انجمن


يكي كمك كنه. پيجهائي كه ميسازم ارور 404 ميده.  (۱۷ نوشته)

  • paradisco

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ آذر ۱۳۸۶ - ۱۸:۱۰

    كمكم كنيد
    هر صفحه اي كه ميسازم ارور 404 ميده:((
    چيكار كنم؟
    ديووووووونه شدم

  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ آذر ۱۳۸۶ - ۱۹:۵۱

    به نام حق

    من درست متوجه نشدم چون اطلاعات شما بسیار ناقص است !! اما کلا اگر پاسخ شما با توجه به پرتوکل Http باشد میتوان نتیجه گرفت که ،خطای 404 هنگامی رخ میدهد که سرویس دهنده ( در اینجا معمولا آپاچی ) ، برای این نوع تقاضا ( آدرسی که شما در آدرس بار مینویسی ) نتوانسته منبعی را که توسط متغییر RequestURL مشخص شده را پیدا کند !! نمیدونم توانستی سر از جمله بندی من در بیاوری یا نه !!

    به زبان ساده ممکن شما از یک آدرس مجازی که به دوماین و هاست اصلی شما متصل استفاده کنید که در این هیری ویری یک کم کاستی پیش آمده !! و هی به شما 404 را نمایش میدهد !!

    شاید هم اصلا صفحه ای را که ایجاد مکنید ذخیره نمیکنید بلکه به صورت پیش نویس نگه میدارید ( این فقط یک فرض من نیت ... ندارم !! )
    کلا من توصیه میکنم بی خیال این هاست های رایگان بشوید ؟؟

    چون خودم تجربه بدی دارم پارسال وبالاگی با وردپرس ایجاد کردم روی بیت هاست یک مدت چند ماهی که گذشت یک دفعه یکی از بانک های اطلاعاتی من زدن پاک کردن !! و گفتن سیاست ما تغییر کرده و به هر کسی فقط اجازه ایجاد یک بانک اطلاعاتی میدهیم !! فکرش بکن بان اطلاعاتی اصلیت بزن بپکونن و بعد هم بگن چیزی نشده ؟؟ در ضمن معمولا هم بساری از قابلیت های آپاچی و PHP را محدود میکنند که خواسته یا ناخواسته لباعث ایجاد همچنین مشکلاتی میشود !!

  • paradisco

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ آذر ۱۳۸۶ - ۲۰:۱۴

    خدا را شكر يكي پيدا شد به داد ما برسه
    zxo003 عزيز ممنون از راهنمائيت
    من همچنان گير كردم
    قاطيدم
    آقا آيدي ياهو يا گوگل داري؟ بيا بالا كمكم كن.
    yahoo: mahtabsoft_sh gmail: paradisco.sh
    بيا من منتظرم
    كمكم كن.
    مرسي

  • paradisco

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ آذر ۱۳۸۶ - ۲۰:۴۴

    الوووو
    كجائيييييي
    مردممممممممم
    آقا اولش همه چي درست بود.
    پيج هائي كه درست مي كردم بالا ميومد.
    ولي نميدونم چي شد كه 404 ميده.
    من چيزي از sql و اين چيزا بلد نيستم. فقط توي اين هاست يه ديتابيس درست كردم و بعدش يوزر و بعدش تيبل(جدول) ديتا بيس.
    وردپرس هم درست نصب شد.
    اولش كه انگليسي بود. بعد رفتم توي راهنماي نصب وردپرس و پلاگين فارسي ساز رو نصب كردم.
    بعدش هم پست اصلي كه سلام نميدونم چي چيه رو ويرايش كردم. بعدش صفحه درباره ما رو ويرايش كردم. آزمايش كردم درست بود.
    بعدش دسته بندي ها رو درست كردم. بعدش لينك دوستان رو انداختم. بعدش هم در قسمت پوسته منوها رو به دلخواه مرتب كردم. اولش اينجا اذيتم كرد. آر اس اس وبلاگ قديميم رو نميخوند. بيخيال شدم گذاشتم واسه بعد. بعدش اين وسطا چي چي بود اسمش بهينه سازي لينكها بود چي بود يادم رفت. اون كاري كه توي راهنماي وردپرس گفته بود رو انجام دادم. كه لينكهام شكل تاريخ و اسم گرفتن.
    آخرش هم خواستم صفحه ارتباط با ما رو درست كنم. ديدم توي ويرايش گر راحت كدها رو ميخونه عين كدي كه مال صفحه ارسال ايميل بود رو گذاشتم كه اونم پي اچ پيه. بعدش كه خواستم ذخيره كنم نميدونم چي شد تقصير اين آي اس پي عتيقه ما بود(آخه خيلي ذاقارته قاطي داره. مشكل ديتا داره) يا تقصير هاست من بود نميدونم. صفحه ذخيره چند دقيقه طول كشيد . ديدم گير كرده استپ هم نميكنه ديسكانكت كردم. دفعه بعد كه كانكت شدم درست شد. ولي حالا مشكل شروع شد. صفحه رو ثبت كردم رفتم تست كنم ديدم 404 ميده.
    حالا هنگ كردم. نميدونم چيكار كنم.
    اين هاست هم خيلي باحاله. فكر نمي كنم مشكل از اون باشه.
    چندتا هاست اين دوسه روزي آزمايش كردم. همه يه مشكلي داشتن ولي اين توپپه.
    كمكم كن.

  • paradisco

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ آذر ۱۳۸۶ - ۲۱:۰۵

    آقا يه چيز جديد كشفيدم
    نزديك به حرف خودته
    اصلا هيچ لينكي رو باز نميكنه.(لينكهاي داخل هاست)

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ آذر ۱۳۸۶ - ۲۲:۴۶

    شما به "پیوند های یکتا" دست نزدی؟

  • paradisco

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ آذر ۱۳۸۶ - ۲۲:۵۵

    سلام خدمت همه دوستان
    1ساعت پيش مشكل حل شد
    دقيقا همين نكته اي كه جناب معاون اشاره كردند. اشكال از همين جا بود. وقتي بر گرداندم به حالت پيش فرض درست شد.
    ولي چرا روي حالتهاي ديگه اينجوريه؟
    چيكار كنم؟ حالت پيش فرض حال نميده. بر اساس نام و تاريخ بهتره.
    لطفا راهنمائي كنيد.

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ آذر ۱۳۸۶ - ۲۳:۴۵

    کافیه شما بطور دستی یک فایل با نام htaccess. بسازی سپس دسترسی اونو ۷۷۷ قرار بدی . بعد از این کار و ویرایش ساختار لینک ها مشکلی نخواهد بود ;)

  • paradisco

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۴ آذر ۱۳۸۶ - ۰۰:۰۳

    سلام جناب معاون
    من از اولش هم همین کار رو کردم
    ولی باز هم مشکل داشت. یعنی مشکل از اول به خاطر همین شروع شد.
    من دیگه هنگ کرده بودم.
    ولی مرحله به مرحله برگشتم عقب بررسی کردم دیدم مشکل از اینجاس.
    من سطح دسترسی رو روی ۷۷۷ گذاشته بودم از اول.
    راهنماپی بفرماپید

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۴ آذر ۱۳۸۶ - ۰۸:۰۲

    پس اگه مشکلی در این زمینه باشه بعد از تغییر نوع و ساختار لینک ها بعد از چند دقیقه که به همون صفحه مراجعه کنید وردپرس می نویسه که مشلی هست و یه کد بهتون می ده . کافیه اون کد رو دستی وارد فایل htaccess. بزارید تا مشکل حل بشه.
    اما مشکل دیگه ای هم که احتمال وجودش کم نیست سرور هست. وب سرور شما چیه ؟

  • paradisco

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۴ آذر ۱۳۸۶ - ۰۹:۱۸

    سلام معاون جان
    وللا عارضم به خدمتتون که هاست من از این هاستهای خارجی مفتکیه.
    اگه زحمت بکشید و پروفايل بنده رو ببينيد نشاني بنده هست.
    اما درباره هاست همين بس كه خيلي خوبه.
    چون من چندين روز هستش كه انواع هاستهاي خارجكي رو امتحان كردم. از هاست 100 مگابايتي تا 9999 مگابايتي.
    همشون به نحوي مشكل داشتن. ولي اين از اولش خوب با من تا كرد. اصلا اذيتم نكرد. ولي حدس ميزنم اين يكي ديگه به خاطر هاست باشه.
    در ضمن خود وردپرس هيچگونه پيامي مبني بر بروز اشكال نداد.

  • paradisco

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۴ آذر ۱۳۸۶ - ۱۰:۰۹

    وايييييييييييييي
    خدااااااااااااااااااا
    مردممممممممممممممممم
    هر دفعه يه مشكل جديد
    خواستم پلاگين لايو رو نصب كنيم همون پخش زنده
    ولي فايلهائي كه توي اين مسير هست آپلود نميشه
    live0.4.1\javascript\scriptaculous\.svn\text-base
    چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    كمكم كنيد.:((

  • paradisco

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۴ آذر ۱۳۸۶ - ۱۶:۳۶

    WordPress database error: [Table 'paradisco_admin.wp_post2cat' doesn't exist]
    SELECT cat_ID AS ID, MAX(post_modified) AS last_mod FROM wp_posts p LEFT JOIN wp_post2cat pc ON p.ID = pc.post_id LEFT JOIN wp_categories c ON pc.category_id = c.cat_ID WHERE post_status = 'publish' GROUP BY cat_ID

    این یعنی چی؟
    نقشه سایت رو که نصب کردم رفتم توی تنظیماتش بازسازی دستی رو زدم این ارور رو داد.
    البته زیرش اینا رو نوشت:

    نقشه سایت با موفقیت بازسازی شد .
    - آدرس : http://paradisco.free-web-hosting.biz/sitemap.xml
    - مسیر : /www/free-web-hosting.biz/p/a/r/paradisco/htdocs/sitemap.xml

    نقشه سایت با موفقیت ساخته شد :
    - آدرس : http://paradisco.free-web-hosting.biz/sitemap.xml.gz
    - مسیر : /www/free-web-hosting.biz/p/a/r/paradisco/htdocs/sitemap.xml.gz

    http://www.google.com/webmasters/sitemaps/ping?sitemap=http%3A%2F%2Fparadisco.free-web-hosting.biz%2Fsitemap.xml.gz با موفقیت در گوگل پینگ شد

    کلا چه اتفاقی افتاد؟

  • paradisco

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۴ آذر ۱۳۸۶ - ۱۷:۳۷

    این چیه دیگه؟
    ۲تا پ‍ست دارم میخوام ويرايش كنم اين مياد:

    WordPress database error: [Table 'paradisco_admin.wp_post2cat' doesn't exist]
    SELECT cat_ID AS ID, MAX(post_modified) AS last_mod FROM wp_posts p LEFT JOIN wp_post2cat pc ON p.ID = pc.post_id LEFT JOIN wp_categories c ON pc.category_id = c.cat_ID WHERE post_status = 'publish' GROUP BY cat_ID

    WordPress database error: [Table 'paradisco_admin.wp_post2cat' doesn't exist]
    SELECT cat_ID AS ID, MAX(post_modified) AS last_mod FROM wp_posts p LEFT JOIN wp_post2cat pc ON p.ID = pc.post_id LEFT JOIN wp_categories c ON pc.category_id = c.cat_ID WHERE post_status = 'publish' GROUP BY cat_ID

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/free-web-hosting.biz/p/a/r/paradisco/htdocs/wp-includes/wp-db.php:160) in /www/free-web-hosting.biz/p/a/r/paradisco/htdocs/wp-includes/pluggable.php on line 391

    واييييييييييييي
    كمكككككككككككككككككككككك

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۴ آذر ۱۳۸۶ - ۲۱:۱۲

    این مشکل رو یکی دیگه هم مطرح کرده بود. مشکل از سایت مپ گوگل هست که فارسی شده. نسخه ای که فارسی شده قابلیت نصب روی وردپرس ۲.۳ به بالا رو نداره. برای نصب این افزونه باید آخرین نسخه اونو دانلود کنید

  • paradisco

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۴ آذر ۱۳۸۶ - ۲۲:۵۱

    معاون جونم دستتت طلا درست شد. میخواستم بگیرم کلشو پ‍اک کنم دوباره نصب كنم.:d
    ولي من آخرين نسخه گوگل مپ رو دانلود كردم. مطمئنم. چيكار كنم؟
    راهنمائي لطفا.

    راستي جواب اينو لطف كنيد:
    خواستم پلاگين لايو رو نصب كنيم همون پخش زنده
    ولي فايلهائي كه توي اين مسير هست آپلود نميشه
    live0.4.1\javascript\scriptaculous\.svn\text-base
    چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    كمكم كنيد.

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۴ آذر ۱۳۸۶ - ۲۳:۱۰

    از اینجا ؟ نسخه 3.0.2 ؟
    http://wordpress.org/extend/plugins/google-sitemap-generator

    در مورد مشکل دوم چیزی به ذهنم نمی رسه

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها