سلام دوستان
آیا افزونه ای وجود دارد که کاربرها بتوانند در آن مشخصات خود را بنویسند؟و جنبه ی دوست یابی داشته باشد؟
مثلا افراد حاظر در سایت و از این موارد داشته باشد؟
من سرج کردم چیزی بدست نیامد لطفا اخطار ندهید چون سرچ کرده ام
سلام دوستان
آیا افزونه ای وجود دارد که کاربرها بتوانند در آن مشخصات خود را بنویسند؟و جنبه ی دوست یابی داشته باشد؟
مثلا افراد حاظر در سایت و از این موارد داشته باشد؟
من سرج کردم چیزی بدست نیامد لطفا اخطار ندهید چون سرچ کرده ام
بهتره به جای وردپرس از buddypress استفاده کنید. که مخصوص این کار است.
من ورد پرس رو دوست دارم جوملا رو با اون همه افزونه کنار گذاشتم و با وردپرس http://13bedar.ir رو ساختم الان فکر می کنم این حق من باشه که تو انجمن فارسی وردپرس از شما کمک بخوام. سایت من تفریحی هست و به این امکانات نیاز دارد.
شب و روزتان خوش
یا حق
الان فکر می کنم این حق من باشه که تو انجمن فارسی وردپرس از شما کمک بخوام. سایت من تفریحی هست و به این امکانات نیاز دارد.
این حق شما هست که سیستمتون رو عوض کنین و سوالاتتون رو بپرسین٬ اما وظیفهی ما نیست که همهی نیازهای شما رو برآورده کنیم.
درسته وردپرس افزونههای متفاوتی داره٬ اما بیشتر بهدرده وبلاگ و سایتهای خبری ساده میخوره٬ نه سایت دوستیابی و امثالهم.
خدا حافظ جوملا .انجمن جومفا کوجایی که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد در اختیار ما میگذاشتی.انها چی میگن؟سایت خبری با وردپرس؟وردپرس اگه اندکس کردن تو گوگل نداشت جوملا رو با اون امکانات ول میکردم؟ای خدا دنیا دارن با جوملا سایت خبری میسازن 80% سایت های خبی دنیا جوملا هستش اونوقت این میگه وردپرس.جالب اینجاست یه یک نفر تشکر هم میکنه هه هه هه .آره اخطار بده .کم که میارید اخطار بدید