آیا امکانش هست یک پست که در قدیم ارسال شده را به عنوان اولین پست در وبلاگ نشون داد ؟
آیا امکانش هست پست جدیدی ارسال کنیم و کاری کنیم که تاریخ قدیم را برای آن نشان دهد و با این کار پست در صفحه اول وبلاگ نشان داده نشود ؟
آیا امکانش هست یک پست که در قدیم ارسال شده را به عنوان اولین پست در وبلاگ نشون داد ؟
آیا امکانش هست پست جدیدی ارسال کنیم و کاری کنیم که تاریخ قدیم را برای آن نشان دهد و با این کار پست در صفحه اول وبلاگ نشان داده نشود ؟
به قسمت ويرايش نوشته مورد نظرتون مراجعه كنيد، در سمت راست صفحه روي Post Timestamp كليك كنيد و تاريخ مورد نظرتون رو انتخاب كنيد و روي Save كليك كنيد.
من امتحان کردم نمیشه
راهی دیگه نیست ؟
اگه وردرس شما نسخه بالایی باشه براحتی میشه این کار رو کرد(۲/۳ به بالا)
در قسمت ویرایش نوشته ها شما می توانید با کلیک روی گزینه ویرایش سریع و انتخاب گزینه make this post sticky می توانید آن را همیشه به عنوان مطلب اول سایت یا وبلاگتان با هر تاریخی نشان دهید.
ما من نسخه فارسي 2.8.2 هست تست كردم نشد
در قسمت ویرایش نوشته ها شما می توانید با کلیک روی گزینه ویرایش سریع و انتخاب گزینه make this post sticky می توانید آن را همیشه به عنوان مطلب اول سایت یا وبلاگتان با هر تاریخی نشان دهید.
make this post sticky دقیقا کجاست؟ :-?
تو قسمتی که زمان و تاریخ پست رو معلوم میکنی مثلا ً میزنی تاریخ قبل تر یا بعد تر، نوع پابلیش رو هم تعیین میکنی که مثلاً پیش نویس باشه یا پست آینده باشه یا عادی باشه یا پست صفحه اصلی که گزینه Front page میشه.
درسته منظورت همون گزینه "سنجاق کردن این نوشته در برگهی نخست" هست؟ :-?