onlineman
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۴
#
نوشته شده: ۱۵ سال پیش
۱۷ مهر ۱۳۸۸ - ۱۹:۳۱
سلام
من در اولین ورود بعد از نصب وردپرس روی هاست گیگفا وارد ادمین شدم و پسوردم رو عوض کردم
ولی در دفعات بعدی که میخوام وارد بشم پسورد جدید کار نمیکنه و پیغام نادرست میده و جالب اینکه پسورد قبلی هم دیگه کار نمیکنه
و از همه بدتر اینکه پسورد جدید رو به ایمیلی که قبلا ثبت کردم و از قسمت "پسوردم را فراموش کردم " وارد می کنم ارسال نمی کنه!؟؟ با این بار سومه که من وردپرس و نصب می کنم و باز دوباهر همه چیو حذق میکنم و از اول شروع به نصب ورد پرس می کنم
خسته شدم بخدا
همیشه بخاطر همین مشکل مجبور به نصب مجدد میشم
راستی هر بار که نصب کردم با یه ایمل نصب کردم یعنی یه بار یاهو و یه بار جیمیل ضمنا نگارش وردپرس من هم 2.8.4
لطفا راهنمـــــــــــــایـــــــی کنید!
بهرنگ
آفلاین
ناظم
تعداد نوشتهها: ۱۳۹۹
#
۱۷ مهر ۱۳۸۸ - ۲۱:۰۰
من پیشنهاد میکنم از افزونه ی Register Plus استفاده کنید. با این افزونه دیگه میتونید خودتون پسووردتون رو تعیین کنید و دیگه از این مشکلات براتون پیش نمیاد.
نکته ی دیگه در مورد مشکل شما اینه که این مشکلات روی هاست های مجانی به وفوور اتفاق میفته.
گناهکار
آفلاین
کلیددار
تعداد نوشتهها: ۳۵۳۵
#
۱۷ مهر ۱۳۸۸ - ۲۱:۲۰
برای درست شدن ایمیلها هم احتمالن با افزونهی wp-smtp کارتون راه بیفته.
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
بهرنگ
EleRam
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۸۵
#
۲۹ مهر ۱۳۸۸ - ۱۰:۴۷
onlineman گفت:
سلام
من در اولین ورود بعد از نصب وردپرس روی هاست گیگفا وارد ادمین شدم و پسوردم رو عوض کردم
ولی در دفعات بعدی که میخوام وارد بشم پسورد جدید کار نمیکنه و پیغام نادرست میده و جالب اینکه پسورد قبلی هم دیگه کار نمیکنه
و از همه بدتر اینکه پسورد جدید رو به ایمیلی که قبلا ثبت کردم و از قسمت "پسوردم را فراموش کردم " وارد می کنم ارسال نمی کنه!؟؟ با این بار سومه که من وردپرس و نصب می کنم و باز دوباهر همه چیو حذق میکنم و از اول شروع به نصب ورد پرس می کنم
خسته شدم بخدا
همیشه بخاطر همین مشکل مجبور به نصب مجدد میشم
راستی هر بار که نصب کردم با یه ایمل نصب کردم یعنی یه بار یاهو و یه بار جیمیل ضمنا نگارش وردپرس من هم 2.8.4
لطفا راهنمـــــــــــــایـــــــی کنید!
از این آموزش استفاده کنید:
http://yeki1dooneh.wordpress.com/2009/02/19/wp-password-recovery
;)
بهروز ازند
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵۱۹
#
نوشته شده: ۱۳ سال پیش
۴ دی ۱۳۸۹ - ۱۱:۰۱
عدم ارسال پسورد به ایمیل!!
راه حل این مشکل همونطور که گناهکار 1 سال پیش فرمودند افزونه کارآمد WP Mail SMTP هستش
حل مشکل ارسال ایمیل وردپرس با افزونه ( پلاگین ) WP Mail SMTP