انجمن


مشكلات كلي در وردپرس  (۲۶ نوشته)

  • takmobile

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۳:۰۷

    با سلام,

    دوستان من به تازگي از نيوك مشهد تيم به وردپرس اومدم اميدوارم كه پشيمون نشم :D

    تقريبا هيچي از وردپرس نميدونم همين اول كار چندين سوال برام پيش اومده اگه ميشه كمكم كنيد.

    1- آرشيو موضوعي رو ساختم چطوري ميتونم آرشيو موضوعيمو مثله فارسي موبايل درست كنم.

    2- آمارگير گذاشتم اما خيلي دقيق نيست خودم 10 بار امرو باز كردم سايتو مينويسه آمار 60 در ضمن بيشترين آنلانشو نوشته بود 86 و آمار كل 60 :)) آيا آمار گير بهتري نيست و ساختار و نحوه محاسبه آمار همين كه تو سايتم گذاشتم چيه؟ امارگير fast استفاده كردم.

    3- كلمات كليدي سايتو بايد از كجا تعريف كني؟

    4- پايين پست ها تو صفحه اصلي دريگر صفحات سايت نيست چطوري بايد فعالش كنم؟

    فعلا همين 4 تا حل بشه عاليه بقيشون بعدا :D

    ممنونم

  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۵ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۳:۲۲

    نه . مطمئن باش پشیمون نمیشی
    takmobile آمارگیر مشکل من هم هست من هم وبگذر آمارمو میزد 150 وردپرس میزد 50 . آمارگیر کلاً مشکل داره . همشون مشکل داره . من فقط موندم http://mobfa.org آمارگیرش چیه . چون این خیلی آمارگیرش دقیقه :?
    آرشیو موضوعی هم کاری نداره که . یه موضوع بساز بقیه رو بنداز زیرش . من هم مقل خودت 1 ماهه با وردپرس کار میکنم .
    این سایتمه http://www.learn3nter.com

    در ضمن http://forum.wp-persian.com/topic/4963?replies=16
    http://forum.wp-persian.com/topic/4926?replies=6
    اینا رو هم بخون . بدردت میخوره ...

    پیروز باشید @},-

  • takmobile

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۹:۰۹

    دوستان قرار شد کمکم کنید من هنوز جواب هیچ کدوم از سوالاتمو نگرفتم :((

  • eyran

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۱۱

    takmobile جان از اینکه به ورد پرس اومدی خوشحال باش. پشیمون نمی شه....

    1. در مورد موضوعات خیلی راحته شما یک موضوع مثلا موبایل را اضافه کن و بعدش مثلا زیر شاخه تم رو میخوای اضافه کنی یه قسمت هست با عنوان سر آغاز دسته، که باید دسته اصلی مشخصی بشه.... انشالله که متوجه شده باشی (بقیه موارد از جمله بولد بودن متن شاخه اصلی از قالب می باشد.)

    2. در مورد آمار ه مباید بگم که ورد پرس آمار بوتر ها حساب می کنه و شما نباید بگید مثلا ورد پرس 100 تا آمر داده اشتباه است نه ورد پرس آامر دقیقی داره حتی گفتم که ورد بوتر گوگل هم حساب میکنه. ولی جهت اینکه شما خبالتون راحت باشه باید بگم که هزاران افزونه برای این کار وجود داره. جستجو سخت نیست ... بگرد ت وانجمن

    3. کلمات کلیدی...
    باید بگم که اونو باید دستی تو تو کد قالب وارد کنی خوب منظورم همون کی ورد هست که باید به فایل قالب اضافه بشه(اگه نیاز بود بگین بیشتر توضیح بدم)

    4. من که متوجه نشدم منظورت چیه؟

    درهر صورت مو فق و پیروز باشید

  • takmobile

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۵۵

    eyran عزیز از کمکت ممنونم.

    منظورم از سوال چهارم افزونه wp_page_numbers من نصبش کردم تو قالب هم یه تغییراتی دادم تا جایی که بلد بودم اما خوب کار نمیکنه سایتمو ببینید :((

    چطوری باید استایلشو درست کنم.

    خودتون ببینید منظورمو متوجه میشین.

    http://www.takmobile.info

  • takmobile

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۰۱

    آقا ممنون ميشم يكي در مورد كلمات كليد و محل قرار گيري د قالب و .. به صورت كامل برام توضيح بده !

  • takmobile

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۰:۴۰

    کسی نبود به من کمک کنه؟ سوالم خیلی سخته یا پشتیبانی خیلی ضعیفه یا ...؟

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۳:۴۸

    سلام دوست عزیز ...

    کمی جستجو می کردید به نتیجه می رسیدید .

    شما می توانید از افزونه All in One SEO استفاده کنید .

    لینک دانلود :
    http://wordpress.org/extend/plugins/all-in-one-seo-pack/

    شادی از آن لحظه های شما . @},- ~O)

  • takmobile

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۸:۳۱

    از لطفت ممنونم اما خيلي از تنظيماشو نميدونم براي چي هستش اگه ممكنه يه توضيحي در مورد گزينه هاي بدين.

  • MJameS

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۹:۵۶

    takmobile گفت:
    آقا ممنون ميشم يكي در مورد كلمات كليد و محل قرار گيري د قالب و .. به صورت كامل برام توضيح بده !

    توی فکر کنم توی فایل header.php باید متا تگ ها رو براش تعریف کنی
    اینجوری

    <meta name="keywords" content="عكس،شطرنج،بوشهر،آموزشگاه انديشه،شطرنج بوشهر،دانلود،بازي آنلاين،ريتينگ" />
    <meta name="generator" content="WordPress <?php bloginfo('version'); ?>" /> <!-- leave this for stats -->
  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۰:۱۷

    سلام دوست من ... ;-]
    این افزونه کلیه نیازهای شما برای تعریف کلمات کلیدی و توضیح هات کوتاه سایت و خیلی چیزهای دیگر را برای سایت شما فراهم میکنه .
    خیلی ساده است
    در قسمت Home Title عنوان سایت .
    در قسمت Home Description توضیحات مختصر در مورد سایت .
    درقسمت Home Keywords کلمات کلیدی خود را قرار دهید .

    تمام نیازهای شما را بدون اضافه و یا کم کردن کدی به سایت برطرف میکنه.
    شاد باشید. @},- ~O)

  • takmobile

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱ شهریور ۱۳۸۸ - ۱۸:۵۳

    3zar از راهنماییت ممنونم,

    سوال بعدي من در مورد قالبه با توجه با اينكه قالب منم هم طرح قالب فارسي موبايل يا موب 4 يو هستش اما سايت من تقريبا 2 برابر دير تر از سايت فارسي موبايل لود ميشه !

    لطفا دليل اصلي اين مشكل و راه بر طرف كردنشو بهم بگيد لود شدن سريع تو سايت موبايل خيلي تاثير گذاره .

    http://www.takmobile.info

    http://www.far30mobile.com

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱ شهریور ۱۳۸۸ - ۲۱:۵۸

    خیلی چیزا میتونه باشه و راه های مختلفی برای برطرف کردن اون وجود داره یک سرچ بکنید موضوعات مرتبط با این زیاد است .

    شاد باشید . @},- ~O)

  • takmobile

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱ شهریور ۱۳۸۸ - ۲۲:۵۵

    آقا خيلي گشتم ولي بجز يه مطلب چيزي پيدا نكردم اونم يه افزونه با اسمه wp-cache بود ممنون ميشم يا لينك بدين يا همينجا راهنمايي كنيد.

  • takmobile

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱ شهریور ۱۳۸۸ - ۲۲:۵۹

    در ضمن این افزونه رو هم نصب کردم این ارور رو داد اینم راهنمایی کنید لطفا :D

    Main optionsadvanced-cache.php link does not exist
    Create it by executing:
    ln -s /home/takmobi2/public_html/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase1.php /home/takmobi2/public_html/wp-content/advanced-cache.php
    in your server
    
    Cannot continue... fix previous problems and retry
  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ شهریور ۱۳۸۸ - ۰۵:۰۸

    شما باید نوشته که به صورت مجازی ذخیره خودکار در دیتابیس شده اند و همچنین از برنامه های کش کننده استفده کنید .

    لینک برنامه ها :

    از افزونه wp cache استفاده کنید.

    افزونه GD Press Tools
    با استفاده از این افزونه شما می تونید مدیریت بیشتری روی عملکرد کلی وردپرس داشته باشید. از موارد امنیتی گرفته تا بهینه سازی سرعت سایت. این افزونه ویژگی های تکمیلی زیر رو ارائه می کنه:
    - بهینه سازی دیتابیس سایت
    - بهره گیری از Cron Job
    - تنظیم برخی از ویژگی های سرور و مدیریت حافظه
    - ارائه امار تفصیلی از سرور و سایت
    - پالایش و حذف و ویرایش مطالب با بهره گیری از ابزارهای مناسب
    - سلب برخی از اختیارات در شرایطی خاص از کاربران سایت
    - فعال کردن و غیر فعال کردن ویژگی خودکار بروز رسانی هسته وردپرس و پلاگین ها
    و...
    برای استفاده از زبان فارسی هم کافی هست که فایل های درون بسته زبان رو در پوشه languages افزونه قرار بدید.
    دانلود افزونه از سایت وردپرس
    دانلود بسته زبان فارسی - سرور یک
    دانلود بسته زبان فارسی - سرور دو

    شاد باشید . @},- ~O)

  • takmobile

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ شهریور ۱۳۸۸ - ۰۹:۱۹

    ازراهنماييتون ممنونم,

    اما با نصب اين افزونه مشكلات حل ميشه ؟ يعني افزونه رو كه نصب كنم ديگه نيازي نيست من كار ديگه ايي بكنم ؟

    منظورم تنظيماتي چيزيه

    اگه تنظيماتي نياز داره لطفا بگيد.

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ شهریور ۱۳۸۸ - ۰۹:۴۲

    هر پلاگینی تنظیمات خاص و مدیریتی خاص خودش رو البته فقط در gd تنظیمات و مدیریت بیشتری دارید .

    توصیه من به شما اینه که رو لوکال هاست تست کنید بعد به روی سایت خود اعمال نمائید .

    شاد باشید . @},- ~O)

  • takmobile

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ شهریور ۱۳۸۸ - ۱۳:۲۵

    من ‍لاگین رو رو سایتم نصب کردم.

    حالا فقط میگم باید چطوری تنظیمش کنم که تو سرعت لود سایتم تاثیرشو بزاره.

    ببخشید که خیلی می‍رسم. :D

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ شهریور ۱۳۸۸ - ۱۳:۳۱

    گفتم رو لوکال (کامپیوتر خونتون !!! :D ) تست کن .
    --------------------------------------/
    پ ن : شما یکم با هاش ور برید ببینید چی میگه . :P

  • takmobile

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ شهریور ۱۳۸۸ - ۱۸:۳۶

    آقا داري ميپيچوني ها :D من وقتي يه سوال ميپرسم يعني 100% با اون سوالم ور رفتم و به نتيجه نرسيدم كه اينجا مطرح كردم.

    ازت ممنون ميشم دقيقا بگي بايد چيكار كنم كه سرعت لود سايتم بره بالا. @},-

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ شهریور ۱۳۸۸ - ۱۸:۴۵

    منظورت از پیچوندن چیه ؟!!! :P دوست من شرمنده ام من . من فقط میتونم پلاگین بهتون معرفی کنم و توی این 2 3 روزه واقعا سرم شلوغه .
    در اصل چیزایی که باعث کندی سایت است : قالب . هاست . بهینه سازی نگردن دیتابیس . ترافیک زیاد . مطالب زیاد و ...
    که هر کدوم اینا باید یه فیلم آموزشی ساخت .

    باور کنید سرم شلوغه و گه می بینید On هستم تو انجمن دارم دنبال چیزی می گردم و گوشه کنار پاسخ بچه ها رو میدم .
    دوستان راهنمایی لازم رو به دوستمون بکنند . @},-

    شاد باشید. @},- ~O)

  • m-j

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ شهریور ۱۳۸۸ - ۱۸:۵۷

    3zar گفت:
    .
    در اصل چیزایی که باعث کندی سایت است : قالب . هاست . بهینه سازی نگردن دیتابیس . ترافیک زیاد . مطالب زیاد و ...
    که هر کدوم اینا باید یه فیلم آموزشی ساخت .

    خوب دوست عزیز یه سر به سایت این ینده خدا میزدی بعد میگفتی مشکل چیه

    قالبش که همه استفاده میکنند مشکل قالب نیست
    تازه کازه ترافیک چندانی نداره

    مطالبشم زیاد نیست..در نتیجه بر میگرده به هاستش وبهینه سازی نگردن دیتابیس

    که مطمنم از هاستش است

    یه هاست توپ بخری سایتت عین موشک میاد بالا ....

  • takmobile

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ شهریور ۱۳۸۸ - ۱۹:۰۸

    اما من رو این هاست چند تا سایت دیگه هم دارم و با توجه به اینکه اون سایت ها رو با نيوك مديريت مي كنم بازم اونا سريعتر لود ميشن.

    تا اونجايي كه شنيدم وردپرس از نيوك چندين برابر فرض تره :-?

    پس به احتمال زياد مشكل از هاست هم نيست.

    اينم سايتم با نيوك http://www.clipfa.net

  • takmobile

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ شهریور ۱۳۸۸ - ۲۳:۵۰

    دوستان توجه کنید من از طریق سایت زیر سرعت لود وب خودمو مقایسه کردم .

    http://tools.pingdom.com/fpt/

    اینم نتیجش

    http://www.clipfa.net 7s

    http://www.takmobile.info 20s

    جالب اينجاست كه سايت كليپفا رو نيوكه و سايت تك موبايل رو وردپرس و در ضمن هر دو سايت روي يك سرور هستن.

    اگه به سايت بالا بريد و تك موبايل رو بزنيد نتايج جالبي بدست ميارين كه شايد عامل اصلي سنگيني سايتم باشه.

    من اينجا يكم توضيح ميدم ولي اگه خودتون چك كنيد دقيقا ميفهميد.

    سرعت لود http://www.takmobile.info خيلي خوبه در حدود 0.6 ثانيه

    نميدونم چرا ولي سرعت لود takmobile.info خيلي زياده و شده 6 ثانيه

    جالب اينجاست كه عكس هاي كه وجود ندارن زمان زيادي رو براي لود سايت صرف ميكنن.

    مثلا http://takmobile.info/wp-content/themes/taktemp/plus.gif اين عكس تو قالب نيست اما احتمالا توي كد ها استفاده شده باشه براي لود اين تصوير كه توي پوشه تم نيست 7 ثانيه وقت لازمه

    و ...

    به نظرتون با اين وجود مشكل سايت من از چيه ؟

    چرا زمان لود takmobile.info بايد 7 ثانيه باشه؟

    تورو خدا كمكم كنيد

  • takmobile

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ شهریور ۱۳۸۸ - ۲۳:۵۵

    ببخشید که هی پشت سر هم پست میدم .

    اما یه خبر خوب با اضافه کردن تصاویری که توی کدهای قالب به کار رفته بود اما توی پوشه موجود نبود حدود ۸ ثانیه سرعت لود سایت بالا رفت البته هنوزم خیلی خوب نیست و سرعت لود سایتم ۱۳ ثانیست.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.