قسمت آخرین مطالب رو میشه طوری تنظیم کرد که عنوان مطالبی رو نشون بده که تو صفحه ی اول قرار ندارن؟
یعنی اینکه اگه تو صفحه ی اول 5 تا پست هست اون عنوان های از پست 6 به بعد رو نشون بده!
با تشکر
قسمت آخرین مطالب رو میشه طوری تنظیم کرد که عنوان مطالبی رو نشون بده که تو صفحه ی اول قرار ندارن؟
یعنی اینکه اگه تو صفحه ی اول 5 تا پست هست اون عنوان های از پست 6 به بعد رو نشون بده!
با تشکر
شما میتونین از کد زیر استفاده کنین که البته بسته به سلیقهی خودتون میتونین نوع نمایشش رو هم عوض کنین:
<?php
$last_posts_offset = get_settings('posts_per_page');
if ( is_paged() ) {
$last_posts_offset = $last_posts_offset*$paged;
}
$last_posts_query = "numberposts=20&offset=$last_posts_offset";
$posts = get_posts($last_posts_query);
foreach($posts as $post) :
setup_postdata($post);
?>
<a href='<?php the_permalink(); ?>'><?php the_title(); ?></a>
<?php endforeach; ?>
البته این ربطی به اون قسمت آخرین مطالب نداره ولی همونکاری رو که شما میخواین انجام میده٬ اینو باید خودتون بهصورت دستی هرجای پوستهتون که خواستین قرار بدین. (توی وردپرس.کام هم امکان استفادهش نیست)
البته بهجای عدد ۲۰ توی numberposts=20 هر عددی خواستین میتونین قرار بدین، در واقع این تعداد مطالبی رو نشون میده که لیست میشن.
ممنون گناهکار جان . بسیار مفید بود ...
خواهش میکنم :)
مرسی دوست من
در این کد عنوان پست ها پشت سر هم نوشته شده حالا اگه بخوایم هر عنوان در یک خط نوشته بشه باید چکار کنیم مثل قسمت آخرین مطالب؟؟؟
با تشکر
بهتره این کد بصورت لیست بکار بره. اگه اشتباه نکنم کد لیستش اینطوری می شه :
<ul><?php
$last_posts_offset = get_settings('posts_per_page');
if ( is_paged() ) {
$last_posts_offset = $last_posts_offset*$paged;
}
$last_posts_query = "numberposts=20&offset=$last_posts_offset";
$posts = get_posts($last_posts_query);
foreach($posts as $post) :
setup_postdata($post);
?>
<li><a href='<?php the_permalink(); ?>'><?php the_title(); ?></a></li>
<?php endforeach; ?></ul>
عالیه مرسی
دقیقا همون چیزی هست که دنبالش میگشتم!
با سلام
اگر بخواهیم آخرین مطالب یک موضوع نمایش داده بشه چی؟
البته افزونه نمی خواهم
اگر امکان داره کد مربوطه را برام بنویسن
با تشکر
دوستان کد بالا 20 مطلب آخری رو نمایش میده، ولی فکر میکنم منظور نوید این بود که مثلا از 5 به بعد رو نمایش بده.
در واقع دو تا متغییر میخواد اولی اینکه در کل در اون مکان چند تا نوشته نمایش بده و دومی اینکه از مطلب چندم به بعد رو نمایش بده ولی جناب گناهکار فقط یک عدد 20 رو ارائه دادن، میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟ :-?