انجمن


ابزارک فقط در پیج اصلی  (۱۳ نوشته)

  • takmobile

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۸۸ - ۱۳:۵۸

    سلام.

    می خواستم بدونم راهی هست که یه ابزارک فقط تو پیج اصلی نشون داده بشه و دیگه تو ادامه مطلب ها نیاد.

    مثلا ابزارک لینک دوستان.

    ممنون میشم راهنمایی کنید .

    تو یکی از سایت های ورد پرسی همچین چیزی رو دیدم اگه خواستید بگید تا ادرس بدم.

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۸۸ - ۲۰:۲۹

    یک راه اینه که یه فایل دیگه تعریف کنید و اون رو به عنوانه یک میلهٔ کناری دیگه معرفی‌ کنید و قابلیت ابزرک رو به اون اضافه کنید.

  • takmobile

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۸۸ - ۲۰:۳۲

    ببخشید ممنون میشم کامل و واضح توضیح بدین چیزی زیادی از کد ها بلد نیستم و منظورتونم دقیق نفهمیدم.

    اگه امکانش هست کامل راهنمایی کنید.

  • NiMa.N

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۷
    تشکر شده: ۲۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۸۸ - ۲۱:۲۱

    منم دنبالي همچين چيزي هستم اگه ميشه كمي كاملتر توضيخ بدين.

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۲ آبان ۱۳۸۸ - ۱۰:۴۰

    هر چیزی که بین شرط زیر قرار بگیره فقط توی‌ صفحه‌اصلی نمایش داده میشه

    <?php
    	if (is_home()) {
    
    	کد شما
    
    	}
    ?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NiMa.N - بهرنگ - yasermgh
  • NiMa.N

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۷
    تشکر شده: ۲۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۲ آبان ۱۳۸۸ - ۱۲:۱۷

    هر چیزی که بین شرط زیر قرار بگیره فقط توی‌ صفحه‌اصلی نمایش داده میشه

    شرمنده مهدي جان اين كد رو بايد كجا و تو كدوم پوشه قرار بديم؟

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۲ آبان ۱۳۸۸ - ۱۲:۳۱

    هرجایی که کد ابزارک شما قرار داره
    فرض کنیم کد ابزارک زیر کد ابزارک پوسته‌ی شما

    <?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar("your widget") ) : ?>
    Default sidebar stuff here…
    <?php endif; ?>

    برای اینکه فقط توی صفحه اصلی نمایش داده بشه

    <?php if (is_home()) : ?>
    
    	<?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar("your widget") ) : ?>
    		Default sidebar stuff here…
    	<?php endif; ?>
    
    <?php endif; ?>

    پ.ن : اصلاح شد

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NiMa.N
  • takmobile

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۸۸ - ۱۳:۰۷

    ببخشید اما من این کد رو هر جایی که قرار دادم تو صفحه با ارور مواجه شدم.

    اگه میشه خودتون تست کنید.

    من کد ابزارک لینک دوستان رو می خوام که بزارم تو rightbare من که میزارم ارور میاره تو لود سایت.

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۸۸ - ۱۴:۱۵

    عذر میخوام کد بالا مشکل داشت، از تکه کد زیر استفاده کنید

    <?php if (is_home()) : ?>
    
    	<?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar("your widget") ) : ?>
    		Default sidebar stuff here…
    	<?php endif; ?>
    
    <?php endif; ?>
  • takmobile

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۸۸ - ۱۵:۰۵

    ممنونم آقا مهدی اما خب هر چی نگاه می کنم اینی که دادین با قبلی فرقی نداره!

    این کد منه برای لینک دوستان :

    <h2>لینک دوستان</h2>
    			<ul>
    				<?php get_links(-1, '<li>', '</li>', ' - '); ?>
    			</ul>

    خب حالا ممنون میشم که شما این کدو برام تو کد خودتون ترکیب و تست کنید و بهم بدین می خوام بزارم تو rightbar
    ممنونم.

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۸۸ - ۱۶:۲۶

    فرق که داره، من کد پست قبلی وُ اصلاح کردم
    من نمیدونم شما میخوای از ابزارک استفاده کنید یا خیر ؟ اگر نه از کد زیر استفاده کنید

    <?php if (is_home()) : ?>
    
    	<h2>لینک دوستان</h2>
    	<ul>
    		<?php get_links(-1, '<li>', '</li>', ' - '); ?>
    	</ul>
    
    <?php endif; ?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    takmobile
  • takmobile

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۸۸ - ۱۹:۳۱

    آقا مهدی ممنونم.

    حالا بجای home برای صفحه ادامه مطلب ها چی بزاریم؟

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۸۸ - ۲۱:۰۱

    اگر منظورتون single post هاست از کد زیر استفاده کنید
    is_single()

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    takmobile

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها