به سورت كاملا خلاسه میخوام عنوان پستها در سمت راست ، همانتور كه در فارسی معمول است، قرار بگیره ، نه در سمت چپ !
اگه كسی بتونه كمكم كنه ممنون میشم!
همینتور در مورد تغییر فونت در قسمت نزریات یا كامنت ها !
به سورت كاملا خلاسه میخوام عنوان پستها در سمت راست ، همانتور كه در فارسی معمول است، قرار بگیره ، نه در سمت چپ !
اگه كسی بتونه كمكم كنه ممنون میشم!
همینتور در مورد تغییر فونت در قسمت نزریات یا كامنت ها !
باید شیوهنامه (css) پوسته (template) رو ویرایش کنی سویه (direction) textboxها رو بگذاری rtl
mazdakam گفت:
باید شیوهنامه (css) پوسته (template) رو ویرایش کنی سویه (direction) textboxها رو بگذاری rtl
دوست من
زمن تشكر از كمك شما
باید عرز كنم كه اسلن textbox رو در هیچ كجای قسمت پوسته پیدا نكردم كه دایركشنش رو تغیر بدم، اگه كاملتر بگین تو كدوم شاید پیدا كنم !
در ستایل یا لایاوت !
اما یك نكته دیگه اینكه من میخوام عنوان پست یا همان تایتل رو تغییر بدم ! فكر كردم منزورم رو اشتباه متوجه شدین !
شما اگر آدرس وبلاگت رو بدی کد اصلاحی رو براتون قرار می دیم ;-)
بسیار هم عالی
http://www.persian.marmzok.ws
البته خودم پیداش كردم، ولی بازم ببینید!
هرجایی لتفا اگه اشكالی دیدید بهم بگین كه حل كنم !
یك نكته ازافی اینكه، بلاگ از وردپرس.كام نیست ، فقت از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده میكنم (فارسی حرف زدن من چقد مسخرس)
ببینم از قصد داری غلط مینویسی فارسی رو؟!
از این دسته ادمهای جدید هستی که میخواهن از حروف اضافه استفاده نکنند؟
پوسته شما پوسته فرشی هست . پیشنهاد می کنم نسخه فارسی شدش رو از آدرس زیر بگیرید:
http://itnegar.net/freshy-theme
ممنون
یه راهنمای جامع تو نت وجود نداره ؟؟؟
من مشکل انگلیسی و فارسی نویسی تو پست هام دارم ! برای همین تو پست هام اصلا کلمه انگلیسی نمی نویسم برای حل این مشکل چیکار باید بکنم !؟
ایا راهنمای برای فارسی کردنش هست ؟
ممنون
ببینید مشکل شما اینه که پوستتون برای فارسی نوشتن آماده نیست. اینکه ما می گیم پوسته فارسی شده معنیش این نیست که متون انگلیسیش فارسی شده. بلکه مرحله اصلی کار آماده سازی برای نوشتن برای زبان های راست به چپ هست.
برای این کار نمی شه راهنما نوشت . چون هر پوسته استایل خودش و در نتیجه فارسی سازی نوع خودش رو داره. برای اینکه یادبگیرید کافیه در حد متوسط با CSS و HTML آشنا بشید . ;-)