انجمن


لود نشدن کامل سایت  (۱۳ نوشته)

  • takmobile

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۸ آذر ۱۳۸۸ - ۲۳:۳۱

    سلام .

    سایتم بعد از تغییر سرور یه مشکلی پیدا کرده و اونم اینه که بعضی اوقات لودش مشکل نداره بعضی اوقات کامل لود میشه !
    نمیدونم مشکلش چیه ولی هر وقت کامل لود نمیشه یه بار میرم تو مدیریت سایت و دوباره تست می کنم مشکلش بر طرف میشه !

    لطفا راهنمایی کنید.

    http://www.aksfa.net
    &
    http://www.aksfa.ir

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۸ آذر ۱۳۸۸ - ۲۳:۴۴

    کاربر عزیز مشکل از پوسته‌ی شماست که استاندارد نیست و ریطی به وردپرس نداره

  • takmobile

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۹ آذر ۱۳۸۸ - ۰۰:۰۶

    من قبلا با این پوسته هیچ مشکلی نداشتم !
    در ضمن همین پوسته الان رو یه سایت دیگه داره به خوبی کار میکنه.

    ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید.

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۹ آذر ۱۳۸۸ - ۰۰:۱۹

    سلام دوست عزیز
    ابزارک کلمات کلیدی رو غیرفعال کنین بعد چک کنین ببینین چی میشه.

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۹ آذر ۱۳۸۸ - ۰۰:۲۰

    شما دقت کنید، استاندار های اولیه یه فایل html هم رعایت نشده مثل تگ body که انتهای پوسته باز شده و بسته نشده و ...

  • takmobile

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۹ آذر ۱۳۸۸ - ۰۰:۳۴

    حرف شما درست ولی بعید میدونم از پوسته باشه من دو روز پیش با همین پوسته بدون هیچ گونه تغییر در اون مشکلی نداشتم اما بعد از اینکه تغییر سرور دادم اینجوری شد !

    پوسته رو هم تغییر دادم به کاسپین اما بازم کامل لود نمیشه البته ایندفعه پست ها لود میشن اما بازم کامل نیست !

    http://www.aksfa.ir

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۹ آذر ۱۳۸۸ - ۰۰:۳۸

    این پوسته‌ هم مشکل داره ! با پوسته‌ی پیش فرض امتحان کنید ببینید بازم همین مشکل وُ داره

  • takmobile

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۹ آذر ۱۳۸۸ - ۱۲:۲۲

    با قالب پیشفرض امتحان کردم فکر کنم مشکلی نداشت لطفا شما هم چک کنید .

    اما اینجوری که برای من نمیشه من قبلا با همون قالب هیچ مشکلی نداشتم مشکلش از چیه که الان اینجوری شده لطفا راهنمایی کنید همون قالب رو دوباره بتونم بزارم اگه لازمه تا قالب رو براتون بفرستم.

    ممنونم.

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۹ آذر ۱۳۸۸ - ۱۳:۴۸

    قالب رو بذارین لطفا

  • takmobile

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۹ آذر ۱۳۸۸ - ۲۰:۵۰

    محسن غیاثی عزیز قالب رو به کسی میدم که بگه برات درستش می کنم اونم به صورت خصوصی.

    آقا مهدی منتظر جوابت هستم لطفا کمکمون کن !

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۹ آذر ۱۳۸۸ - ۲۳:۵۲

    من نمیدونم چرا قبلا این مشکل وجود نداشته اما حالا به وجود آمده، چیزی که مشخصه پوسته‌ی شما مشکل داره و باید حل کنید

  • takmobile

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۰ آذر ۱۳۸۸ - ۰۰:۲۵

    خب همین حل کردنشو میگم راهنمایی کنید لطفا !

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۰ آذر ۱۳۸۸ - ۰۱:۴۵

    تگ های باز وو ببندید و از تگ ها در جای مناسب استفاده کنید، متاسفانه اینجا انجمن آموزش طراحی وب نیست که من به شما یاد بدم چه کاری انجام بدید تا همین حد میتونم کمکتون کنم
    اینجا نشونت میده پوستت چه ایراد‌هایی داره

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها