انجمن

  • alimaster

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۰:۴۰

    سلام
    ادمین بیا تو کلیپ گفت این آمار گیر cystat هست ولی چون سایتش فیلتره نشد کد مورده برای لود این آمار رو بهم بده.
    میشه بگید با چه کدی این آمار رو لود کنم ؟
    کئ کامل توش تعداد نظرات و ارسال روزانه و ... باهش مثل عکس
    http://uploadr.ir/images/gvbcs3zplo6090ag65c.jpg
    ممنون

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۲:۴۱

    ترکیبی از cystat و افزونه گوگل آنالیـیز!
    http://forum.wp-persian.com/topic/4204#post-30401

  • magicdl

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    تشکر شده: ۴۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۱:۰۸

    سلام.

    اگه منظورتون اينه كه بخواهيد آمار رو با استفاده از ابزارك تو صفحه اول نمايش در بياريد ،
    اين كد رو بزاريد تو يك ابزارك متن :

    تعداد مطالب : <?cystats_countPosts($showmode=true); ?><br>
    تعداد نظرات : <?cystats_countComments($showmode=true); ?><br>
    بازديد امروز : <?php cystats_countHits(today); ?><br>
    بازديد ديروز : <?php cystats_countHits(yesterday); ?><br>
    کل بازديدها : <?cystats_countHits(all, $showmode=true); ?><br>
    خروجي فيد امروز : <?cystats_countFeedreadersToday($showmode=true); ?><br>
    ورودي گوگل امروز : <?cystats_getSearchengineRefererCount($showmode=true); ?><br>
    ميانگين ارسال روزانه : <?cystats_countAvgPostsPerDay($showmode=true); ?><br>
    ميانگين نظرات روزانه : <?cystats_countAvgCommentsPerDay($showmode=true); ?><br>
    افراد آنلاين : <?php cystats_countUsersOnline(); ?> نفر<br>
    تبادل لينک با <?cystats_countLinks($showmode=true); ?> سايت

    افزونه cystat را هم نصب كنيد .
    موفق باشيد.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    alimaster - king-d - iman - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • saeed205

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۳:۱۳

    کد رو گذاشتم و افزونه cystat رو هم فعال کردم ولی کارنکرد

  • magicdl

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    تشکر شده: ۴۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۹ اسفند ۱۳۸۸ - ۰۸:۴۶

    سلام .
    بايد كار كنه !
    cystat رو حذف و يه بار ديگه پاكو نصب كنيد .

    آدرستون هم بديد ببينم چطوريه ؟

    موفق باشيد.

  • hakhamanesh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۹ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۷:۴۳

    سلام
    من کاری که گفتی انجام دادم اما نمایش نمیده
    http://www.parsmob.net

  • magicdl

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    تشکر شده: ۴۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۰:۵۱

    شما اصلا اين كد رو تو يه ابزارك ميزاريد ؟

    يا اين ابزارك رو تو سايتتون به نمايش مي زاريد ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hakhamanesh - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • hakhamanesh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۳:۴۰

    magicdl گفت:
    شما اصلا اين كد رو تو يه ابزارك ميزاريد ؟

    يا اين ابزارك رو تو سايتتون به نمايش مي زاريد ؟

    نه دوست عزیز
    من کدو داخل ابزارک گذاشتم میتونید ببینید

  • magicdl

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    تشکر شده: ۴۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ اسفند ۱۳۸۸ - ۰۹:۳۴

    اصلا من اين كد رو تو قالبتون نمي بينم!
    شما ابزارك رو به نمايش در اورديد ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hakhamanesh - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • hakhamanesh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۱:۲۵

    چون آمارو نشون نميداد برداشتمش اما الان براي اينكه شما ببينيد دوباره گذاشتمش

  • magicdl

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    تشکر شده: ۴۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۳:۱۳

    Cystat تنظيمات خاص ديگري نداره !
    بايد كار كنه !

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hakhamanesh - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • hakhamanesh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۳:۴۰

    من فکر میکنم توی کدها اشتباه شده
    آیا شما از این کدها جایی استفاده کردید که کار بکنه اگه جواب مثبت بود آدرسش رو بدید
    در ضمن حالا که این کار نکرد میتونید به من یه افزونه ی خوب و دقیق برای آمار معرفی کنید

  • magicdl

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    تشکر شده: ۴۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۶:۵۵

    نه . كد ها كاملا صحيح هستند :
    كدهايي كه تو سايت خودم هست همين است ولي بعضي هاش رو حذف كردم !
    كد من :

    تعداد مطالب: <?php cystats_countPosts(); ?><br>
    تعداد نظرات: <?php cystats_countComments(); ?><br>
    افراد آنلاين: <?php cystats_countUsersOnline(); ?><br>
    ورودی گوگل امروز: <?php cystats_getSearchengineRefererCount($showmode=true);?><br>
    بازديد امروز: <?php cystats_countHits(today); ?><br>
    بازديد ديروز: <?php cystats_countHits(yesterday); ?><br>
    بازديد هفته: <?php cystats_countVisits(week); ?><br>
    بازديد ماه: <?php cystats_countVisits(month); ?><br>
    بازديد کل: <?php cystats_countVisits(all); ?>

    من اينو نمايش دادم :
    آدرس من : http://www.Magicdl.com

    والا من با هيچ آمارگيري بجز Cystat ،كار نكردم !
    اما اينجا ببين :
    http://forum.wp-persian.com/search.php?search=wp+stat&forum-id=0

    موفق باشيد.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hakhamanesh - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • hakhamanesh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۸۸ - ۰۴:۵۲

    ممنونم راستی اگه امکانش هست میتونب بگی چطوری تاریخو بالای سایتت گذاشتی

  • magicdl

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    تشکر شده: ۴۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۳:۵۳

    با استفاده از كد :
    <div class="time">امروز <?php the_time('Y/m/d'); ?> ساعت <?php the_time('H:i'); ?></div>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hakhamanesh - asouris - iman - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • hakhamanesh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۴:۰۱

    ممنون
    این کدو کجا بذارم

  • magicdl

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    تشکر شده: ۴۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۵:۳۳

    تو هر جاي قالب كه مي خواهيد نمايش بديد ديگه .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hakhamanesh - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • hakhamanesh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۰:۲۵

    من گذاشتم توی هدر ر ولی قالبم سیاه شد و وقتی که کدو ‍ ‍‍پاك كردم بازم همونجوري موند نميدونم چيكارش كنم

  • magicdl

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    تشکر شده: ۴۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۰:۵۹

    قالبتون الان درست بالا مياد .
    سعي كنين همون قالب اصليتون باشه ، تغيير نديد .

    موفق باشيد.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hakhamanesh - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • hakhamanesh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۲:۵۲

    با ا‍پرا بد بالا مياد
    در ضمن كلمه ي امروز و ساعت رو به صورت علامت سوال نشون ميده
    و اینکه ساعت رو هم اشتباه مینویسه

  • hakhamanesh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲ فروردین ۱۳۸۹ - ۰۳:۱۰

    عزيز چيكار كنم كه به جاي كلمه ي " امروز " و " ساعت " علامت سوال نذاره

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲ فروردین ۱۳۸۹ - ۰۴:۲۴

    با notepad++ هنگام ویرایش پرونده٬ از منوی Format گزینه‌ی encode in UTF-8 without BOM رو انتخاب کنین.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • hakhamanesh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۵ فروردین ۱۳۸۹ - ۰۴:۳۰

    سلام
    من تاريخ رو درست كردم يعني گذاشتم روي تهران اما ساعت و تاريخ رو اشتباه ميزنه
    در ضمن من براي اينكه تاپيك باز نكردم و مشكلمو همين جا گفتم يعني يعني در دو پست بالاتر

    عزيز چيكار كنم كه به جاي كلمه ي " امروز " و " ساعت " علامت سوال نذاره

    يك اخطار گرفتم و سه روز دسترسي نداشتم

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.