سلام
میخواستم بدونم وقتی شما یک افزونه رو میذارید و یه کدی هم همراش میدید این کد رو باید کجای ازونه قرار بدم؟
ممنون
سلام
میخواستم بدونم وقتی شما یک افزونه رو میذارید و یه کدی هم همراش میدید این کد رو باید کجای ازونه قرار بدم؟
ممنون
parstafrih.com گفت:
سلام
ممنون
سوال شما واضح نیست روشنتر بپرسید لطفا اگر افزونهای نصب کردی بعضی هاشون از قسمت ابزارکها فعال میشوند
منظور از کد چیست؟ اگر افزونه خاصی است در انجمن به نام همان افزونه جستجو کنید
منظورم وقتی بعضی از افزونه ها رو میذارید همراهش یک کد پی اچ پی میدید و من نمیدونم با این کدها چی کگار کنم
در حقیقت منظورم تابع افزونه هست
فکر ميکنم بايد تو قالب بزاری تا اون افزونه نمايش داده بشه
من هر وقت توی قالب میذارم یا ارور میده یا توفیقی نمیکنه
یه مثال بزنین لطفن.
برای مثال افزونه:
افزونه wp-print
یا:
افزونه wp-pagenavi
ویا افزونه:
order-categories
و از این قبیل افزونه ها
این سه افزونهای که مثال زدین در واقع سه نوع متفاوت از نظر کاربرد هستن.
برای wp-print باید دستوری که بهتون داده رو توی حلقهی وردپرس قرار بدین تا بتونین از افزونه استفاده کنین.
برای wp-pagenavi باید دستورات رو خارج از حلقه استفاده کنین.
و افزونهی آخر هم فکر میکنم اصلن دستوری نداشته باشه و تغییرات رو از ابال به توابع خود وردپرس اعمال میکنه. البته این رو مطمئن نیستم.
خب بعضی از افزونه ها بعد از فعال شدن ابزارک دارن بعضی ها ندارن و به جاش کد دارن و بعضیها هر دو رو دارن. اینکه می بینی بعضی از افزونه ها به همراه کد هستن به این معنیه که شما می تونی این کد رو دستی در پوسته وبلاگتون قرار بدین بعضی ها هم که کد ندارن می تونی از قسمت ابزارک، اونو به وبلاگت اضافه کنی.
منظور از کد، اینه که باید دستی، هرجا که مایل بودین در داخل پوسته وبلاگت قرار بدی!!
نمی دونم جا افتاد یا نه؟!!
تقریبا
من افزونه آخری رو نصب میکنم و اجرا میشه ولی یه دستوری هم همراهش دادن این افزونه به نظر میاد بدون این دستور کاری نمیکنه
این حلقه هم من نفهمیدم منظور ازش چیه
§ممنون§
کاربر عزیز مشکل اینه که شما هیچ آشنایی در این کار ندارید.
حلقه تکه کده زیر میباشد
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<?php endwhile; ?>