انجمن


نشان دادن آمار بازدید  (۲۱ نوشته)

  • salarone

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۷
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۹ آبان ۱۳۸۶ - ۱۴:۱۸

    آیا پلاگینی برای نشان دادن آمار در وبلاگ هست
    به این صورت که بازدید های امروز و دیروز و کل و افراد آنلاین رو نشون بده؟

  • Babak

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۹ آبان ۱۳۸۶ - ۱۶:۱۵

    پلاگيني بدين منظور بر مبناي سرويس Google Analytics وجود داره كه ميتونيد از اينجا دانلود كنيد:

    http://wordpress.org/extend/plugins/google-analytics-for-wordpress/

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    IranBano
  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۹ آبان ۱۳۸۶ - ۱۹:۰۹

    پیشنهاد می کنم به آدرس زیر مراجعه کنید. در آدرس زیر می تونید چندین افزونه خوب در این زمینه پیدا کنید ...
    http://wordpress.org/extend/plugins/tags/statistics

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    azad2
  • salarone

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۷
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۹ آبان ۱۳۸۶ - ۱۹:۳۳

    دست شما درد نکنه.
    زیاد ‍‍حرفه ای نمی خوام همین که یه کد بهم بده بزارمش تو صفحه تا اطلاعاتی از بازدید های امروز و دیروز و کل و افراد آنلاین رو بده! اگه بشه دستکاریشم کرد بد نیست ;-)
    شما کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟

  • salarone

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۷
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۸۶ - ۰۲:۵۱

    من افزونه CyStats رو نصب کردم که خیلی عالیه ولی نمی دونم چجوری می تونم ازش تو صفحه اول سایت استفاده کنم تا بازدیدکنندگان ببینن! هرکاری کردم نشد!

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۸۶ - ۰۶:۳۳

    برای نمایش اطلاعات باید تگ مخصوص پوسته رو در پوستتون اضافه کنید. در آدرس زیر آخر صفحه لیست تگ های این افزونه موجوده که می تونید در جای مورد نظر استفاده کنید :
    http://www.cywhale.de/cystats-wordpress-statistik-plugin/cystats-features

  • ساری گلین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۳
    تشکر شده: ۶۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ دی ۱۳۸۷ - ۰۹:۰۰

    این google analyctics معرکه است. من قبلا از statpress استفاده میکردم که حتی اونو کلی دستکاری کرده بودم ولی حالا بعضی نیازهامو جواب نمیده از جمله اینکه مدت زمانی که کاربران در سایت من میگذارند را نمیتوانستم ببینم. حال کد نویسی رو هم نداشتم
    اما دیروز با نصب افزونه google analyctic for wordpress راحت میتونم هم زمان صرف شده در سایت هم تعداد کلیک کاربران روی لینکهای خروجی و کلی آنالیزهای دیگر رو مشاهده کنم
    امیدوارم باعث کند شدن سایت نشه

  • rayangig

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۰ آبان ۱۳۸۹ - ۰۳:۴۴

    salarone گفت:
    من افزونه CyStats رو نصب کردم که خیلی عالیه ولی نمی دونم چجوری می تونم ازش تو صفحه اول سایت استفاده کنم تا بازدیدکنندگان ببینن! هرکاری کردم نشد!

    تعداد مطالب : <?php cystats_countPosts($showmode=true); ?>
    تعداد نظرات : <?php cystats_countComments($showmode=true); ?>
    بازدید امروز : <?php cystats_countHits(today, $showmode=true); ?>
    بازدید دیروز : <?php cystats_countHits(yesterday, $showmode=true); ?>
    بازدید این هفته : <?php cystats_countHits(week, $showmode=true); ?>
    بازدید این ماه : <?php cystats_countHits(month, $showmode=true); ?>
    کل بازدیدها : <?php cystats_countHits(all, $showmode=true); ?>
    خروجی فید امروز : <?php cystats_countFeedreadersToday($showmode=true); ?>
    ورودی گوگل امروز : <?php cystats_getSearchengineRefererCount($showmode=true); ?>
    میانگین ارسال روزانه : <?php cystats_countAvgPostsPerDay($showmode=true); ?>
    میانگین نظرات روزانه : <?php cystats_countAvgCommentsPerDay($showmode=true); ?>
    افراد آنلاین : <?php cystats_countUsersOnline(); ?> نفر
    تبادل لینک با <?php cystats_countLinks($showmode=true); ?> سایت
    تاریخ تاسیس : <?php cystats_firstPost(); ?>
    زمان لود صفحه : <?php timer_stop(1); ?> ثانیه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    azad2 - mohammad_it - Rasivell
  • chemicalquestion

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۴
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ آبان ۱۳۸۹ - ۱۲:۴۰

    rayangig گفت:

    تعداد مطالب : <?php cystats_countPosts($showmode=true); ?>
    تعداد نظرات : <?php cystats_countComments($showmode=true); ?>
    بازدید امروز : <?php cystats_countHits(today, $showmode=true); ?>
    بازدید دیروز : <?php cystats_countHits(yesterday, $showmode=true); ?>
    بازدید این هفته : <?php cystats_countHits(week, $showmode=true); ?>
    بازدید این ماه : <?php cystats_countHits(month, $showmode=true); ?>
    کل بازدیدها : <?php cystats_countHits(all, $showmode=true); ?>
    خروجی فید امروز : <?php cystats_countFeedreadersToday($showmode=true); ?>
    ورودی گوگل امروز : <?php cystats_getSearchengineRefererCount($showmode=true); ?>
    میانگین ارسال روزانه : <?php cystats_countAvgPostsPerDay($showmode=true); ?>
    میانگین نظرات روزانه : <?php cystats_countAvgCommentsPerDay($showmode=true); ?>
    افراد آنلاین : <?php cystats_countUsersOnline(); ?> نفر
    تبادل لینک با <?php cystats_countLinks($showmode=true); ?> سایت
    تاریخ تاسیس : <?php cystats_firstPost(); ?>
    زمان لود صفحه : <?php timer_stop(1); ?> ثانیه

    من کد ها رو در یک (متن یا کد HTML دلخواه ) در ابزارک کپی کردم اما فقط نوشته های فارسی بدون آمار و ارقام نمایش داده شده . البته تو هم تو هم ، هم هستند

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ آبان ۱۳۸۹ - ۱۴:۲۳

    من کد ها رو در یک (متن یا کد HTML دلخواه ) در ابزارک کپی کردم اما فقط نوشته های فارسی بدون آمار و ارقام نمایش داده شده . البته تو هم تو هم ، هم هستند

    اینها رو باید در پوستتون (sidebar.php) قرار دهید.

  • chemicalquestion

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۴
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ آبان ۱۳۸۹ - ۱۸:۰۷

    mostafa1990 گفت:

    اینها رو باید در پوستتون (sidebar.php) قرار دهید.

    ممکنه بگی دقیقا کجای این فایل کپی کنم!

  • نگار موبايل

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۲
    تشکر شده: ۳۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ آبان ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۴

    chemicalquestion گفت:

    ممکنه بگی دقیقا کجای این فایل کپی کنم!

    دوست عزيز بهتره بي خيال اين افزونه بشي(CyStats ) تمامي آمارها رو غير واقعي و كمتر نشون ميده خودم توي سايتم از اين افزونه استفاده ميكنم فقط شيكه همين... بالاخره يه آمارگير دقيق پيدا نشد كه نشد

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ آبان ۱۳۸۹ - ۱۵:۳۹

    ممکنه بگی دقیقا کجای این فایل کپی کنم!

    اگر موفق نشدید محتویات فایل رو اینجا بگذارید.

  • chemicalquestion

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۴
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ آبان ۱۳۸۹ - ۱۵:۴۵

    mostafa1990 گفت:

    اگر موفق نشدید محتویات فایل رو اینجا بگذارید.

    ممنون موفق شدم

  • Rishter

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۸:۱۲

    mostafa1990 گفت:

    اینها رو باید در پوستتون (sidebar.php) قرار دهید.

    با عرض سلام

    نخواستم تاپيك جديد ايجاد كنم گفتم تو همين جا بنويسم آقايون محترم قالب من فايل Sidbar.php رو نداره چيكار بايد بكنم ؟؟؟خيلي هم اين آمار گير رو دوس دارم برام خيلي مهمه ممنون ميشم زود جواب بديد . در ضمن crystate رو كه نصب ميكنم تو مديريت سايت ارور ميده!!!!

    با تشكر فراوان

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۹:۲۷

    Rishter گفت:

    با عرض سلام

    نخواستم تاپيك جديد ايجاد كنم گفتم تو همين جا بنويسم آقايون محترم قالب من فايل Sidbar.php رو نداره چيكار بايد بكنم ؟؟؟خيلي هم اين آمار گير رو دوس دارم برام خيلي مهمه ممنون ميشم زود جواب بديد . در ضمن crystate رو كه نصب ميكنم تو مديريت سايت ارور ميده!!!!

    با تشكر فراوان

    سلام، اگر نداره، درون index.php قرار بدین.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )
  • Rishter

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۷

    ممنون از راهنماييتون اگه ميشه بگيد كجاي Index.php قرار بدم ؟؟؟؟ ميخوام سمت راست باشه.

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۵

    دوست عزیز ! هیچ قالبی با قالب دیگه شباهت نداره که ما بتونیم از حفظ به شما بگیم کجا کد رو بزاری . شما باید خودت محل درستش رو پیدا کنی . جایی که ستون چپ قالبتون تعریف شده یا راست مثلا ، اگه نتونستید محتویات فایل ایندکس رو اینجا کپی کنید تا راهنماییتون بکنیم .

  • Rishter

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۷

    خيلي ببخشيد سوال بي جايي پرسيدم از شما هم ممنون كه گوش زد كرديد . اينم index.php :

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="fa" lang="fa-IR">

    <head>

    <?php load_theme_textdomain('kubrick'); ?>

    <title><?php bloginfo('name'); ?> <?php if ( is_single() ) { ?> » <?php _e('Blog Archive','kubrick'); ?> <?php } ?> <?php wp_title(); ?></title>

    <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo('name'); ?> RSS Feed" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" />

    <link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />

    <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/style.css" type="text/css" media="screen" />

    <meta http-equiv="Content-Language" content="fa" />

    <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/jquery.min.js"></script>

    <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/jquery-custom.js"></script>

    <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/tabs.js"></script>

    <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/clear-input.js"></script>

    <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/jquery.js?ver=1.3.2"></script>

    <?php wp_head(); ?><body>

    <style type="text/css">

    .style1 {

    color: #78A8D7;

    }

    .style2 {

    font-family: Tahoma;

    }

    .style3 {

    font-size: x-small;

    }

    .style4 {

    font-family: Tahoma;

    font-size: x-small;

    font-weight: bold;

    }

    .style5 {

    font-size: x-small;

    font-weight: bold;

    }

    </style>

    </head>

    <body>

    <div id="wrapper">

    <div id="header">

    <h1><span>میهن وی</span></h1>

    </div>

    <div id="menu">

    • ارتباط با ما
    • طراحی سایت
    • تبلیغات در سایت
    • صفحه نخست

    <div id="date">

    MihanV.com{مرجع قالب های وردپرس و دیتالایف}</div>

    </div>

    <div id="main">

    <div id="right-column">

    <div class="right-box">

    <h3>دسته بندی ها</h3>

    <div class="right-box-content">

    <div class="category">

      <?php wp_list_cats(); ?>

    </div>

    </div>

    </div>

    <div class="right-box">

    <h3>بایگانی</h3>

    <div class="right-box-content">

      <?php if (function_exists('wp_get_jarchives')) { ?>

      <?php wp_get_jarchives('type=monthly'); ?>

      <?php } else { ?>

      <?php wp_get_archives('type=monthly'); ?>

      <?php } ?>

    </div>

    </div>

    <div class="right-box">

    <h3>آمار و اطلاعات</h3>

    <div class="right-box-content">

    <fieldset><legend>آمار سایت</legend>

    افراد آنلاین : <?php cystats_countUsersOnline(); ?>

    بازدید امروز: <?php cystats_countVisits(today); ?>

    بازدید دیروز: <?php cystats_countVisits(yesterday); ?>

    ورودي گوگل : <?php cystats_getSearchengineRefererCount($showmode=true);?>

    تعداد مطالب : <?cystats_countPosts($showmode=true); ?>

    تعداد نظرات : <?cystats_countComments($showmode=true); ?>

    ارسال روزانه : <?cystats_countAvgPostsPerDay($showmode=true); ?>

    نظرات روزانه : <?cystats_countAvgCommentsPerDay($showmode=true); ?>

    تبادل لينک با <?cystats_countLinks($showmode=true); ?> سایت

    </fieldset>

    <fieldset><legend>اطلاعات سایت</legend>

    پیج رنک گوگل: چک کنید

    رتبه الکسا در جهان: چک کنید

    رتبه الکسا در ایران :چک کنید

    </fieldset>

    </div>

    </div>

    <div class="right-box">

    <h3>لینک دوستان</h3>

    <div class="right-box-content">

    <p><?php wp_list_bookmarks('title_li='); ?>

     

    </div>

    </div>

    </div>

    <div id="center-column">

    <div class="container">

    <div id='dle-info'></div>

    <div id='dle-content'>

    <?php if (have_posts()) : ?>

    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

    <div class="post">

    <h2>

    "><?php the_title(); ?>

    </h2>

    <div class="post-wrapper">

    <div class="top-meta">

      <li class="category">دسته: <?php the_category(__(', ','kubrick')) ?>

      <li class="hits">تعداد بازدید: <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?>

    </div>

    <div class="post-image">

     <?php the_content(''); ?></div>

    <div class="meta">

      <li class="more">">ادامه مطلب

      <li class="commnet"><?php comments_popup_link(__(' بدون نظر','kubrick'), __('يک نظر','kubrick'), __('% نظر','kubrick')); ?>

      <li class="date"><?php the_time(__('F jS, Y','kubrick')) ?>

      <li class="author">ارسال شده توسط: <?php the_author_link(); ?>

    </div>

    </div>

    </div>

    <?php endwhile; ?>

    <?php else: ?>

    <div class="post">

    <h2>

    ">پ<span class="style7">یدا</span>

    نشد !!</h2>

    <div class="post-wrapper">

    <div class="top-meta">

      <li class="category">دسته: صفحه ی 404

    </div>

    صفحه ی مورد نظر شما وجود ندارد

    <div class="meta" style="text-align: left">

    بازگشت به صفحه ی اصلی</div>

    </div>

    </div>

    <?php endif; ?>

    <div class="navigation" style="width: 508px">

    <?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?></div>

    </div>

    </div>

    </div>

    <div id="left-column">

    <div class="left-block">

    <div class="left-block-content">

    <div class="align-center">

    <form onsubmit="javascript: showBusyLayer()" method="post" action=''>

    <input class="input" type="text" size="38" name="s" value="<?php the_search_query(); ?>" />

    <input class="button" type="submit" value="جستجو" />

    </form>

    </div>

    </div>

    </div>

    <div class="left-box">

    <h3>امکانات کاربری</h3>

    <div class="left-box-content">

    <form method="post" onsubmit="javascript:showBusyLayer()" action='#'>

    <label>نام کاربری:</label><input class="input" type="text" name="uid" value size="22" tabindex="1" aria-required="true" />

    <label>کلمه عبور:</label><input class="input" type="password" name="pass" value size="22" tabindex="2" aria-required="true" />

    <input onclick="submit();" type="submit" class="button" value="ورود" />

    </form>

    <div class="login-form-link">

    <b>

    ثبت نام</b> |

    بازيابی کلمه عبور

    </div>

    </div>

    </div>

    <div class="left-box">

    <h3>برترین مطالب</h3>

    <div class="left-box-content">

    <?php if (function_exists('get_most_viewed')): ?>

      <?php get_most_viewed(); ?>

    <?php endif; ?>

    </div>

    </div>

    <div class="left-box">

    <h3>خوراک سایت</h3>

    <div class="left-box-content" style="text-align: center">

    <img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/feed.png">

    </div>

    </div>

    <div class="left-box">

    <h3>خبرنامه</h3>

    <div class="left-box-content">

    <form action="http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify" method="post" target="popupwindow" onsubmit="window.open('http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=downloadyar', 'popupwindow', 'scrollbars=yes,width=550,height=520');return true">

    <label>جهت عضویت، نشانی ایمیل خود را وارد کنید:</label>

    <input type="text" style="direction: ltr" class="input" value size="38" name="email"/>

    <input type="hidden" value="downloadyar" name="uri"/>

    <input type="hidden" name="loc" value="en_US"/>

    <input type="submit" class="button" value="عضویت" /></form>

    </div>

    </div>

    <div class="left-box">

    <h3>ابر برچسب ها</h3>

    <div class="left-box-content">

    <div class="tag-cloud">

    <?php wp_tag_cloud('smallest=8&largest=8&'); ?></div>

    <label><span class="style1">نمایش تمامی تگ ها

    </span>

    </div>

    </div>

    </div>

    <div class="clear"></div>

    </div>

    <div class="clear"></div>

    </div>

    <div id="footer">

    </div>

    <div id="copyright">

    <div id="mini-logo">

    </div>

    <div id="copyright-content">

    <div class="ltr-text">

    Copyright © 2009-2010

    <span class="style4">MihanV Team</span> -{مرجع قالب دیتالایف و وردپرس}</div>

    تمامی حقوق محفوظ است .</div>

    </div>

    </div>

    <div id="web-service">

    </div>

    </body>

    </html>

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۶

    خوب کدهای نمایش امار توی کدهای بالا موجود هستند .
    در ضمن برای قرار دادن کد ها از دکمه ی code استفاده کنید تا خوانا تر باشن .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa
  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۱:۰۱

    سلام دوست عزیز
    جالبه که حرفهای نامربوط و زشت شما اصلا به این تاپیک هم ربطی نداره. تاپیک ۲ ماه قبل رو آوردین بالا که تربیت خودتونو به نمایش بذارین؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ali224 - Mostafa

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.