انجمن


آموزش نصب wp-pagenavi  (۲۷ نوشته)

  • محمود

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۳
    تشکر شده: ۳۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۲:۰۶

    ۱ـ ابتدا به مسیر زیر رفته و فایل فوتر قالب خود را باز کنید:
    wp-content/themes/<YOUR THEME NAME>/footer.php
    ۲ـ بعدا دستور زیر را در هر کجا که دوست داشتید Paste کنید:
    <?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?>
    3- وارد بخش زیر در مدیریت وردپرس خود شوید:
    WP-Admin -> Settings -> PageNavi
    4_روبروی دستور Always Show Page Navigation گزینه yes را انتخاب کنید.
    نصب و راه اندازی با موفقیت انجام شد. تبریک می گم
    *_در صورتی که خواستید که تنظیمات این برنامه رو از طریق css انجام بدید به آدرس زیر برید:
    /wp-content/plugins/wp-pagenavi/pagenavi-css.css
    من سایت خودم رو در که حال ساختش هستم و از همین افزونه هم استفاده کردم
    نمونه :
    http://blog.yaraneamin.org

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    winsent - ثاني عشر - Zirmizi - Germanizer - امین زمانی
  • mummified

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۹
    تشکر شده: ۸۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۱:۱۷

    مسی رفیق. ولی علامت سوال بالا رو بردار.
    چون فکر کردم پرسشی مطرح شده.
    ارادتمند @},-

  • mamadosein

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۰۵

    سلام
    اگه بپرسم این چیه میگید اسپم زدی
    ولی اروین عزیز یه توضیح در مورد کاربردش میدادی حداقل
    ممنون

  • mummified

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۹
    تشکر شده: ۸۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۰۲

    mamadosein گفت:
    سلام
    اگه بپرسم این چیه میگید اسپم زدی
    ولی اروین عزیز یه توضیح در مورد کاربردش میدادی حداقل
    ممنون

    دوست عزیز این یکی از افزونه های لازم برای اکثر سایت هاست.
    برای صفحه بندی مطالب بکار میره.
    در پائین سایت شما یه سری اعداد و شماره صفحه از مطالبتون رو قرار میده.
    چندتا تم پیشفرض هم برای اینکار داره که بسته به رنگبندی سایتتون میتونید ازشون استفاده کنید.
    نمونه اش رو در این سایت ها ببینید:

    http://www.118clip.com
    http://www.blog.ira.ir

    شاد باشید و شادیهایتان را با دیگران تقسیم کنید (از شعار های زیبای سزار) @},-

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    tayebi - vistaix
  • MSR

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۵۸

    سلام
    ممنون که توضیح دادید.
    یک سوال به چه صورت باید این اعداد را در وسط قرار دهیم؟؟؟ 8-| :))
    هر کاری کردم نشد. *-:) *-:)

  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۱۸

    MSR من هم هر کاری کردم نشد . اینجا رو ببین :
    http://forum.wp-persian.com/topic/4963?replies=15

  • محمود

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۳
    تشکر شده: ۳۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۰:۴۵

    یک سوال به چه صورت باید این اعداد را در وسط قرار دهیم؟؟؟ 8-| :))
    هر کاری کردم نشد. *-:) *-:)

    این یه نمونه از کدهای فوتر هستش.
    البته نه به این معنا که تمام قالبهای وردپرس این شکلیه ها . نه اصلا . فقط به صورت نمونه ازش الگوبرداری کن تا جایگاه دستور رو متوجه بشی.

    <div id="footer">
    
      <ul>
    	<div align="center">
               <?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?>  
    
    	<table cellpadding="0" cellspacing="0" width="892" height="80">
    		<!-- MSTableType="layout" -->
    		<tr>
    		  <td width="900" height="0" align="center" valign="top">
    
    </td>
    		</tr>
    	</table>
    
    </div></ul>
    
    </div>
  • MSR

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۰:۵۹

    یا نمی شود یا من بلد نیستم یا ... :(( :(( :((
    این هم کد صفحه من:

    <?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?>
    <br class="clear" />
    </div>
    <div id="out-foot">
    <div id="footer">
      <hr />
      <p>
      <strong>
        <?php bloginfo('name');?>
        </strong>
    	&copy; 2008- <?php echo date('Y'); ?>  </p>
      <br class="clear" />
    </div>
    </div>
    <?php wp_footer(); ?>
    <!-- Begin WebGozar.com Counter code -->
    <script type="text/javascript" language="javascript" src="http://www.webgozar.ir/c.aspx?Code=1360282&t=counter" ></script>
    <noscript><a href="http://www.webgozar.com/counter/stats.aspx?code=1360282" target="_blank">آمار</a></noscript>
    <!-- End WebGozar.com Counter code --><a href='http://host-tracker.com/' onMouseOver='this.href="http://host-tracker.com/website-monitoring-statistics/3102783/ff/";'><img
    width=80 height=15 border=0 alt='server monitor'
    src="http://ext.host-tracker.com/uptime-img/?s=15&t=3102783&m=0.59&p=Total&src=ff"></a><noscript><a href='http://host-tracker.com/' >site uptime</a></noscript>
    </body>
    </html>
  • محمود

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۳
    تشکر شده: ۳۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۱:۵۱

    این رو تست بفرمایید:

    <div align="center"><?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?>
      <div id="out-foot">
        <div id="footer">
          <p> <strong>
            <?php bloginfo('name');?>
          </strong> &copy; 2008- <?php echo date('Y'); ?></p>
          <br class="clear" />
        </div>
      </div>
      <?php wp_footer(); ?>
      <!-- Begin WebGozar.com Counter code -->
      <script type="text/javascript" language="JavaScript" src="http://www.webgozar.ir/c.aspx?Code=1360282&amp;t=counter" ></script>
      <noscript>
      <a href="http://www.webgozar.com/counter/stats.aspx?code=1360282" target="_blank">آمار</a>
      </noscript>
      <!-- End WebGozar.com Counter code -->
      <a href='http://host-tracker.com/' onmouseover='this.href=&quot;http://host-tracker.com/website-monitoring-statistics/3102783/ff/&quot;;'><img
    width="80" height="15" border="0" alt='server monitor'
    src="http://ext.host-tracker.com/uptime-img/?s=15&amp;t=3102783&amp;m=0.59&amp;p=Total&amp;src=ff" /></a>
      <noscript>
      <a href='http://host-tracker.com/' >site uptime</a>
      </noscript>
    </div>
  • MSR

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۳۳

    سلام
    ممنون ولی نشد. ~X( 8-|
    این ادرس ان سایت است :
    http://behdam.com/

  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۰۲

    دوست عزیز سایتتون با FF کاملاً مشکل داره . اصلا صفحه بندی رفته توی یه بلوک دیگه ;-)

  • محمود

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۳
    تشکر شده: ۳۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۱۴

    سلام
    ممنون ولی نشد. ~X( 8-|
    این ادرس ان سایت است :
    http://behdam.com/

    دوست عزیز اول از همه سعی کنید وقتی که کدی رو برای بررسی در انجمن قرار می دید نام سایت مربوط به اون رو هم درج کنید
    اون کدهایی رو که در بالا دستورش رو نوشته بودم (به خاطر اینکه نام سایت رو ننوشته بودید بنده اشتباها فکر کردم که مربوط به Mr-vAhiD-DI هستش.
    سایت شما رو دیدم . حتما قالب سایت خود رو عوض کنید.
    http://themes.wp-persian.com/
    و مطلب بعدی اینکه اگر خواستید از طرح لوگویی که در این قالب استفاده کردید مجددا در قالب جدید خودتون استفاده کنید به دلیل دو رنگ بودن لوگو سعی کنید که از پسوند GIF استفاده کنید.
    حجم عکس شما 182kb بوده ولی بنده همون رو به عنوان تست با همون کیفیت در 7 کیلیوبایت برای شما آپلود کردم.

    http://yaraneamin.org/10_temp/WP/behdam.com.gif
    یعنی عکس بالا 26 برابر زودتر از عکس خود شما لود می شه ;-)

  • MSR

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۰:۰۳

    سلام
    من این پوسته را از همین ادرس دانلود کرده ام.
    http://themes.wp-persian.com/ayumi/

    اگر پوسته مشکل داره یک پوسته به من معرفی کنید که از ان استفاده کنم :D. من هر چی پوسته انتخاب کردم مشکل داشت ~X(.
    پوسته می خواهم این ویژگی ها را داشته باشد:
    1. در بالای سایت بتوانم یک عکس قرار دهم.(همان عکسی که دیدید را به جای اسم سایت قرار دهم.)
    2. رنگ پوسته روشن باشد. (بهتره سبز خوش رنگ باشد.) :-?
    4. یک ستون در سمت راست داشته باشد. ( عرض ان کم باشد)
    5. عرض قسمت پست ها زیاد باشد.
    6. نمی خواهم در سایت تبلیغ بگذارم . پس نمی خواهم قسمت تبلیغات داشته باشد.

  • کوچی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۹
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۲ آبان ۱۳۸۸ - ۲۳:۳۵

    دوستان من این افزونه را نصب کردم قبلا خوب کار می کرد اما امروز تست کردم بعد از یکی دوصحفه دوباره به صحفه اول بر میگرده!
    نمیدانم علتش چیست؟
    آیا علتش بروز رسانی نسخه جدید نیست؟

  • miladbr

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ مهر ۱۳۸۹ - ۱۱:۱۸

    سلام.بعد 10 ماه من اين تاپيك رو بالا اوردم چون به مشكل خوردم !
    من اين افزونه رو طبق آموزش نصب كردم اما صفحه 1 با 2 هيچ فرقي نداره.من 10 تا مطلب دارم اما تو هر دو تا 8 تا شبيه رو نشون ميده

    http://www.uhsbi.com/

  • roohollahdamghani

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۴ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۳۳

    صفحات رامی زنم همش صفه اول میاد ولی صفحات بعدی مثلاروی صفحه دو می زنم بازم صفحه اول میاد.
    چه کارکنم

  • Esi_n2002

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۰۳

    صفحه بندی سایت من اصلاً کار نمیکنه .... یعنی تو تنظیمات زدم 5 تا مطلب و لی همه مطلب ها رو نشون میده !!!
    http://www.athletic-zn.ir/

    کمک تو رو خدا

  • hamoon

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲ دی ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۹

    سلام
    من همیشه از opera استفاده می کنم اما امروز که با فایرفاکس و IE توجه کردم دیدم pagenavi صفحاتش به هم میریزه. در صورتی که توی opera هیچ مشکلی نشون داده نمیشه. منظورم فقط شکل نمایش شماره صفحاته. توی عکس می تونین ببینین مشکل چیه.

    http://www.graphiran.com/wp-content/uploads/2011/12/pagenavi.jpg

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳ دی ۱۳۹۰ - ۰۹:۳۰

    خب شما استایل نمایش پلاگین رو تغییر بدین

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    downloadfa
  • hamoon

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳ دی ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۷

    NESTED گفت:
    خب شما استایل نمایش پلاگین رو تغییر بدین

    منظور شما از استایل ، قالب شماره صفحاته؟ من که نمی تونم شماره صفحاتم رو به شکل drop down نشون بدم. معمولش اینه که به این شکل نمایش داده بشه. اما اینکه چرا تو اون 2 تا مرورگر که بیشتر کاربرها هم ازونا استفاده می کنن ، ترتیب صفحات عوض میشه رو نمی دونم. اگر شما منظور دیگه ای از استایل دارین ممنون میشم دقیق توضیح بدین.

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳ دی ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۸

    ساختار گرافیک بیس مرورگر اپرا متفاوت هست
    خب اگه در دیگر مرورگرها موردی ندارین کاریش نداشته باشین من که موردی توی اون ندیدم
    اگر موردی باز توی پلاگین بود بگین تا بهتون یک استایل دیگه بدم و پلاگین از اون استایل نمایش داده بشه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    downloadfa
  • hamoon

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۴ دی ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۰

    NESTED گفت:
    ساختار گرافیک بیس مرورگر اپرا متفاوت هست
    خب اگه در دیگر مرورگرها موردی ندارین کاریش نداشته باشین من که موردی توی اون ندیدم
    اگر موردی باز توی پلاگین بود بگین تا بهتون یک استایل دیگه بدم و پلاگین از اون استایل نمایش داده بشه

    تموم مشکل ابنه که اپرا درست نشون میده اما فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر نه. توی عکس کاملا معلومه مشکل چیه.اگر استایلی وجود داره که این مشکل رو حل کنه ممنون میشم بهم بدین

  • neginiran

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۶

    ایشون در قسمت بالا نوشتند باید رفت به قسمت footer
    wp-content/themes/<YOUR THEME NAME>/footer.php
    footer جای خوبی نیست بلکه باید اونو در قسمت index.php archive.php گذاشت منظورم کد هست
    به سایت من توجه کنید
    بعضی ها می خواهند اونو بیارن وسط ، نیازی نیست چون بعد از مدتی که صفحات زیاد می شوند بهتر است ازهمون سمت راست شروع شوند

  • amir_wxw

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۹:۰۵

    با يان روش و اين افزونه فقط صفحه اصلي سايت من شماره دار شد و وقتي روي يكي از دسته بندي ها كليد ميكنم به جاي شماره دار كردن صفحات گزينه مطالب گذشته مياد ولي صفحه اصلي شماره دار هست
    مشكل از كجاست

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۳:۲۷

    amir_wxw گفت:
    با يان روش و اين افزونه فقط صفحه اصلي سايت من شماره دار شد و وقتي روي يكي از دسته بندي ها كليد ميكنم به جاي شماره دار كردن صفحات گزينه مطالب گذشته مياد ولي صفحه اصلي شماره دار هست
    مشكل از كجاست

    خب تابع پلاگین رو در فایل آرشیو نیز در مکان مربوطه درج کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amir_wxw
  • zakaria

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    # نوشته شده: ۴ سال پیش
    ۲۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۳

    سلام سایت من جدیدا یک مشکل پیدا کرده و بعضی حروف علامت سوال است لطفا ببینید.کسی می دونه مشکل از کجاست
    مجله فان سی

  • فروشگاه 4شما

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۴ سال پیش
    ۲۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۴

    zakaria گفت:
    سلام سایت من جدیدا یک مشکل پیدا کرده و بعضی حروف علامت سوال است لطفا ببینید.کسی می دونه مشکل از کجاست
    مجله فان سی

    درود . این میتونه کمک کنه
    http://pd1.ir/PUg

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها