انجمن


حذف نام سایت در عنوان (تایتل) مطلب  (۱۷ نوشته)

  • jowshany

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ آذر ۱۳۸۸ - ۰۵:۵۴

    سلام
    من میخوام توی ادامه ی مطلب ، قبل از عنوان مطلب شعار سایت رو ننویسه .
    عکس زیر رو ببینید :
    http://www.persianpic.info/upload/images/untitled1non.png
    می خوام توی ادامه ی مطلب که میره "فروشگاه بزرگ ایرانیان" حذف بشه و فقط عنوان مطلب رو نشون بده .
    از پلاگین All in One SEO هم استفاده کردم اما تاثیری نداشت .
    با تشکر

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ آذر ۱۳۸۸ - ۱۳:۱۸

    با خود all in one seo pack هم مي شه اين كار رو كرد
    در قسمت تنظيمات افزونه, گزينه: Rewrite Titles رو فعال و مقدار:
    %post_title%
    را به Post Title Format بدهيد

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    jowshany
  • jowshany

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ آذر ۱۳۸۸ - ۲۳:۰۳

    قبلا این کار رو انجام داده بودم .
    با این کار عنوان مطلب حذف میشه و فقط شعار سایت یعنی "فروشگاه بزرگ ایرانیان" باقی می مونه .

  • jowshany

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۸ آذر ۱۳۸۸ - ۱۲:۱۵

    یعنی واقعا کسی انجام نداده و بلد نیست؟

  • مسعود رضایی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸
    تشکر شده: ۳۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۸ آذر ۱۳۸۸ - ۱۶:۱۶

    بینید این کد برای نمایش نام سایت و در ادامه مطلب هم نام سایت رو نشون میده و هم نام پست تون

    <title><?php bloginfo('name'); ?> <?php if ( is_single() ) { ?> &raquo;  <?php } ?> <?php wp_title(); ?></title>

    و با برداشتن این کد :

    &raquo;  <?php } ?> <?php wp_title(); ?>

    دیگر در ادامه مطلب نام سایت نمایش داده نمیشه ،

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    jowshany - Morteza - بهروز ازند
  • jowshany

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۹ آذر ۱۳۸۸ - ۰۰:۵۶

    Masoud.rezai گفت:
    بینید این کد برای نمایش نام سایت و در ادامه مطلب هم نام سایت رو نشون میده و هم نام پست تون

    <title><?php bloginfo('name'); ?> <?php if ( is_single() ) { ?> &raquo;  <?php } ?> <?php wp_title(); ?></title>

    و با برداشتن این کد :

    &raquo;  <?php } ?> <?php wp_title(); ?>

    دیگر در ادامه مطلب نام سایت نمایش داده نمیشه ،

    با تشکر
    اما این کدها مجا هستند؟
    توی پوسته که این کدها نبود .

  • مسعود رضایی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸
    تشکر شده: ۳۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۹ آذر ۱۳۸۸ - ۱۵:۱۸

    این کد در فایل Header.php هست

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    jowshany - بهروز ازند
  • jowshany

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۵ دی ۱۳۸۸ - ۰۳:۳۴

    با تشکر
    اما وقتی این کد رو حذف می کنم اررور میده .
    وقتی که کد :
    <?php bloginfo('name'); ?>
    رو حذف می کنم ، عنوان صفحات درست میشه و مشکلی نداره .
    اما صفحه ی اصلی هیچ عنوانی نداره .

  • مسعود رضایی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸
    تشکر شده: ۳۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۵ دی ۱۳۸۸ - ۰۶:۱۲

    با سلام
    دوست عزیز لطف کنید فایل header.php قالب تون را در حالت Zip بدید تا براتون درست کنم

  • jowshany

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۵ دی ۱۳۸۸ - ۱۸:۱۵

    با تشکر
    http://www.2shared.com/file/10253161/2a52fe59/header.html
    OR
    http://rapidshare.com/files/326142728/header.zip.html

  • بازی فکری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۵
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۵ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۶:۰۴

    سلام.
    ببخشید من هم همین مشکل و دارم.
    ولی هر تغیییری که تو header قالب می دم هیچ فرقی نمی کنه اصلا گرفتن تو تایتل یه حروفی نوشتم قبلی رو پاک کردم بازم فرقی نکرد.
    می شه بگین چرا ؟
    باید هدر همون قالب و تغییر بدم یا یه هدر دیگه رو؟

  • Omid Sh

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۲
    تشکر شده: ۹۱۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۵ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۶:۲۷

    wolf144grz1 گفت:
    سلام.
    ببخشید من هم همین مشکل و دارم.
    ولی هر تغیییری که تو header قالب می دم هیچ فرقی نمی کنه اصلا گرفتن تو تایتل یه حروفی نوشتم قبلی رو پاک کردم بازم فرقی نکرد.
    می شه بگین چرا ؟
    باید هدر همون قالب و تغییر بدم یا یه هدر دیگه رو؟

    برای هر پوسته متفاوت هستش. کدهای هدر رو در اینجا بذارید تا دوستان یک نگاهی بهش بندازن.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    بازی فکری
  • بازی فکری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۵
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۵ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۷:۲۵

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" <?php language_attributes(); ?>>
    <head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
    <title><?php bloginfo('name'); ?> <?php if ( is_single() ) { ?> &raquo;  <?php } ?> <?php wp_title(); ?></title>
    <meta name="generator" content="WordPress <?php bloginfo('version'); ?>" /> <!-- leave this for stats -->
    <meta name="description" content="<?php bloginfo('description') ?>" />
    <meta name="keywords" content="" />
    <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="all" />
    <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo('name'); ?> RSS Feed" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" />
    <link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
    
    <script type="text/javascript"><!--//--><![CDATA-[//><!--
    sfHover = function() {
    	if (!document.getElementsByTagName) return false;
    	var sfEls = document.getElementById("menu").getElementsByTagName("li");
    	var sfEls1 = document.getElementById("catmenu").getElementsByTagName("li");
    	for (var i=0; i<sfEls.length; i++) {
    		sfEls[i].onmouseover=function() {
    			this.className+=" sfhover";
    		}
    		sfEls[i].onmouseout=function() {
    			this.className=this.className.replace(new RegExp(" sfhover\\b"), "");
    		}
    	}
    	for (var i=0; i<sfEls1.length; i++) {
    		sfEls1[i].onmouseover=function() {
    			this.className+=" sfhover1";
    		}
    		sfEls1[i].onmouseout=function() {
    			this.className=this.className.replace(new RegExp(" sfhover1\\b"), "");
    		}
    	}
    }
    if (window.attachEvent) window.attachEvent("onload", sfHover);
    //--><!]]></script>
    
    <?php wp_get_archives('type=monthly&format=link'); ?>
    <?php //comments_popup_script(); // off by default ?>
    <?php wp_head(); ?>
    
    </head>
    
    <body>
    
    <div id="wrapper">
    
    <div id="top"> 
    
    <div class="blogname">
    	<h1><a href="<?php bloginfo('siteurl');?>/" title="	<?php bloginfo('name');?>"><?php bloginfo('name');?></a></h1>
    	<h2><?php bloginfo('description'); ?></h2>
    </div>
    
    </div>
    <div id="catmenucontainer">
    	<div id="catmenu">
    			<ul>
    			<li><a href="<?php echo get_settings('home'); ?>">صفحه اصلی</a></li>
    			<?php wp_list_pages('title_li=&depth=4&sort_column=menu_order'); ?>
    		    </ul>
    	</div>
    </div>
    
    <div id="submenu">
    <span class="fright">	<a href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>">خوراک مطالب</a>  </span>
    <span class="fright">	<a href="<?php bloginfo('comments_rss2_url'); ?>">خوراک نظرات</a> </span>
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/searchform.php'); ?>
    </div>
    
    <div id="casing">
  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۵ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۷:۳۵

    از خط پنجم کد

    <?php bloginfo('name'); ?>

    رو بردارید .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    بازی فکری
  • بازی فکری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۵
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۵ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۸:۱۷

    اقا ببخشید من ادم خنگی نیستم ولی نمی دونم چرا این کار رو می کنم هیچ تغییری نمی کنه!
    این هدر این جاست:
    /home/flashkho/public_html/blog/wp-content/themes/glossgamble/header.php

    اصلا زدم پسوندشم عوض کردم بعد فعال و غیرفعال کردم پوسته رو اصلا تغییر نکرد!

  • بازی فکری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۵
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۵ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۴

    اقا متشکر زدم بوسته باکش کردم بعد تو کامبیوتر تغییر دادم بعد کل بوسته رو فرستادم بالا درست شد.
    برای مشکل صفحه اصلی هم اینجوری کردم
    <?php if ( is_home() ) { bloginfo('name'); } ?> <?php wp_title(); ?>

  • RahimY

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۴
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۹:۰۸

    ببخشيد من اين كارها رو كردم ولي متاسفانه مشكلم حل نشده.
    اين كد Header.php من هستش :

    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3c.org/TR/1999/REC-html401-19991224/loose.dtd">
    <HTML xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
      <head>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
        <title><?php bloginfo('name'); ?> <?php if ( is_single() ) { ?> &raquo; <?php _e('Blog Archive','kubrick'); ?><?php } ?> <?php wp_title(); ?> </title>
        <link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href="/favicon.ico" />
        <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
        <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo('name'); ?> RSS Feed" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" />
        <link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
        <meta name="robots" content="all">
        <meta name="author" content="حمید">
        <?php wp_head(); ?>
    <style type="text/css">
    	html { margin-top: 0px !important; }
    	* html body { margin-top: 0px !important; }
    </style>
    
    </style>
    
      </head>
      <body>
        <div id="warpper">
          <div class="header">
            <div style="overflow:hidden; height:1px; width:1px;"><h1><a href="<?php echo get_option('home'); ?>/"><?php bloginfo('name'); ?></a></h1></div>
          </div>
          <div id="nav">
            <ul>
              <li><a href="<?php echo get_option('home'); ?>/"><span>رله دانلود</span></a></li>
              <li><a href="http://reledownload.com/links/"><span>تبادل لينک</span></a></li>
    
              <li><a href="<?php echo get_option('home'); ?>/ads/"><span>تبلیغات</span></a></li>
              <li><a href="<?php echo get_option('home'); ?>/contactus/"><span>تماس با ما</span></a></li>
            </ul>
            <div class="search_div">
              <form method="get" id="searchform" action="<?php bloginfo('home'); ?>/">
                <input type="text" name="s" id="s" value="<?php the_search_query(); ?>" class="st" />
                <input type="submit" name="btnSubmit" id="btnSubmit" value="" class="sti"/>
              </form>
            </div>
          </div>

    بايد چيكار كنم كه تو صفحه اصلي عنوان سايت و تو لينك مطالب فقط عنوان مطلب رو نشون بده؟

درباره‌ی این موضوع