انجمن


چطور میشه به یک ابزارک استایل خاص داد  (۱۱ نوشته)

  • mtkz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۵ آذر ۱۳۸۸ - ۱۱:۱۶

    سلام به همه بزگواران
    خواستم ببینم امکانش هست فقط به یک ابزارک که فرضا فقط مخصوص پیوندها و زیر مجموعه اون لوگوهاست یک استایل مجزا داد ؟
    (ماهم وردپرسی شدیم)

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    بهترین پاسخ

    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ آذر ۱۳۸۸ - ۰۰:۳۸

    if (function_exists('register_sidebars')) {
    	register_sidebars(2, array(
    		'before_widget' => '<div id="%1$s" class="widget %2$s">',
    		'before_title' => '<!--- BEGIN WidgetTitle --->',
    		'after_title' => '<!--- END WidgetTitle --->',
    		'after_widget' => '</div>'
    	));
    }
  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    بهترین پاسخ

    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۹ آذر ۱۳۸۸ - ۱۳:۵۵

    http://forum.wp-persian.com/topic/2747#post-21587

    کاری که نوید گفت انجام بده . و بعدش برای هر ابزارک یک کلاس و آی دی داری . بعدش خیلی راحت با Firebug کلاس و آی دی ها رو میکشی بیرون و استابل بهش میدی.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mtkz
  • mtkz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۹ آذر ۱۳۸۸ - ۰۱:۰۴

    ظاهرا تاپیکی کا ما باز کردیم تو ایام تعطیل بوده و کسی ندیده.
    برا همین مجدد کامنت میگذارم تا بیاد بالا.
    دوستان اگه کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا !

  • mtkz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۶ آذر ۱۳۸۸ - ۱۹:۲۳

    ضمن تشکر اون لینکی که دادید رو خوندم ولی نتونستم به هر ابزارک آی دی مستقل بدم تا بتونم از سی اس اس فراخوانیش کنم. یکجا نوشته بود تو سورس هست ولی تو سرس آی دی نبود.
    قسمتی از functions.php که صحبتش شده به این صورته :

    if (function_exists('register_sidebars')) {
    	register_sidebars(2, array(
    		'before_widget' => '<!--- BEGIN Widget --->',
    		'before_title' => '<!--- BEGIN WidgetTitle --->',
    		'after_title' => '<!--- END WidgetTitle --->',
    		'after_widget' => '<!--- END Widget --->'
    	));
    }

    (به خاطر این نوشته به من اختار جفنگ داده شده . دلیلش رو نفهمیدم)

  • تالار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۹
    تشکر شده: ۸۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ آذر ۱۳۸۸ - ۱۷:۲۰

    دوستان اگه توضیح بدید خیلی خوبه. من هم همین مشکل رو دارم. اگه بشه هر ابزارک آی دی داشته باشه که استایل داد خیلی عالی میشه

  • mtkz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ آذر ۱۳۸۸ - ۱۳:۵۹

    ممنون جناب بهرنگ ولی این کد رو که تغییر میدم کل قالب به هم میریزه

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ آذر ۱۳۸۸ - ۲۰:۳۵

    تنها روش اینه...من راه دبگه ای به ذهنم نمیرسه...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mtkz
  • mtkz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ آذر ۱۳۸۸ - ۱۶:۰۸

    راه دیگه ای نیست ؟ آخه هیچ مرجع دیگه ای به ذهنم نمیرسه که این سوال وردپرسی رو مطرح کنم الا همین فروم وردپرس فارسی.
    اگه جایی هست که بتونم جواب بگیرم معرفی بفرمائید.
    ممنون

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ آذر ۱۳۸۸ - ۱۷:۰۵

    بهرنگ جان راه خوبی را معرفی کرده، شما بررسی کنید مشکلِ پوسته‌ی شما چیه ؟
    این ابزارک را با پوسته‌‌ی پیش‌فرض هم امتحان کنید ببینید باز هم پوسته‌ی شما بهم میریزه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    بهرنگ - mtkz
  • mtkz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ آذر ۱۳۸۸ - ۱۳:۱۲

    ممنون عزیزان. مشکل رو پیدا کردم. باید div رو می بستم ولی من دقت نداشتم

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها