    تشکر شده: ۱۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ مهر ۱۳۸۹ - ۱۲:۱۵

    دوست گرامی شما کافی فقط کد آنالیز گوگل رو بین تگ هد ، در فایل header.php تم خودتون قرار بدید ، افزونه نمی خواد از کاه کوه نسازید .
    <head>

    کد آنالیز گوگل

    </head>

  • sadra777

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۸
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۸ دی ۱۳۹۰ - ۰۸:۴۳

    من همیشه گفتم، بهترین و استانداردترین ابزارهای و پلاگینها برای یک موضوع.ابزارهای هستند که توسط نهاد و مرکز پشتیبانی همون موضوع پیشنهاد میشن. درمورد گوگل آلیز هم این افزونه که آدرسش رو در زیر گذاشتم توسط خود گوگل آنالیز پیشنهاد شده
    http://www.google.com/analytics/apps/about?app_id=76001

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۸ دی ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۹

    sadra777 گفت:
    من همیشه گفتم، بهترین و استانداردترین ابزارهای و پلاگینها برای یک موضوع.ابزارهای هستند که توسط نهاد و مرکز پشتیبانی همون موضوع پیشنهاد میشن. درمورد گوگل آلیز هم این افزونه که آدرسش رو در زیر گذاشتم توسط خود گوگل آنالیز پیشنهاد شده
    http://www.google.com/analytics/apps/about?app_id=76001

    این تاپیک مربوط به یک سال پیش بوده
    صد در صد تا الان مورد کاربران باهاش حل شده
    لطفا قبل از آپ کردن مجدد یک تاپیک قدیمی به تاریخ شروعش توجه کنید

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۸ دی ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۲

    این چه کاریه جدیدا مد شده تاپیکهای قدیمی رو بالا میارن؟
    اگر تاپیک خاک خورده و جواب بی اساس باشه فرد خاطی اخطار میگیره و پستهاش حذف میشه.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها