انجمن


شمارشگر پرشین استت رو چطوری در وردپرس بزارم؟  (۲۰ نوشته)

  • Dexoey

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۶ دی ۱۳۸۶ - ۱۸:۰۵

    من کدی رو که http://www.persianstat.com/ بهم میده و یک شمارشگر هست کجا باید بزارمش؟وقتی توی theme editor یک جا پیستش می کنم دکمه ای برای save کردن نداره.در ضمن من از قالب پیش فرض وردپرس استفاده می کنم.
    پلاگینی هم مخصوص این کار در وردپرس وجود داره؟اگر داره میشه لینک تاپیکشو بگید.گشتم نبود.

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۶ دی ۱۳۸۶ - ۱۹:۵۰

    کد پرشین استت باید بعد از تگ body قرار بگیره. این تگ داخل فایل header.php موجوده . بعد از این تگ کدهای پرشین استت رو قرار بدید.
    البته اینجا یه مشکلی پیش میاد و اونم اینه که آیکون پرشین استت ممکنه باعث مشکل بشه.
    برای حل این مشکل ابتدا آدرس پرشین استتون رو بوک مارک کنید و در کد ها خطی مثل خط زیر هست :
    persianstat(10001443, 4);

    چند رقم اول که یک عدد ۸ رقمی هست شناسه استت شماست. بعد از اونها یک عدد ۰ قرار داره. این عدد رو به ۴ تغییر دهید که دیگه آیکون به نمایش در نیاد.
    این بهترین کاری هست که می شه کرد ;-)

    روش بعدی هم قرار دادن در فایل footer.php هست که قبل از بسته شدن تگ body می تونه جای مناسبی باشه.

    روش دیگه استفاده از ابزارک هاست. کافیه کد پرشین استت رو در یکی از ابزارک های متن کپی کرده و در جای مناسب در ستون کناری وبلاگتون قرار بدید ( البته چون قالب پیش فرض وردپرس صفحات درونیش ستون کناری نداره بنابراین کار شمارش ناقص انجام می شه ).

    افزونه های زیادی برای شمارش برای وردپرس ساخته شده . آدرس زیر رو ببینید :
    http://wordpress.org/extend/plugins/tags/statistics

  • mazdakam

    آفلاین

    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۵۳
    تشکر شده: ۱۲۲ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۷ دی ۱۳۸۶ - ۰۰:۰۴

    حالت دوم که از ابزارک استفاده بشه رو من پیشنهاد می‌کنم برای اون کر البته اگ و فقط اگر ابزارکت توی همه‌ی برگه ها بیاد

  • Dexoey

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۴ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۵:۲۴

    اقا نوید من از یک پلاگین استفاده کردم ولی مشکلی که داره اینه که وقتی بازدید میره بالا به سرور فشار میاره و سایت داون میشه!
    اگر بخوام از پرشین استت استفاده کنم اون فایل header که می فرمایید ور پیدا نکردم یعنی ندارم.قالبی هم که استفاده می کنم یکی از قالب های رایج هست که می تونید اینجا ببینید
    download.atlantic.ir
    حالا من این کد رو تو کدوم فایل بزارم؟

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۴ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۷:۳۶

    توی همه پوسته ها فایل header.php هست . یک عکس از قسمت ویرایش پوستتون اینجا بزارید ;-)

  • محمد پشت کوهی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۳ بهمن ۱۳۸۶ - ۲۰:۰۹

    این فوتر توی همه صفحات هست دیگه؟ من از افزونه های گوگل انالیز و لوکال انالیز استفاده کردم گوگل نشناخت!
    حالا تو فوتر یا هدر بزارم تمام صفحات رو ایندکس می کنه؟

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۳ بهمن ۱۳۸۶ - ۲۰:۲۳

    احتمالا پوسته شما استاندارد نبوده. با یک خط کد باید هدر و فوتر مشخص شده باشه ...

  • محمد پشت کوهی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۰:۳۳

    پوسته من که استاندارد! دیگ 3 خودمونه
    نمی دونم با اینکه کلیک راست کردم و توی سورس صفحه کد گوگل رو دیدم ، گوگل اماری نشون نداد!
    حالا سوالم اینه که این هد دات پی چ پی تو تمام صفحات و پست های سینگل و .. بار گزاری می شه دیگه؟ یعنی اگر من کد رو دستی بعد از بادی بزارم تمام صفحات دارای کد گوگل می شند دیگه؟

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۲:۵۷

    پوسته من که استاندارد! دیگ 3 خودمونه

    ممکنه دیگ هم استاندارد نباشه

    نمی دونم با اینکه کلیک راست کردم و توی سورس صفحه کد گوگل رو دیدم ، گوگل اماری نشون نداد!

    این یعنی پوسته مشکلی نداره .
    خود گوگل گفته بعد از ۲۴ ساعت آمار میاد ...

    حالا سوالم اینه که این هد دات پی چ پی تو تمام صفحات و پست های سینگل و .. بار گزاری می شه دیگه؟ یعنی اگر من کد رو دستی بعد از بادی بزارم تمام صفحات دارای کد گوگل می شند دیگه؟

    بله

  • محمد پشت کوهی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۸۶ - ۲۲:۴۸

    ممنون :-)
    مشکل من حل شد

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ آذر ۱۳۸۷ - ۱۰:۱۶

    خوب دوستان مشكلتون كه حل ميشه راه حل اون رو هم بيان كنيد
    كد رو كجا بزاريم آخرش ؟

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ آذر ۱۳۸۷ - ۱۱:۵۱

    جواب داده شده

    کد پرشین استت باید بعد از تگ body قرار بگیره.

  • maxpal97

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ - ۲۰:۲۳

    سلام . من کد

    <!-- PersianStat -->
    <script language='javascript' type='text/javascript' src='http://www.persianstat.ir/service/stat.js'></script>
    <script language='javascript' type='text/javascript'>
    persianstat(۱۲۳۳۴۵۴۶۵۶۵, 0);
    </script>
    <!-- /PersianStat -->

    را که کبی کنم داخل ابزارک مشکل حل میشه ؟ آمار را هم همین کد نشون میده یا باید کد دیگه ای وارد کنم ؟

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ - ۲۰:۲۷

    دوستان شديدا پيشنهاد ميكنم از گوگل آناليتيك استفاده كنيد ! چون هم آمار دقيق تري ميده و هم كد هاي اون نا محسوس لود ميشه
    نه لوگويي داره و نه متني
    آمار بسيار دقيقي از تمامي چيز هايي كه شما لازم داريد ارائه ميده نظير بازديد بازديد كننده ، رشد بازديد ، رشد جستجو ، تعداد دقيق جستجو ها و ...

  • quran

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۶
    تشکر شده: ۱۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ - ۲۰:۴۳

    برای این که هر کدی رو مانند شمارشگر پرشین استت و یا وبگذر رو توی قالبتون مخفی کنید می تونید از کد زیر استفاده کنید.
    <div style="visibility:hidden;display:none">
    کدی که می خواید نمایش داده نشه
    <div>

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ - ۲۰:۴۶

    و يا در فايل CSS حالت نمايش آن تگ را None قرار دهيد

    #stat { display:none;
    }

    ;-)

  • quran

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۶
    تشکر شده: ۱۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ - ۲۲:۵۷

    درسته از این روش هم می شه استفاده کرد.
    ممنون که متذکر شدید .

  • maxpal97

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۹:۰۴

    مثل اینکه متوجه نشدید من سوال ‍‍برسیدم . برای نشان دادن آمار همون کد کافیه یا باید کد دیگه ای هم کبی کرد .

  • maxpal97

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۶:۳۰

    خوب شما که مشکلتون حل میشه یه راهنمایی هم بزنید که بقیه هم بتونن استفاده کنن . این بست که اختصاصی شما نیست . بقیه هم استفاده می کنن .

  • nvb

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ خرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۱۰

    آقا این header , footer توی کدوم فولدره ؟
    من میخوام گوگل آنالیز رو قرار بدم

    اصلا" هم به وردپرس آشنا نیستم

    لطف کنید راهنمایی کنید

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.